2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30
По-скоро няма засада, защото централната линия беше диагонал при това повторение.
Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засада
Въобще помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол 

Последна промяна от Sole на 30 юли 2018 21:55, променено общо 1 път.
Коментаторът е дрисльо или джендер - какква засада бълнува.
Докога антилевскари ще ми коментират домакински мачове на Левски. Мръснишка телевизия си Диемата.
Докога антилевскари ще ми коментират домакински мачове на Левски. Мръснишка телевизия си Диемата.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Sole написа:Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засадаВъобше помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол
Да, миналия кръг.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlatan написа:1palq4o1 написа:Еееееееее, разгеле....
И то малкото чорбарче...
само да та светна че Костов е по левскар и от мен и от теб.
Може и прав да си
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Sole написа:Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засадаВъобще помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол
Никаква засада, поне 2 метра покрива.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- сини шампиони
Винаги съм смятъл, че не трябва да слушам коментара на тия джендъри, ама тая вечер успяха да ме убедят изобщо да не ги пускам. 

И само Левски оле
Sole написа:Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засадаВъобше помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол
Оранжевата мъка край няма, как видя, че е от засада бе фен на ласки на жужето? Защото гледам мача с 4 колеги Цскари и всички мислят, че няма засада, а и дори да е имало - от кадъра на тъпите диемаджии, изобщо няма как да се разбере. Ходи целувай к.ро на жужето и дерзай.
Sstefanov написа:Sole написа:Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засадаВъобше помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол
Оранжевата мъка край няма, как видя, че е от засада бе фен на ласки на жужето? Защото гледам мача с 4 колеги Цскари и всички мислят, че няма засада, а и дори да е имало - от кадъра на тъпите диемаджии, изобщо няма как да се разбере. Ходи целувай к.ро на жужето и дерзай.
Абе ,цесекарите как ти позволиха да напишеш тия работи.

Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:Sstefanov написа:Sole написа:Хайде честито сините да целуват ръка Кабаков-дежурния гол от засадаВъобше помните ли кога за последно сте отбелязали редовен гол
Абе ,цесекарите как ти позволиха да напишеш тия работи.
Ами сети се... те са най-вероятно фенове на покойното ЦСКА