Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

scevola7
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)

Мнениеот scevola7 » 25 юли 2018 17:05

W84me написа:
scevola7 написа:Гледах мача на Адмира за купата, който загубиха. Наистина имаха доста положения, но все пак играеха с отбор от трета дивизия. Мисля, че сме по-добрия отбор и ако не се сковем нещо ще ги бием, като към победата натежава и факта, че Нестор, както каза ги познава много добре. Отнсоно състава - мисля, че в тази среща като заместник на Бодуров треньора ще пусне Гълъбов или Дюлгеров, само дано не е втория. Перейра ще го остави за резерва. В средата на терена ще бъдат Пинто, Антов и Бикел, а в атака ще започне с Мауридес и по лявото крило Жоржиньо, а по дясното Десподов. През второто полувреме ще пусне Джеси.
Мисля, че ще ги отстраним и след това чакаме най-вероятно Копенхаген. Гледах и техния последен мач гостуване на Хобро, което спечелиха с разлика - 0:3, но Хобро не са мерило и въпреки това имаха своите положения. Така че шансовете ни с Коменхаген са 50:50 и ако наистина е вярно, че след отстраняване взимаме техния коефициент, който е 34 - е добре, така ще имаме шансове в решителния кръг да се паднем с по - приемлив съперник.

Дай малко по-сериозно. Шансовете срещу Копенхаген няма как да са 50:50, не и с този състав, не и в това състояние на Копенхаген. Всички видяхме как прегазиха Лудогорец наскоро.

От последните им мачове които гледах не съм много впечатлен, а ЦСКА е отсранявал и побеждавал далеч по-големи отбори от Копенхаген при добра мобилизация и дисциплина ( и то не само когато положението в ЦСКА е било цветущо).

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 25 юли 2018 17:07

eelche написа:Желая успех, защото се играе за България и клубен коефициент.Дори минимална е необходима победа.
От видяното дотук обаче,като неутрален фен, смело заявявам,че този треньор едва ли ще завърши сезона начело на вашият отбор.
Успех и късмет, отидете и си подкрепете отбора!

На мен пък ми харесва засега Ел Маестро. Ще поживеем и ще видим.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 юли 2018 17:56

Tези австрийци са слаби та дрънкат. Ако ги изтървете ще е чиста простотия ! 2:0 за ЦСКА-София е моята прогноза !

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 25 юли 2018 18:38

Предвид осакатения състав, всеки позитивен резултат е добре дошъл. Надявам се на 2:0. Дано защитата не оплеска работата.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 25 юли 2018 21:15

Трябва да се пазим при статични положения,защото там куцаме.Вратаря е добър при отбиване на удари от близко и средно разстояние,но не и при центрирания.Предвиждам 2 на 0.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2018 21:59

Успех !
Не мисля , че са нещо особено !
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2018 22:01

Гледах репортаж от мача им за Купата. Слаба работа, трябва да биете.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 юли 2018 22:49

scevola7 написа:...От последните им мачове които гледах не съм много впечатлен, а ЦСКА е отсранявал и побеждавал далеч по-големи отбори от Копенхаген при добра мобилизация и дисциплина ( и то не само когато положението в ЦСКА е било цветущо).

То и аз навремето бях млад и красив, но сега съм само красив. ;) Мисля, че някои хора все още не осъзнавате, че българският футбол (клубен и национален) затъва все повече и повече със страшна сила, докато други страни, които преди години изобщо не бяха мерило за нас, сега са ни изпреварили, а трети са на път да ни изпреварят. :o [offtopic]И накрая, но не на последно място по значение: Надявам се, че след като свенливо си изпуснал тирето и София след ЦСКА, все пак си даваш сметка, че това НЕ Е някогашният славен ЦСКА, а пребоядисаният и взел софийско жителство "Литекс" (Ловеч), така че за какви отстранявания и победи иде реч!?... :roll: 8-)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 26 юли 2018 00:19

Captain Stottlemeyer написа:
scevola7 написа:...От последните им мачове които гледах не съм много впечатлен, а ЦСКА е отсранявал и побеждавал далеч по-големи отбори от Копенхаген при добра мобилизация и дисциплина ( и то не само когато положението в ЦСКА е било цветущо).

То и аз навремето бях млад и красив, но сега съм само красив. ;) Мисля, че някои хора все още не осъзнавате, че българският футбол (клубен и национален) затъва все повече и повече със страшна сила, докато други страни, които преди години изобщо не бяха мерило за нас, сега са ни изпреварили, а трети са на път да ни изпреварят. :o [offtopic]И накрая, но не на последно място по значение: Надявам се, че след като свенливо си изпуснал тирето и София след ЦСКА, все пак си даваш сметка, че това НЕ Е някогашният славен ЦСКА, а пребоядисаният и взел софийско жителство "Литекс" (Ловеч), така че за какви отстранявания и победи иде реч!?... :roll: 8-)[/offtopic]

[offtopic]Вас специално всички страни са ви изпреварили. Може би имате шанс срещу Ватикана, ама ...[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 юли 2018 00:29

Пуснах си да изгледам, ей така за подгряване, мача на Аякс и Щурм Грац. Здрав мач се получи, въпреки че Аякс са вечна класа и резонно биха 2:0.
Но австрийския шампион играеше добър, бърз футбол, с добри изпълнители. Маестрото е прав, че сме назад.
Натъжих се малко от контраста с нашата действителност, макар и да става дума за мач на Аякс. Чисто нов пълен до краен предел стадион, млади холандски играчи (централният има защитник и капитан - чист холандец на възраст 18 години), водени от опитни местни играчи (Хунтелар и Блинд), няколко футболисти от световното (Таляфико, Шьоне и Тадич), на трибуните Блинд старши, Овермарс, Ван дер Саар...
Колкото и легендарният клуб да няма големи успехи през последните години, хората продължават да работят по изработената от тях схема и това рано или късно ще им донесе успех, за разлика от нашите клубове.
Всеки български отбор си тръгваше с 5+ гола във вратата тая вечер, Щурм устискаха на 2 и бяха що годе равностойни в отделни части на мача. Може би обстоятелствата около Адмира ще ни дадат някаква възможност да ги отстраним, но за по-нататък (следващи противници тази и следващи години) трябва сериозно надграждане и дотогава всеки положителен резултат ще е подвиг.

Върни се в “ЦСКА”