Рутинна победа.Така трябва да бъде със всички от пето място надолу поне като домакини.
Аз съм му дал първоначално три месеца кредит на треньора ,така че до ноември лоша дума няма да кажа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:Прекалено много се отпускаме след като поведем в резултата. Единствено благодарение на неумението на съперника да се възползва от нашата апатия печелим максимума, за сега.
Добре би било подобни мачове да служат за обиграване на състава, да се влагат повечко усилия, да се пробват комбинации, не да се пестят силите на момчетата. През 5-те официални двубоя от началото на сезона на високи обороти да сме изиграли има няма 50-60 минути, днес десетина. От какво са се уморили момчетата? Може би от тежките тренировки, а официалните мачове служат за възстановителна тренировка?
kiril.a.d написа:Mitata написа:Прекалено много се отпускаме след като поведем в резултата. Единствено благодарение на неумението на съперника да се възползва от нашата апатия печелим максимума, за сега.
Добре би било подобни мачове да служат за обиграване на състава, да се влагат повечко усилия, да се пробват комбинации, не да се пестят силите на момчетата. През 5-те официални двубоя от началото на сезона на високи обороти да сме изиграли има няма 50-60 минути, днес десетина. От какво са се уморили момчетата? Може би от тежките тренировки, а официалните мачове служат за възстановителна тренировка?
И защо трябва да се хабят повече от необходимото?...
ЦСКА, не е "Левски" че да вади нож, на умряло куче! - никога не сме го правили, което още веднъж доказва, кой е този отбор...
Ми да! - разцъкват си момчетата...тренират...Защо да са се уморили?...Това да не ти е "В" група, та да бием с по 11:0? - малко уважение към БФС и тяхната схема и бройка отбори....
Mitata написа:kiril.a.d написа:Mitata написа:Прекалено много се отпускаме след като поведем в резултата. Единствено благодарение на неумението на съперника да се възползва от нашата апатия печелим максимума, за сега.
И защо трябва да се хабят повече от необходимото?...
ЦСКА, не е "Левски" че да вади нож, на умряло куче! - никога не сме го правили, което още веднъж доказва, кой е този отбор...
Ми да! - разцъкват си момчетата...тренират...Защо да са се уморили?...Това да не ти е "В" група, та да бием с по 11:0? - малко уважение към БФС и тяхната схема и бройка отбори....
Не казвам, че такива мачове трябва да печелим с разлика, а същите да се използват за обиграване на състава. С разцъкване тази работа не виждам как може за се получи.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 4 госта