Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 27 юли 2018 12:07

И какво като го хвали Пасторе? То и Божинов го хвалеше... Това, че преди 5-10 год. е имал добри отношения с играчи в Италия, не значи, че и тук е било така. Само вижте интервютата на играчите след мача с Ботев и ще ви стане ясно. Обертан сигурно и той е бил пренебрегван и поради това казва, че най-после са получили свобода и наслада от играта. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 27 юли 2018 12:17

Подкрепяйте отбора и по-малко редете стратегии за отбора. Докато феновете си кипрят децата със свастики долу на терена и дават тъпи обяснения, че някой друг ги нарисувал, докато размахват свастики от трибуните, докато издават маймунски звуци по време на мачовете, докато меткат бомби и пиротехника като в Кербала - няма кой да си сложи главата в торбата наречена Левски. Агитката и дрогите от София запад Иво Тонев отдавна ги купи за политически цели, а тези могат да провалят всеки читав проект. И умниците да се молят Финягата да не си бие камшика, че няма да има и кой да припознаем

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 юли 2018 12:22

Какво значи "добри отношения с играчи"??? Футболният клуб да не е "сайт за запознанства"? Да не са се събрали тук да се обичат? Или да стават аверчета до живот?
Да не би някой от Аякс да е бил приятелче с Ринус Микелс? Или някой от МЮ е аверче с Моу? Я питай Обертан дали при Фергюсън всеки е имал свобода да прави каквото си иска по терена?
Ако Роси е бил уволнен, защото е бил в конфликт с футболисти е едно, а за това, че е слаб треньор е съвсем друго! Това са две различни причини.
Аз, пък, не получих наслада от мижавия удар на Обертан, дето топката за малко да спре пред вратата...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юли 2018 12:33

Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.
Какво са играели Обертан и т.н. си е изцяло негов проблем. Сега ще видим при новия треньор как ще играят.
Айде стига си ни обяснявал как Левски направи най-големия си еврорезил, твореше негативни рекорди в първенството, загуби от юношките си и същевременно тренерчето нямало вина. Излагате се вече. Да почна да извинявам Митов за загубите от миналия сезон и за това как за малко не отпадна от Верея?
Не е реално колко забуден и глупав народ има.
Не съм засичал Играта дето обясняваше как на Роси му трябвало време и класни играчи, за да играе добре отбора.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепа :lol: Идиотия, братче.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 27 юли 2018 13:28

1982 написа:Никъде не съм писал такова нещо, ловешко фенче, примерът с Божката е илюстрация как на някои им се гласуваше постоянно доверие, нищо че се проваляха нон-стоп, а не че конкретно той е причина да не играе Рошу, явно елементарни неща, като четенето и осмислянето на кратък текст, са много сложни за теб.

Рошу заслужаваше да получи шанс, но.......
[offtopic]Те ако можеха да мислят никога нямаше да викат на Литекс - ЦСКА, така че не знам защо си изненадан![/offtopic]
Последна промяна от OOP на 27 юли 2018 13:54, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 27 юли 2018 13:29

metodito написа:
csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...

Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв! :lol:
Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.

Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 юли 2018 13:40

goro_man написа:
metodito написа:
csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...

Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв! :lol:
Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.

Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....

Роси не успя да победи Славия и да отстрани Вадуц, а ти ми говориш за Севилия, Олимпик и Аякс! Роси е много надценен треньор и присъствието му на Виваком арена може да се обясни само с лъскането на ябълката. Ако Спас се е надявал с този треньор и този отбор да влезе в групите на ЛЕ, то много сериозно се е объркал, или някой просто му е дал лоши съвети!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 юли 2018 13:42

bilyaletdinov написа:Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.
Какво са играели Обертан и т.н. си е изцяло негов проблем. Сега ще видим при новия треньор как ще играят.
Айде стига си ни обяснявал как Левски направи най-големия си еврорезил, твореше негативни рекорди в първенството, загуби от юношките си и същевременно тренерчето нямало вина. Излагате се вече. Да почна да извинявам Митов за загубите от миналия сезон и за това как за малко не отпадна от Верея?
Не съм засичал Играта дето обясняваше как на Роси му трябвало време и класни играчи, за да играе добре отбора.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепа :lol: Идиотия, братче.

На теб, специално, никога нищо не съм "обяснявал".
Някой "брига" ли го за Л.Петрович в Сърбия? Или в Хърватска? Може би в Македония? Беше се предложил за треньор на националите им...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2018 13:43

blue avalanche написа:Какво значи "добри отношения с играчи"??? Футболният клуб да не е "сайт за запознанства"? Да не са се събрали тук да се обичат? Или да стават аверчета до живот?
Да не би някой от Аякс да е бил приятелче с Ринус Микелс? Или някой от МЮ е аверче с Моу? Я питай Обертан дали при Фергюсън всеки е имал свобода да прави каквото си иска по терена?
Ако Роси е бил уволнен, защото е бил в конфликт с футболисти е едно, а за това, че е слаб треньор е съвсем друго! Това са две различни причини.
Аз, пък, не получих наслада от мижавия удар на Обертан, дето топката за малко да спре пред вратата...

Не си ръководил строителна фирма(отбор) и явно заради това мисленето ти е такова. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 27 юли 2018 13:47

bilyaletdinov написа:Лавина, спри да се излагаш. Роси беше уволнен за слаби резултати, както в поседните 4 клуба, които е ръководил. Тоя човек отдавна е бита карта и само нашенски чуждопоклонници го имат за треньор. Мислиш ли, че ако Роси беше много актуален нямаше да има работа в Италия. Никой не го брига за Роси в Италия.

Да кажеш че Петрович е слаб треньор е грешка
Да кажеш че феновете са виновни затова чр той ИЗБЯГА от Левски е глупост
Да кажеш че Роси не направи милион тъпотий в Левски е грешка
Да кажеш че е слаб треньор е глупост....

Върни се в “Левски”