Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2018 22:14

Фенове сте на лесното. :mrgreen:

Имаше една ФИФА за Плейстейшън 1 ( забравих коя серия беше ) ... Тактиката ми беше пробиви по двата фланга и удар към вратата от 3-4 метра преди аут-линията, от тъча, в 90 % от случаите вратарите отбиваха тези изстрели в собствената си врата. :lol:
С Уулвърхямптън, на "най-трудното" ниво, завършвах с по 34-35 победи и другото ремита, а головата разлика беше нещо от сорта на 120-20. :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юли 2018 22:21

1982 написа:
kiril.a.d написа:Та...позамисли се за себе си, дали не е по-добре да бъдеш гъвкав, мислещ, оценяващ и...променящ се! - особено когато някой, нещо ти докаже, че не си прав!

Е, в случая, на теб една убедителна победа на това нещо над някакви слабички австрийци ти доказа, че това вече е ЦСКА ли ??! :lol: :lol: В смисъл, ако бяха паднали вчера с 0:2, примерно, щеше пак да си викаш, че това не е ЦСКА, да си държиш Тирето и т.н. ??! :lol: :lol:

С интерес ще следя мненията ти, като дойдат пак провалите. :mrgreen: :mrgreen:[/qu
Благодаря за вниманието - затрогващо е! ;)...
А защо ще идват, ПАК, провалите? - да нямаш информация че Бойче, пак ще връща Титаничните си приятели?...Или пък че Домуса е платил 8 млн. лв на Гришката, за да не му пречи в Домус Лига?...
Бе за това второто чухме от Гришата, още май месец, само не вярвам сумата да е такава - обикновено е 300 000 лв, колкото плаща БФС за шампион на България...За толкова се навиваха и Титаните и Лупи, да отстъпят титлата, години наред, при бедственото финансово положение в ЦСКА )...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юли 2018 22:30

ivan56 написа:
1982 написа:Бай Ганьо, тенекиеният фен, е уникален ...... няма втори такъв по света. :lol:

kiril.a.d написа:Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!

От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв ;) ...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене! ;)

Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!

Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица ;)...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер ;)...

Същият този, като дойдат пак провалите и резилите, съм 99% убеден, че бързо отново ще сложи ТИРЕТО и пак ще вика, че това не е ЦСКА, и т.н.

Кирето най-накрая и той стана ориндж, доста време се бори със себе си, трябва да му го признаем

:lol: оценявам хуморът ти! - обичам весели хора, които не се впрягат като ...бай Ганьовци ;)
НО, да ми кажеш, как така аз че пооранжевея, след като не аз съм се пренесъл в Ловеч, а оранжевите почервеняха, след като се пренесоха в София, на Армията? ;)....
Го разбираш номерот? ;)...
И да - аз трудно давам доверие, но го давам, когато е заслужено! И ето че и Йевтич си заслужи и аз да го наричам Ел Маестро!
И те така..."Панта реи, панта хореи"...преведете си го, от латински ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2018 23:05

Най-силният футбол, който съм играл 8-) С един комшия бяхме в един клас и почти всеки ден след училище правехме дербита на Goal 2 8-) Once upon a time in a galaxy far, far away, дето се вика :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T2ZDYDNfL2g[/youtube]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юли 2018 23:57

Thsmith написа:Мен пък най много ме кефеше едно Евро 2000 : ) Супер много обичах да играя с Бирхоф : )))

Ние на тая се хващахме на бас, кой ще вкара гол от игра с Дамяно Томази. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юли 2018 00:01

То ви личи, че все "фифаджии" сте се събрали, ... истинската игра ви е тъмна Индия :) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2018 00:20

Забравих. Хванах края на лунното.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2018 00:39

Red_Neck написа:То ви личи, че все "фифаджии" сте се събрали, ... истинската игра ви е тъмна Индия :) :) :)

Само си погледни любимите отбори и се засрами. Във всички спортове. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 28 юли 2018 11:38

Аз пък като си взех Playstation2 през 2005 , имаше една игра "This is Fotball 2005" , на която можеше да си направиш отбор/ отбори , да си вземеш каквито играчи искаш и аз си направих българско първенство , водих си в тетрадка резултатите и класирания, играех с Черно Море и ги направих първо шампиони на България, после ги класирах в групите на ШЛ и накрая ги направих носители на ШЛ няколко пъти подред. :lol: А с националния отбор на България се класирах редовно на световни и европейски първенства, печелих европейски и световни титли с България. :lol: За съжаление всичко това се случваше само на Рlaystation 2, но в реалността нещата са съвсем други. :lol: :lol: :lol:

Тази година си взех Playstation 4 с ФИФА 2018, играя с Бетис, направих ги шампиони на Испания, но тъпото е, че няма Шампионка Лига и чакам ФИФА 2019, тъй като разбрах, че вече на тази игра ще има и ШЛ, което прави играта доста по-интересна.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 юли 2018 13:57

NOMER14 написа:Забравих. Хванах края на лунното.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”