Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот OOP » 30 юли 2018 16:30

ralka_levskarka написа:
Новият треньор на Левски пристигна в София
Новият наставник на Левски Славиша Стоянович вече е в София. Специалистът пристигна днес след обед, но не пожела да говори пред чакащите го журналисти на Летище София.
Стоянович е получил забрана от клуба и няма право да говори пред медиите докато не бъде официално представен като наследник на Делио Роси.
Треньорът ще бъде на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ тази вечер, когато Левски приема Черно море в мач от втория кръг на Първа лига.
Официалното представяне на Славиша Стоянович ще бъде утре.

Роси дойде по същото време, така че пожелавам на Славиша повече късмет!
"Левски е голям отбор, който има велики фенове и голяма история. Радвам се, че ще бъда треньор на 26-кратните шампиони на България, като нямам търпение да започна работа.
Вече съм бил треньор на Цървена звезда, която има същото значение за Сърбия, каквото и Левски за България. Това ме мотивира и стимулира още повече, тъй като в Белград прекарах фантастични мигове, като се надявам и с Левски да бъде така. Останах много приятно изненадан от предстоя ми в София.
Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички обичащи тима. Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи. Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че Левски от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия. Оптимист съм!", сподели Стоянович пред колегите от Sportal.bg.

Хем му забранили да дава интервюта, хем се "изказал" пред спортал......това само в БГ може да стане ! :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 юли 2018 16:32

Много ме кефи как някои хора се изказват сякаш са последна инстанция за това коя мрънканица е основателна, все едно така обичаният от тях Делио Роси не се издъни тотално на всички фронтове. На всичкото отгоре ми говорят с насмешка за мрънканиците за 'трансферите' на Прохи и Васко, все едно само след 4 часа БЕЛАИД (!!!) няма да играе бек, а в последните 3 мача в средата не играе БЕЛМОНТ (!!!). Направо как може да се мрънка, че то на тоя отбор всичко му е повече от наред!
В момента тези, които цяла година ни убеждавахте как Прохи и Васко така или иначе нямало къде да играят и Роси е много велик, нямате дори капчица морално право да коментирате каквото и да е, защото ВСИЧКО от казаното от 'мрънкащите' се потвърди изцяло или в огромна степен.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 16:40

Кой води и гони играчи? Роси шокира: Знам, че Панайотов е по-добър от Белмонт, питайте ръководството защо си тръгна
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 16:49

Дунав приема Левски на 13-и август, понеделник, реши на свое заседание Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз. Мачът от 4-ия кръг на Първа професионална лига стартира в 20.30 часа на "Градски стадион", Русе.

:lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2018 17:11

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.

Главата, Серфиме, главата... не забравяй това за рибата.

Ся рибата ли е, ябълката ли е?

И по Пиргов ли започнахме да плачем?

По никой не "плачем".
Относно рибата или ябълката... това риторичен въпрос ли е?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2018 17:13

ralka_levskarka написа:
Кой води и гони играчи? Роси шокира: Знам, че Панайотов е по-добър от Белмонт, питайте ръководството защо си тръгна

Йоканович си тръгна за по-малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2018 17:22

terata написа:Тука някои определени хора са тотални ретарди! Едно и също се мели нонстоп, като върха е продажбата на Мапуку. Въпросния има изиграни нула (0) мача за новия си отбор, нула!!! Самия той си призна в интервю, че си е с контузия още от Берое и поради която не може да изкара цял мач. И да беше останал той нямаше да помирише терен. В момента се възстановява след операция. Как па в тъпите ви глави не влезе нещо ми само Мапуку, Вутов, Прохи и т. Н. И едно и също по цял ден. По зле от Бгмама стана тука!

Кажи: "Мето, ти си ретард"... "някои хора" :lol: Относно Мапуку смърдях достатъчно пъти преди няколко месеца. За това че в кариерата си има един сезон с двуцифрен брой голове. За това, че е таралеж в гащите, заради това, което направи с Берое - как избяга и всичко. Но когато нападателите ти са някакви баби, а тоя е доказал, че поне в България вкарва...

Виж сега, пич, ще ти го кажа даже и зомбирано типче като тебе да го разбере. Не няма да спра да го повтарям, капиш, зомботрон? Няма да спра да повтарям за едно от най-големите престъпления, които хора подобни на теб извършиха с атаките си към Петрович, само и само този клуб да е далеч от върха. Капиш, зомботрон? Няма да спра докато има такива като теб, келеши, които защитават несъстоятелни личности като Стоев и Роси. Капиш, зомботрин? Айде, холан! Ходи за инструкция. Зомботрон!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юли 2018 17:30

ralka_levskarka написа:

[offtopic]Така, така, ... само в модерно червено те искам :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 17:44

Red_Neck написа:
ralka_levskarka написа:

[offtopic]Така, така, ... само в модерно червено те искам :)[/offtopic]

[offtopic]Тихо ти и се моли Пуул да са шампиони 8-) :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 юли 2018 18:07

metodito написа:
terata написа:Тука някои определени хора са тотални ретарди! Едно и също се мели нонстоп, като върха е продажбата на Мапуку. Въпросния има изиграни нула (0) мача за новия си отбор, нула!!! Самия той си призна в интервю, че си е с контузия още от Берое и поради която не може да изкара цял мач. И да беше останал той нямаше да помирише терен. В момента се възстановява след операция. Как па в тъпите ви глави не влезе нещо ми само Мапуку, Вутов, Прохи и т. Н. И едно и също по цял ден. По зле от Бгмама стана тука!

Кажи: "Мето, ти си ретард"... "някои хора" :lol: Относно Мапуку смърдях достатъчно пъти преди няколко месеца. За това че в кариерата си има един сезон с двуцифрен брой голове. За това, че е таралеж в гащите, заради това, което направи с Берое - как избяга и всичко. Но когато нападателите ти са някакви баби, а тоя е доказал, че поне в България вкарва...

Виж сега, пич, ще ти го кажа даже и зомбирано типче като тебе да го разбере. Не няма да спра да го повтарям, капиш, зомботрон? Няма да спра да повтарям за едно от най-големите престъпления, които хора подобни на теб извършиха с атаките си към Петрович, само и само този клуб да е далеч от върха. Капиш, зомботрон? Няма да спра докато има такива като теб, келеши, които защитават несъстоятелни личности като Стоев и Роси. Капиш, зомботрин? Айде, холан! Ходи за инструкция. Зомботрон!

Миналото е минало и не може да се промени. Да видим какво ще ни донесе бъдещето и новия треньор. Без да съм го следил като визитка ми вдъхва доверие, че ще си постави високи цели. Дано ги постигне. Макар, че с това ръководство и този собственик аз не мисля, че нещо в Левски ще се получи.

Върни се в “Левски”