Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Още една пропилена година под ръководството на ментето 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
А колко години пропиляхме заради герберчетата или това не е важно ? Добре, че беше Роси, за да забравим какво е титла... Баси и тъ.....
Заеви.
Заеви.
Аз знам, че договорката е за две заплати, но в понеделник ще имам по-точна информация. А ако инфото на ММ е вярно, би трябвало да се отчете каква заплата според тях е взимал Роси-25 000 евро. И да се отчете дали някой тук близо година твърдеше, че заплатата му е около 50 000 лева.
. А някои ми развиваха теории за 6 цифрени суми, но нейсе...
Напоследък се появи и инфо за заплатите на играчите, които подозрително напомнят на казваните тук от същия. Предполагам е случайност...
Но както и да е-Роси е вече минало. Не смятам обаче, че годината е тотално загубена. Отборът е конструиран и тактически грамотен. Славиша не поема някаква сбирщина, а съвсем прилични играчи.

Напоследък се появи и инфо за заплатите на играчите, които подозрително напомнят на казваните тук от същия. Предполагам е случайност...

Но както и да е-Роси е вече минало. Не смятам обаче, че годината е тотално загубена. Отборът е конструиран и тактически грамотен. Славиша не поема някаква сбирщина, а съвсем прилични играчи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Спасе още ли си във Левски. Отивай по някакви островис яхтата и да си снимаш дъртешките крака.
sin4ec написа:Аз знам, че договорката е за две заплати, но в понеделник ще имам по-точна информация. А ако инфото на ММ е вярно, би трябвало да се отчете каква заплата според тях е взимал Роси-25 000 евро. И да се отчете дали някой тук близо година твърдеше, че заплатата му е около 50 000 лева.. А някои ми развиваха теории за 6 цифрени суми, но нейсе...
Напоследък се появи и инфо за заплатите на играчите, които подозрително напомнят на казваните тук от същия. Предполагам е случайност...![]()
Годината е тотално провалена. С тоя резил в Европа, що ни е да играем в България?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
mikata написа:Още една пропилена година под ръководството на ментето
Ама с пила ли е пропилена или?
W84me написа:sin4ec написа:Аз знам, че договорката е за две заплати, но в понеделник ще имам по-точна информация. А ако инфото на ММ е вярно, би трябвало да се отчете каква заплата според тях е взимал Роси-25 000 евро. И да се отчете дали някой тук близо година твърдеше, че заплатата му е около 50 000 лева.. А някои ми развиваха теории за 6 цифрени суми, но нейсе...
Напоследък се появи и инфо за заплатите на играчите, които подозрително напомнят на казваните тук от същия. Предполагам е случайност...![]()
Годината е тотално провалена. С тоя резил в Европа, що ни е да играем в България?
Е, няма как да се предаваме още преди да сме започнали сезона въпреки отвратителното отпадане още преди да сме започнали в Европа... Трябва да си следваме реалните цели, а те са ново достигане на финал за КБ, както и борба за второто място с тире. А в един идеален свят ще запазим тоя отбор, зимата ще надградим без да продаваме (поне не гръбнака на отбора) и лятото атакуваме отново Европа, само че с още по-обигран състав. Пък и ако треньорът е същия, още по-добре. И да, знам, че съм голям мечтател, но пък нищо не ми пречи да си се надявам...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Ех този непрежалим Роси, сега е момента да се направят пари. Достатъчно да се пуснат на пазара икони с лика на въпросния.
Жалгирис бият едвам-едвам тия аматьори от Вадуц... Представете си колко сме слаби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Що, Жалгирис някаква сила ли са, че го отбелязваш ??! Едно най-обикновено и смешно литовско тимче. Звезда онзи ден преби шампиона им ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.