Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 31 юли 2018 11:47

helic написа:и някой с някакво актуално инфо за състоянието на Паулиньо? Ще ми се да не е много лошо.............

Симов каза, че пак е мускулна, на същия крак, но не на същото място. Реалистично предполагам, че поне минимум две седмици ще отсъства.

Иначе колкото до треньора, надявам се да създаде някаква връзка с играчите, а не да се прави на някакъв "генерал", "войвода" и кво ли не още, за да всява респект. Не че е лошо, ама респекта се постига, когато труда и изискванията ти дават резултат, ако ли не - става като с Роси. Нямам абсолютни никакви впечатления и мнение за него, честно казано и не знам какво да очаквам.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 юли 2018 11:57

Serafim написа:
helic написа:и някой с някакво актуално инфо за състоянието на Паулиньо? Ще ми се да не е много лошо.............

Симов каза, че пак е мускулна, на същия крак, но не на същото място. Реалистично предполагам, че поне минимум две седмици ще отсъства.

Иначе колкото до треньора, надявам се да създаде някаква връзка с играчите, а не да се прави на някакъв "генерал", "войвода" и кво ли не още, за да всява респект. Не че е лошо, ама респекта се постига, когато труда и изискванията ти дават резултат, ако ли не - става като с Роси. Нямам абсолютни никакви впечатления и мнение за него, честно казано и не знам какво да очаквам.

и аз съм на същото мнение. Но ми направи впечатление на не чак такъв сухар.
Предполагам изявленията "държа на дисциплината" означават "аз съм шефа", но в смисъл не на цербер и диктатор, поне не дава вид на такъв.
Но на всички ни е ясно, че вземе ли да пада от Витоша и Ботев Враца, няма да бъде търпян много
Аз слушах голяма част от пресконференцията, направи ми впечатление едно изречение дето беше нещо от сорта на, че е важно дали играчите имат достатъчно интелигентност и двигателна култура, т.е. прозвуча ми на мен като "с идиоти дето не разбират какво точно им се говори, няма да работя" :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2018 12:35

Вече го грабнаха форумните специалисти. Дават му максимум мач - мач и половина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 31 юли 2018 12:36

Говори разумно човека. Не се прави на всичко разбиращ и да започне ''да ни открива топлата вода". Надявам се да изгради добра връзка с играчите и те да му се отблагодаряват с добра игра. Има какво още да се желае селекционни най-вече бекове и нападател, но не се ли разделим с играчите, които имаме в центъра и в нападение е безсмислено да привличаме нови. Бековете обаче са задължителни.

ПП:
Игра, как подкрепяхте Левски когато плюехте по Петрович, а той водеше в класирането с черните некадърници?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 юли 2018 12:51

Не знам, вече честно казано. Треньор, с футболна култура и опит и над 600 мача в Серия А, печелил купа на Италия, водил Лацио в ШЛ и тн. изглеждахме, като аборигени, а той самия не знаеше къде се намира. Явно и за него културния шок дойде в повече, а и бързо изгуби съблекалнята. Всякакви физкултурници по анцузи сме имали за треньори, всякакви играчи от кол и въже, гонени след 2-3 мача, заради 1-2 грешки, заради псуване на треньора и тн., но такова чудо, като някои от напусналите да се изказват неласкаво по адрес на бившия си треньор (което принципно не е много професионално) - никога не е било. Дори един Афонсо, дето би следвало да му е през фара за Левски, щото изкара тука 4-5 месеца да тренира за здраве, взе участие в 6-7 срещи и толкова. Чак той си направи труда след уволнението на Роси да се изкаже.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 юли 2018 13:14

Ако ръководството не започне да работи за благото на Левски, не вижда как би успял, който и да било треньор. Ако тези отгоре продължават да спъват отбора няма да стане нищо. Пожелавам успех на Славиша Стоянович... От мен ще получи нужното време и търпение. Видно е, че знае къде е попаднал, на какъв отбор е треньор и какви фенове има зад себе си.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 юли 2018 13:21

Още на първата тренировка му прилошава на човека... :lol:

Изображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 юли 2018 13:21

Ябълката вече хрупа: Асен Букарев влиза в щаба на новия треньор на Левски

За мен лично е много странно връщането на Букарев, само половин година след като бе изритан от спортно-техническото ръководство на клуба и след приказките му за ябълката. Новият треньор споменава, че Асен му е предложен от ръководството.
Асен Букарев ми го предложиха от клуба, с него вече говорихме и се запознахме с философиите си за футбола. Мисля, че той може да помогне на отбора.

Вероятно Асен е имал открит конфликт с Роси и след отстраняването му, ябълката вече не е гнила.
Между другото къде се загуби вторият след Спас акционер в клуба Боримиров?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 юли 2018 13:22

koisa написа:Още на първата тренировка му прилошава на човека... :lol:

Изображение

Може да е махмурлия от снощи и да го цепи още главата! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 юли 2018 13:28

Ozzimozzi написа:
Ябълката вече хрупа: Асен Букарев влиза в щаба на новия треньор на Левски

За мен лично е много странно връщането на Букарев, само половин година след като бе изритан от спортно-техническото ръководство на клуба и след приказките му за ябълката. Новият треньор споменава, че Асен му е предложен от ръководството.
Асен Букарев ми го предложиха от клуба, с него вече говорихме и се запознахме с философиите си за футбола. Мисля, че той може да помогне на отбора.

Вероятно Асен е имал открит конфликт с Роси и след отстраняването му, ябълката вече не е гнила.
Между другото къде се загуби вторият след Спас акционер в клуба Боримиров?

Червеят, който ядеше Ябълката отвътре се завърна, за да я довърши :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”