JohnnieWalker написа:Tези австрийци са слаби та дрънкат. Ако ги изтървете ще е чиста простотия ! 2:0 за ЦСКА-София е моята прогноза !
Май малко съм ги надценил тия ливади

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
JohnnieWalker написа:Tези австрийци са слаби та дрънкат. Ако ги изтървете ще е чиста простотия ! 2:0 за ЦСКА-София е моята прогноза !
W84me написа:buhata_prime написа:insaneboy1 написа:Копенхаген да не са лесни? Лудогорец не можа да ги отстрани.
Този Копенхаген в момента няма нищо общо с онзи отпреди 2 години. В момента са криза и неслучайно са в ЛЕ, а не в ШЛ. Така че и те не са непреодолими в момента.
До 2-3 кръга преди края си бяха на 1 място в Дания, като Мидтиланд ги изпревари с победа в директния двубой.
Дидо написа:W84me написа:Дидо написа:Голям бой ги чака австрийците не виждам къде са анти феновете на ЦСКА-София!
Оп, тука съм! Както казах, тези момчета са на нивото на Рига, петия в Австрия, на 10 точки от 3 място, няма как да е нещо кой знае какво. Иначе коментатора ги сложи на второ място вече
По слаби са от Рига,тия са си продали 90% от играчите и са ги попълнили с млади момчета.
4x4 написа:Заложих на победа и да няма много голове : под 4.5
4x4 написа:4x4 написа:Заложих на победа и да няма много голове : под 4.5
Ае спрете се малко. Да помислим за следващия мач, да позапазим малко играчите..
Soulen написа:hydetoshi написа:hydetoshi написа:И за този мач имаме букмейкърско недоразумение: Победа за ЦСКА 1.60, победа за Адмира 5.75. Ще ме извините но това е нереално. Видяхме с Рига как станаха нещата
Приятно съм изненадан. След дълги години мъки,и след слабата игра срещу Рига,наистина не вярвах . И все пак ….Да не взема да ги урочасам.
Имате супер добър шанс да избутате до групи при повече късмет, освен ако няма някой непреодолим отбор тип Севиля, ако стигнете плейоф.