2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MarianDimitrov
Контакти:

Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30

Мнениеот MarianDimitrov » 30 юли 2018 22:59

Plamen_i00 написа:
MarianDimitrov написа:
Plamen_i00 написа:Категорично няма засада. В студиото след мача показаха подходящ стоп кадър. Коментаторът на мача беше отвратителен, режисьора също. Докато повтарят вървят интересни атаки, за повечето смени нямаше индикация на екрана. Даже и коментаторът, толкова зает да ни убеждава, че има засада при гола на Костов, не видя кога е излязъл Кабрал и го споменаваше вместо Паулиньо.

И според мен коментатора и режисьора ви закопаха в този мач. Можеше да ви подкрепят и да вкарат някой гол за вас. Не го направиха, защото не са от Левски. Другият път, дано поне режисьора да е от Левски.

А според мен от казаното от мен, не следва казаното от теб. А от това според мен следва, че си тъп.

Това режисьора ли ти го подшушна :)
Велик ЦСКА !

Marodera
Контакти:

Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT

Мнениеот Marodera » 30 юли 2018 23:01

И трите гола през новия сезон - нередовни! Аванти ще има достатъчно, но ще дойде момент в който сезонът ще свърши и ще се появи поредния отбор от Лихтенщайн, Люксембург, Косово, Албания, Андора, Казахстан, Азербайджан или кой знае откъде, но тогава Кабаков и помощниците му няма да ги има. ;)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 юли 2018 23:05

ugly b ug написа:
Sisi 1914 написа:А сектор ще е номер 1, защото и аз вече съм там! :P

Пиле, вземи си смени мястото, че предния път пак беше седнала там и не беше на късмет!
Време е да опиташ и трибуна “Мооооооооооцииии”
:)
р

На късмет съм, защото вкарахме втория гол в последната минута и не загубихм.е!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 юли 2018 23:05

W84me написа:
bold написа:
dindan написа:Изображение
Май ти си за очен лекар!

Тук кадъра не е точно в момента на удара, малко по-късно е.

Ама то пак няма засада, дори при тоя стоп-кадър :mrgreen:

няма засада ???

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 30 юли 2018 23:06

vvessel написа:
WPWW написа:Това поне става за гледане, по-добре 2-2 след грешки в защита, но два отбора излезли да играят футбол, отколкото 1-0 след 90 минути с 8 в защита и накрая гол от корнер на Яблонски...

Цялата подготовка дори само кондиционно е предвещавала изхода на мача с Вадуц, което означава, че ръководството е проявило престъпна пасивност, срамът можеше да се спести ако Роси бе изгонен дори седмица по-рано...

Този мач напомня за мача със Славия Прага, когато ни изравниха по същия начин за 1 минута :lol:

Иначе браво на моряците, поздравиха 8-те си фенове от морската столица :mrgreen:

Ooo, да, гадния Роси би моряците с 4:1 и добре , че го махнаха за да можем да правим мачовете "интересни".
Вече сме с добрата (за противника) стара защита и от 3 положения пускаме 2 гола, но играем освободено и с настроение.
А Черно Море са досуш Славия Прага, дори една стъпка нагоре в представянето и добре , че допуснаха няколко безобразни грешки, че да не счупят 60 годишен рекорд.
Сега сериозно. Добре че идва истински треньор , който има 3 месеца да доказва, че знае какво прави, че сме жив зян.
Или с други думи - гола вода и водорасли по гърба.

За една година Роси имаше два добри мача - баража с Черно море и полуфинала за купата. И в двата случая може да се каже, че футболистите са пренебрегнали Роси в някаква степен и са пресирали съперника повече от неговите шаблонни указания...

По-добре една година да гледаме футбол, с някоя друга домакинска изненада, отколкото страхлив антифутбол, защото и в двата случая резултатът е еднакъв - трето място. С новия треньор, може и едно нагоре като начало.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2018 23:06

kolokolo написа:
W84me написа:2 точни удара от ЧМ и два гола. Това е от край време.

Нарича се Покроба .
Пък на Т***слав Русев не му е ясно защо . Караткия списък е колкото енциклопедия . :)

Глупости. Нарича се Белаид, който и в двата случая не покри човека си.
Вярно, Литекс вчера нямаха такива проблеми с Витоша, но всичко по реда си!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 юли 2018 23:07

Marodera написа:И трите гола през новия сезон - нередовни! Аванти ще има достатъчно, но ще дойде момент в който сезонът ще свърши и ще се появи поредния отбор от Лихтенщайн, Люксембург, Косово, Албания, Андора, Казахстан, Азербайджан или кой знае откъде, но тогава Кабаков и помощниците му няма да ги има. ;)

Поредния кух профил, който е на принципа една лъжа казана 100 пъти става истина....е Литекс още не са станали ЦСКА и трите ни гола за новия сезон са РЕДОВНИ!!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 30 юли 2018 23:09

MarianDimitrov написа:
Plamen_i00 написа:
MarianDimitrov написа:
Plamen_i00 написа:Категорично няма засада. В студиото след мача показаха подходящ стоп кадър. Коментаторът на мача беше отвратителен, режисьора също. Докато повтарят вървят интересни атаки, за повечето смени нямаше индикация на екрана. Даже и коментаторът, толкова зает да ни убеждава, че има засада при гола на Костов, не видя кога е излязъл Кабрал и го споменаваше вместо Паулиньо.

И според мен коментатора и режисьора ви закопаха в този мач. Можеше да ви подкрепят и да вкарат някой гол за вас. Не го направиха, защото не са от Левски. Другият път, дано поне режисьора да е от Левски.

А според мен от казаното от мен, не следва казаното от теб. А от това според мен следва, че си тъп.

Това режисьора ли ти го подшушна :)

Не - очевидно е! :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 юли 2018 23:10

sin4ec написа:
kolokolo написа:
W84me написа:2 точни удара от ЧМ и два гола. Това е от край време.

Нарича се Покроба .
Пък на Т***слав Русев не му е ясно защо . Караткия списък е колкото енциклопедия . :)

Глупости. Нарича се Белаид, който и в двата случая не покри човека си.
Вярно, Литекс вчера нямаха такива проблеми с Витоша, но всичко по реда си!

Синчец.......ще кажеш ли, че няма засада при гола ви за 1:1 ?
Ама честно

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 юли 2018 23:11

Marodera написа:И трите гола през новия сезон - нередовни! Аванти ще има достатъчно, но ще дойде момент в който сезонът ще свърши и ще се появи поредния отбор от Лихтенщайн, Люксембург, Косово, Албания, Андора, Казахстан, Азербайджан или кой знае откъде, но тогава Кабаков и помощниците му няма да ги има. ;)

Коментаторите по Диема както винаги жалки и смешни в опитите си да замажат съдииските аванти за Левски. А,зверското нарушението срещу Фенуш в последната минута даже не го повториха,че нямаше как да го замажат :oops:

Върни се в “Левски”