Интер - Ювентус (Купа на Италия 1/4 Финал)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Ювентус (Купа на Италия 1/4 Финал)
Пак избяга от въпроса кажи ми защо Виери го казва това, тва не го казва нито Блан, нито Секо, нито Джили, нито Дел Пиеро, а го казва ваш бивш играч, който ви е легенда. А с тая служебна титла дето я спечелихте без игра. След тва плана на президента ви проработи и изхвърлиха нас, а Милан -8 точки. Виж в интервюто на Виери кво казва: Морати го болеше много, че Интер не е шампион защото винаги само Милан и Ювентус ставаха шампиони, а Интер БЕШЕ ВИНАГИ 3. А в Шампионската ва виждами какво правите на 1/8 финалите и до там. Сега Челси ще бият и в двата мача, а Милан като нищо може да изхвърлят Юнайтед. В Италия с корупция, но в Европа се вижда къв отбор сте.
Ювентината с кого играе на 1/8 финал? Ооо вярно , че Байерн ги разпиля с 1:4 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
da12 написа:Пак избяга от въпроса кажи ми защо Виери го казва това, тва не го казва нито Блан, нито Секо, нито Джили, нито Дел Пиеро, а го казва ваш бивш играч, който ви е легенда. А с тая служебна титла дето я спечелихте без игра. След тва плана на президента ви проработи и изхвърлиха нас, а Милан -8 точки. Виж в интервюто на Виери кво казва: Морати го болеше много, че Интер не е шампион защото винаги само Милан и Ювентус ставаха шампиони, а Интер БЕШЕ ВИНАГИ 3. А в Шампионската ва виждами какво правите на 1/8 финалите и до там. Сега Челси ще бият и в двата мача, а Милан като нищо може да изхвърлят Юнайтед. В Италия с корупция, но в Европа се вижда къв отбор сте.
Братле от къде мога да съм сигурен,че Бобо го е казал това нещо? Всичко може да е измишльотина...А и нали съди Интер,нормално е да говори така за клуба,само и само да го злепостави! Така че каквото и да си мислиш...Шампиона е един и онази вечер го показахме по категоричен начин!!!
da12 написа:Пак избяга от въпроса кажи ми защо Виери го казва това, тва не го казва нито Блан, нито Секо, нито Джили, нито Дел Пиеро, а го казва ваш бивш играч, който ви е легенда. А с тая служебна титла дето я спечелихте без игра. След тва плана на президента ви проработи и изхвърлиха нас, а Милан -8 точки. Виж в интервюто на Виери кво казва: Морати го болеше много, че Интер не е шампион защото винаги само Милан и Ювентус ставаха шампиони, а Интер БЕШЕ ВИНАГИ 3. А в Шампионската ва виждами какво правите на 1/8 финалите и до там. Сега Челси ще бият и в двата мача, а Милан като нищо може да изхвърлят Юнайтед. В Италия с корупция, но в Европа се вижда къв отбор сте.
Тва го знам, ама в сайта, от който си го прочел е по-зле от вестник "Сън". Пишат, че Алекс Фъргюсън ще строи хипермодерен, суперспортен, мегацентър за 150 млн паунда в Горна Оряховица

xWarden написа:da12 написа:Пак избяга от въпроса кажи ми защо Виери го казва това, тва не го казва нито Блан, нито Секо, нито Джили, нито Дел Пиеро, а го казва ваш бивш играч, който ви е легенда. А с тая служебна титла дето я спечелихте без игра. След тва плана на президента ви проработи и изхвърлиха нас, а Милан -8 точки. Виж в интервюто на Виери кво казва: Морати го болеше много, че Интер не е шампион защото винаги само Милан и Ювентус ставаха шампиони, а Интер БЕШЕ ВИНАГИ 3. А в Шампионската ва виждами какво правите на 1/8 финалите и до там. Сега Челси ще бият и в двата мача, а Милан като нищо може да изхвърлят Юнайтед. В Италия с корупция, но в Европа се вижда къв отбор сте.
Тва го знам, ама в сайта, от който си го прочел е по-зле от вестник "Сън". Пишат, че Алекс Фъргюсън ще строи хипермодерен, суперспортен, мегацентър за 150 млн паунда в Горна ОряховицаВъв всяка статия има куп правописни грешки. Пишат, че Йовов е станал треньор на Левски, а на другия ден пишат, че Бардон бил станал треньор на Левски
Абе пишат всякакви простотии, които никъде другаде ги няма. Също така случая с Бобо го нямаше никъде другаде. Въобще не знам как им вярваш на тия (умишлено не споменавам името на сайта, но има само 1 където го пише това за Бобо и какви ли не простотии)
Оставай ги да си мислят,че Интер им е виновен за всичко...
Драги ювентинци,колкото повече време губите за да оправдавате несполуките си с Интер толкова по-трудно ще възвърнете нивото к.си отпреди 6-7 години.Удобно е Интер да е виновен че сте в такова състояние но това не ви помага защото трябва да погледнете истинските проблеми в отбора.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
- Saint Etienne
- Контакти:
Това е любимия ми мач в Италия,надявам се да бием.
- Arnautovic49
- Контакти:
Пожелавам приятен мач на всички фенове на италианския футбол и дано Интер победи.
„Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.
-
- Контакти:
Къде да гледам Интер-Ювентус ?
Моля ви кажете къде да гледам мача на всякаде линковете не работят..