Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...
goro_man написа:Сигурен съм че тези дето днес сте най активни сте стискали палци да не влезе тая топка в 90 мин и да сте прави ....
Това са лично твои фантазии и простотии... Да искам Левски да се провали за да изляза прав?

Сега пред ръководството има две задачи (поне според мен):
1. Да се вземат играчите, които иска Славиша.
2. Да се преподпише с играчи като Обертан, Яблонски и т.н за да не стане като с Прохазка! Иначе лятото ни очаква ново градене на отбор!
Останалото е в ръцете на треньора, играчите и съдбата!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
goro_man написа:metodito написа:Да е за урок на кого? Докато не се премахнат васкоколевци, матросовци, фенове, изпълняващи директива, чуждопоклонници, легионери-лекета, спасрусевци, не очаквайте нищо различно. Няма нищо случайно, че Мъри е толкова оплюван. Нищо случайно.
А мача на Славия можеше да е, както 6-0, така и 0-2.
"Левски" има начертан път, "Левски" има мисия. Докато той не се придържа към нея, докато има еничари в офисите, няма начин да се оправим.
Убеден съм, че тук е имало хора, които са стискали палци на Хайдук, защото не искат да признаят кой е пътя на "Левски". А той е само един. Що се отнася до Роси и бездушниците-наемници... за тях - нищо. Не знам какъв е като треньор Дельо, но като човек излезе фалшив.
Светни ни и нас по неуките какъв е пътят на Левски че и мисията му та да знаем о ти всезнаещи и всевиждащи конспирации мислителю стига лала само глупости и се въртя откъдето духа вятъра. Сигурен съм че тези дето днес сте най активни сте стискали палци да не влезе тая топка в 90 мин и да сте прави а пък някой и големи мъже го раздават найстина си заслужаваме мястото на което сме ....
Абе пич, ай си седи на гьза и не продължавай. Че тука няколко човека сте хем големи, хем насрени! Нищо не съм най-активен, пак си се объркал, ок? Ако исках да съм злобар, ще изровя всяко плюене на амбразурчиците и да ви покажа насrаните зад**ици, ок? Не съм го правил и не ми се занимава. Мразалянковци, които са се помислили за големи. Които са обсебили този клуб и решават кой е фен, кой ще е треньор, кой играч ще набият, кой ще нарочат. Паразити! А за Роси... не съм го определял никога като еди-какъв си треньор. Просто още април-май написах, че той не е за "Левски" и "Левски" не е за него. И това горното, което съм написал.
Вземете си огромното его и пилешките мозъчета и вървете заедно знаете къде. Чакаме следващата директива.
- metodito
- Контакти:
csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...
Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв!

Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.
Е как ще придобиеш впечатления от Рошу, като дядката от Римини го беше заковал на пейката ??!
Виж, разни уникални бездарници, като Божо Кашкавалените ръце, бяха бетонирани за титуляри, колкото и да се осираха.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Така е, ... Рошу не хвана ръка заради Неможката, ..... деева и мерудията.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Никъде не съм писал такова нещо, ловешко фенче, примерът с Божката е илюстрация как на някои им се гласуваше постоянно доверие, нищо че се проваляха нон-стоп, а не че конкретно той е причина да не играе Рошу, явно елементарни неща, като четенето и осмислянето на кратък текст, са много сложни за теб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Дочух едно нещо че Васко не е в Левски заради ..... Кирил Вангелов. Просто не бил го харесвал изобщо и не му е предложен договор за да може великото френско откритие на Вангелов Белмонт да играе .. ако това е вярно тоя трябва с 200 да бяга от Герена .. смешник
csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...
То да беше само Рошу...
- blue avalanche
- Контакти:
Да не би някой да е очаквал Рошу да похвали Делио Роси? Или Фигейредо?
За сметка на това Хавиер Пасторе го хвали.
Смея да твърдя, че, в сравнение с Пасторе, Рошу си Е физкултурник.
Някой някъде да е видял пренебрегнат по една или друга причина футболист да хвали треньора? Искате ли да питаме Швайнщайгер какво мнение има за Моуриньо? Или Туре за Гуардиола? Айде по-сериозно...
За сметка на това Хавиер Пасторе го хвали.
Смея да твърдя, че, в сравнение с Пасторе, Рошу си Е физкултурник.

Някой някъде да е видял пренебрегнат по една или друга причина футболист да хвали треньора? Искате ли да питаме Швайнщайгер какво мнение има за Моуриньо? Или Туре за Гуардиола? Айде по-сериозно...