Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
И какво като го хвали Пасторе? То и Божинов го хвалеше... Това, че преди 5-10 год. е имал добри отношения с играчи в Италия, не значи, че и тук е било така. Само вижте интервютата на играчите след мача с Ботев и ще ви стане ясно. Обертан сигурно и той е бил пренебрегван и поради това казва, че най-после са получили свобода и наслада от играта. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Подкрепяйте отбора и по-малко редете стратегии за отбора. Докато феновете си кипрят децата със свастики долу на терена и дават тъпи обяснения, че някой друг ги нарисувал, докато размахват свастики от трибуните, докато издават маймунски звуци по време на мачовете, докато меткат бомби и пиротехника като в Кербала - няма кой да си сложи главата в торбата наречена Левски. Агитката и дрогите от София запад Иво Тонев отдавна ги купи за политически цели, а тези могат да провалят всеки читав проект. И умниците да се молят Финягата да не си бие камшика, че няма да има и кой да припознаем
- blue avalanche
- Контакти:
Какво значи "добри отношения с играчи"??? Футболният клуб да не е "сайт за запознанства"? Да не са се събрали тук да се обичат? Или да стават аверчета до живот?
Да не би някой от Аякс да е бил приятелче с Ринус Микелс? Или някой от МЮ е аверче с Моу? Я питай Обертан дали при Фергюсън всеки е имал свобода да прави каквото си иска по терена?
Ако Роси е бил уволнен, защото е бил в конфликт с футболисти е едно, а за това, че е слаб треньор е съвсем друго! Това са две различни причини.
Аз, пък, не получих наслада от мижавия удар на Обертан, дето топката за малко да спре пред вратата...
Да не би някой от Аякс да е бил приятелче с Ринус Микелс? Или някой от МЮ е аверче с Моу? Я питай Обертан дали при Фергюсън всеки е имал свобода да прави каквото си иска по терена?
Ако Роси е бил уволнен, защото е бил в конфликт с футболисти е едно, а за това, че е слаб треньор е съвсем друго! Това са две различни причини.
Аз, пък, не получих наслада от мижавия удар на Обертан, дето топката за малко да спре пред вратата...
- bilyaletdinov
- Контакти:
Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.
Какво са играели Обертан и т.н. си е изцяло негов проблем. Сега ще видим при новия треньор как ще играят.
Айде стига си ни обяснявал как Левски направи най-големия си еврорезил, твореше негативни рекорди в първенството, загуби от юношките си и същевременно тренерчето нямало вина. Излагате се вече. Да почна да извинявам Митов за загубите от миналия сезон и за това как за малко не отпадна от Верея?
Не е реално колко забуден и глупав народ има.
Не съм засичал Играта дето обясняваше как на Роси му трябвало време и класни играчи, за да играе добре отбора.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепа
Идиотия, братче.
Какво са играели Обертан и т.н. си е изцяло негов проблем. Сега ще видим при новия треньор как ще играят.
Айде стига си ни обяснявал как Левски направи най-големия си еврорезил, твореше негативни рекорди в първенството, загуби от юношките си и същевременно тренерчето нямало вина. Излагате се вече. Да почна да извинявам Митов за загубите от миналия сезон и за това как за малко не отпадна от Верея?
Не съм засичал Играта дето обясняваше как на Роси му трябвало време и класни играчи, за да играе добре отбора.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепа

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
1982 написа:Никъде не съм писал такова нещо, ловешко фенче, примерът с Божката е илюстрация как на някои им се гласуваше постоянно доверие, нищо че се проваляха нон-стоп, а не че конкретно той е причина да не играе Рошу, явно елементарни неща, като четенето и осмислянето на кратък текст, са много сложни за теб.
Рошу заслужаваше да получи шанс, но.......
[offtopic]Те ако можеха да мислят никога нямаше да викат на Литекс - ЦСКА, така че не знам защо си изненадан![/offtopic]
Последна промяна от OOP на 27 юли 2018 13:54, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
metodito написа:csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...
Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв!![]()
Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.
Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....
goro_man написа:metodito написа:csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...
Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв!![]()
Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.
Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....
Роси не успя да победи Славия и да отстрани Вадуц, а ти ми говориш за Севилия, Олимпик и Аякс! Роси е много надценен треньор и присъствието му на Виваком арена може да се обясни само с лъскането на ябълката. Ако Спас се е надявал с този треньор и този отбор да влезе в групите на ЛЕ, то много сериозно се е объркал, или някой просто му е дал лоши съвети!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- blue avalanche
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепаИдиотия, братче.
На теб, специално, никога нищо не съм "обяснявал".
Някой "брига" ли го за Л.Петрович в Сърбия? Или в Хърватска? Може би в Македония? Беше се предложил за треньор на националите им...
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:Какво значи "добри отношения с играчи"??? Футболният клуб да не е "сайт за запознанства"? Да не са се събрали тук да се обичат? Или да стават аверчета до живот?
Не си ръководил строителна фирма(отбор) и явно заради това мисленето ти е такова.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
bilyaletdinov написа:Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепаИдиотия, братче.
Да кажеш че Петрович е слаб треньор е грешка
Да кажеш че феновете са виновни затова чр той ИЗБЯГА от Левски е глупост
Да кажеш че Роси не направи милион тъпотий в Левски е грешка
Да кажеш че е слаб треньор е глупост....