sinfen14 написа:Не разбирам защо продължава да се коментира Роси.....
Ми кво да се коментира?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LM10 написа:sinfen14 написа:Не разбирам защо продължава да се коментира Роси.....
Дай малко инфо от кухнята. Работи ли се по намирането на СТД ? Селекцията все още ли е отворен процес ?
blue avalanche написа:Интересно защо Прохазка не се изказа "компетентно" по въпроса колко некадърен треньор е Роси?
Нито, пък, Панайотов:- Как се работи с Делио Роси? Какви бяха отношенията ти с него?
- Чисто професионални отношения между треньор и футболист. Стараех се да изпълнявам указанията му. Донякъде се е получавало, донякъде - не. Когато не съм си вършил работата, разбира се, че треньорът е длъжен да ми покаже, да каже как става. Роси не допуска много футболистите до себе си, това е негов тип на работа. Гледа да дава най-доброто за отбора и всеки футболист има чисто професионални отношения с него.
Red_Neck написа:sinfen14 написа:Не разбирам защо продължава да се коментира Роси.....
![]()
![]()
![]()
... и аз![]()
Бай Дельо го разкрих още след мача с Ботев, кога гледаше кат тупан, как Белия му обръща мача и не предприе абсолютно нищо.
Още тогаз ви казах, че тоя човек е на социални на Герена и изповядва вехта, футболна философия.
Жив и здрав да е, много даде, ... аз ще го запомня с добро
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
koisa написа:blue avalanche написа:Интересно защо Прохазка не се изказа "компетентно" по въпроса колко некадърен треньор е Роси?
Нито, пък, Панайотов:- Как се работи с Делио Роси? Какви бяха отношенията ти с него?
- Чисто професионални отношения между треньор и футболист. Стараех се да изпълнявам указанията му. Донякъде се е получавало, донякъде - не. Когато не съм си вършил работата, разбира се, че треньорът е длъжен да ми покаже, да каже как става. Роси не допуска много футболистите до себе си, това е негов тип на работа. Гледа да дава най-доброто за отбора и всеки футболист има чисто професионални отношения с него.
Като е толкова добър и невероятен треньор си го вземете у вас тези, дето продължавате да му правите вятър... Нищо, че 20 пъти се доказа, че не става за Левски. Ей такива приказки го оставиха след реванша за купата и стигнахме до откритието Вадуц... Но явно някои предпочитате Левски да затъва, но да се правите на специалисти, адвокати и защитници, вместо да си отворите очите! Роси си взе парите и се изниза като пръдня от гащи, а вие продължавате да разнасяте миризмата колко е велик и невероятен.
blue avalanche написа:Кво рипаш па ти толкоз, бре? Просто ти цитирам интервюто на Панайотов. Можеш да прочетеш и това на Прохазка. Нито един от двамата не си е позволил да коментира треньорските качества на Роси. За разлика от суперспециалистите Рошу, Мапуку, Фигейредо и десетки знайни и незнайни форумни капацитети...
koisa написа:blue avalanche написа:Кво рипаш па ти толкоз, бре? Просто ти цитирам интервюто на Панайотов. Можеш да прочетеш и това на Прохазка. Нито един от двамата не си е позволил да коментира треньорските качества на Роси. За разлика от суперспециалистите Рошу, Мапуку, Фигейредо и десетки знайни и незнайни форумни капацитети...
Доказа се, че не става за Левски, ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта