metodito написа:Да е за урок на кого? Докато не се премахнат васкоколевци, матросовци, фенове, изпълняващи директива, чуждопоклонници, легионери-лекета, спасрусевци, не очаквайте нищо различно. Няма нищо случайно, че Мъри е толкова оплюван. Нищо случайно.
А мача на Славия можеше да е, както 6-0, така и 0-2.
"Левски" има начертан път, "Левски" има мисия. Докато той не се придържа към нея, докато има еничари в офисите, няма начин да се оправим.
Убеден съм, че тук е имало хора, които са стискали палци на Хайдук, защото не искат да признаят кой е пътя на "Левски". А той е само един. Що се отнася до Роси и бездушниците-наемници... за тях - нищо. Не знам какъв е като треньор Дельо, но като човек излезе фалшив.
Светни ни и нас по неуките какъв е пътят на Левски че и мисията му та да знаем о ти всезнаещи и всевиждащи конспирации мислителю стига лала само глупости и се въртя откъдето духа вятъра. Сигурен съм че тези дето днес сте най активни сте стискали палци да не влезе тая топка в 90 мин и да сте прави а пък някой и големи мъже го раздават найстина си заслужаваме мястото на което сме ....