Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот OOP » 26 юли 2018 14:07

шивача написа:
Dedo1948 написа:Май мач Левски - Милан няма да има,по вина на Моко Солюшънс. Мислете за друг съперник за юбилея.

Ми предлагам да играят с вносителите на Милка за България :!: Вярно, надали ще има готвачи, но пък търговски представители, склададжии, може и някой офис менажер? Ще бъде сладък и оспорван мач 8-)

А твоя отбор с кого играе ?!? Мач Левски -Милан ще има!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 26 юли 2018 14:21

OOP написа:
шивача написа:
Dedo1948 написа:Май мач Левски - Милан няма да има,по вина на Моко Солюшънс. Мислете за друг съперник за юбилея.

Ми предлагам да играят с вносителите на Милка за България :!: Вярно, надали ще има готвачи, но пък търговски представители, склададжии, може и някой офис менажер? Ще бъде сладък и оспорван мач 8-)

А твоя отбор с кого играе ?!? Мач Левски -Милан ще има!

Ако намериш 500К в евро да платиш на Милан до днес в 19 часа,мач ще има,иначе няма да има. Моят отбор играе утре с Ботев Гълъбово.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 юли 2018 14:34

Италианския чичак е най-скъпо струващата грешка на Спас...като се сетя т'ва менте каква подкрепа имаше от фенове и журналисти и как го дондуркахме чак ми призлява. Нека му е като обеца на ухото.
Това е, 4ия пореден клуб, който уволнява ментето. Чудно ми е Спас дали ги взима под внимания тия детайли? А за разните там некадърници наречени помощник треньори е срамно да се коментира.
Аз съм сигурен, че Роси скоро няма да си намери отбор. Просто няма балъци, които да му се вържат.
Дано словенецът има някакви амбиции, защото жабарчето дойде с ясната цел да изкара за пенсия. Надявам се при Стоянович да изглеждаме много по-добре и като цяло да е съпричастен на каузата Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юли 2018 15:09

Бирата май ще се прави в Лом :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 26 юли 2018 15:31

Мач ще си има,Милан идват. Успех!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2018 15:53

С тоя памфлет пак се изложиха тези днеска. Поне се вижда откъде идва амбразурщината - не, че някои не го знаехме. Ма то късмет, ма то не му се получи на Дельо. ОООооо, я много моля. Късмет. Ай, стига глупости. А един от най-големите амбразурчици - Васко Колев, искам да го видя какво ще говори сега!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: За храбрия шивач

Мнениеот Странджата » 26 юли 2018 17:26

Относно циганския, които други наричат разговорен и който не е за такива аристократи на изящната реч като тебе:
СЕЍР, мн. няма, м. (араб.). Разг. 1. Гледане, наблюдаване. Чиня сеир.
2. Зрелище, обикн. весело, забавно. Тук се срещат представителите на модите и разкоша, излезли на сеир или на показ. Вазов.
http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%81%D0%B5%D0%B8%D1%80/

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 юли 2018 17:32

Dedo1948 написа:Мач ще си има,Милан идват. Успех!

До тук от три пъти нито един път не позна.
Не се съмнявам в твърде ниската класа на българските журналисти но твоето "май" е доста колебливо понятие.
То за това и не се задържа много време в ръководните органи :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За храбрия шивач

Мнениеот metodito » 26 юли 2018 17:43

Странджата написа:Относно циганския, които други наричат разговорен и който не е за такива аристократи на изящната реч като тебе:
СЕЍР, мн. няма, м. (араб.). Разг. 1. Гледане, наблюдаване. Чиня сеир.
2. Зрелище, обикн. весело, забавно. Тук се срещат представителите на модите и разкоша, излезли на сеир или на показ. Вазов.
http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%81%D0%B5%D0%B8%D1%80/

Ъ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2018 18:48

"Избрах да се върна в Италия, защото тук ми е познато. От тук тръгнах за големия футбол. Дължа всичко на Делио Роси. През 2009 г. той ме взе под крилото си, даде ми тактически съвети, които никога не бях получавал и които още ми помагат в играта".

"Точно той ми даде силата да играя на това ниво, на което съм в момента. Като цяло, в Палермо изкарах две невероятни години, там бях още с Антонио Ночерино, Абел Ернандес, Фабрицио Миколи, страшен отбор! Играхме финал за Купата, но паднахме от Интер, който тогава беше непобедим", заяви Пасторе по адрес на вече бившия наставник на Левски.

Прочети още на: https://www.gol.bg/roma/2018-07-20/tran ... delio-rosi

Този не е ли чувал за гонгаджийските разбирачи ? Щом те казват, че Делио е некадърник, значи е некадърник и точка по въпроса. Тоя се взе за по-голям разбирач от гонгаджийниците...

Върни се в “Левски”