Трансферно лято 2018/19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: Трансферно лято 2018/19

Мнениеот LM10 » 24 юли 2018 16:12

LevskiZavinagi написа:Лука и Тони няма да държат още много години високо ниво. Нямаме техни адекватни заместници. Отново зейва проблема с постовете - нападатели и крило.

За Модрич съм съгласен - пред пенсия е, а колкото до Кроос на 28г е, но той в едно интервю сподели, че не смята да играе до 34-35г, а в друго каза, че най-вероятно ще си изпълни договора до 2022г и щял да прави бенефис. Така че ще играе макс още 4 сезона.
Колкото до Пулишич, не ми е направил особено впечатление. А и нали купихме Винисиус, имаме и Асенсио, така че според мен няма смисъл от този трансфер.
Изображение

acetinko
Контакти:

Мнениеот acetinko » 24 юли 2018 16:30

Може пък този, който си върнахме от Райо - Раул де Томас, да се окаже отлична алтернатива на Бензема. Все пак човека стана втори по-голове (24) през миналия сезон във Втора лига.
Отделно си мисля, че сега когато играта ни в нападание не се гради около един играч, ще се разкрие головият потенциал на Асенсио. Бензема може би ще си върне головото докосване и той. Бейл ако е здрав спокойно може да направи 30-ка и нагоре.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 юли 2018 16:35

Това за Кроос го бях забравил. Вярно че бе казал нещо от сорта, че не смята да има твърде продължителна кариера, а е жалко, защото неговите умения са такива, които биха му позволили да играе на високо ниво докъм 35-6 години, точно като Пирло.

Тоя Винисиус я стане нещо от него, я не... за момента най-силни надежди имам към треньора. При добра отборна работа и индивидуална такава с определени играчи, надежди като Де Томас и Майорал може и да изгреят.

Ако Васкес успее да преодолее своята слабост пред гола, би бил отличен лидер на атаката... но дали на тази възраст би могъл да го постигне... има всичко останало, опит, скорост, техника, центриране, хъс, работоспособност.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

acetinko
Контакти:

Мнениеот acetinko » 24 юли 2018 17:02

Само на мен ли ми се струва че има някаква връзка между това Винисиус да няма номер и евентуалния трансфер на Азар при нас?
Един вид ако уредим белгиеца, няма да има място за младока и ще го пратим във втория отбор/под наем. Ако пък не дойде Азар, Винисиус ще вземе 7-та.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 юли 2018 17:15

Изглежда логично да е така, освен ако Лопетеги не е измислил някоя схема с две леви крила и един ляв краен бранител. 8-)

Това го пращам директно на Перес с въпроса- къде са повечето от тези играчи сега, господин откривателю на големи таланти....

https://www.sportal.bg/news.php?news=237562
Анчелоти.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 24 юли 2018 17:32

Аз не бих чакал Азар и като цяло нови попълнения. Най-вероятно това ще е отбора през новия сезон.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 юли 2018 18:16

Аз не бих бил толкова сигурен. Едва линяма да направи поне опит да привлече някого. Ако не му пука за Реал, поне за неговата репутация би трябвало да го е грижа. Все пак е шеф на толкова служители... как ще задържи качествения персонал, ако се види състоянието на шефа им, а в този момент то си е направо гроги... поне привидно.

Виж че и медиите са доста внимателни и все още няма написано нещо сериозно по темата. Просто всички чакат действията на Перес(той пък чака края на трансферния прозорец :lol: ) и честно казано има резон в това. Не може да си сигурен какви козове има в ръкава си, ако изобщо ги има, защото все още е име на пазара...

Направо се чудя, има ли някаква реална надежда играчи като Майорал и Де Томас да се докажат или е просто фантастична мисъл.... имало е доста случаи в които футболисти на подобно ниво са избухвали, но това не е гаранция за нищо, защото всеки футболист си е за себе си.
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 юли 2018 19:01

acetinko написа:Само на мен ли ми се струва че има някаква връзка между това Винисиус да няма номер и евентуалния трансфер на Азар при нас?
Един вид ако уредим белгиеца, няма да има място за младока и ще го пратим във втория отбор/под наем. Ако пък не дойде Азар, Винисиус ще вземе 7-та.

Никой няма да даде този легендарен номер 7 на момче, което тепърва влиза в големият футбол. Винисиус няма номер, защото съдбата му ще се решава след турнето в САЩ или да го кажем преди старта на сезона и треньора ще реши дали да го прати при децата или да го остави в разширеният състав и да го взима за мачовете макар и не във всички. Имаше вариант дори да се върне под наем в Бразилия до другото лято, ама това бяха слухове преди да пристигне в Мадрид за подписването и сега това май отпадна като опция.

Номер 7 май го гласят за Бейл в случай, че Азар например не дойде, въпреки че този номер не е точно и за него.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 24 юли 2018 19:08

Аз пък четох, че може Асенсио да вземе номер 7. Струва ми се удачен избор.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 24 юли 2018 19:40

Furious_Monk написа:за момента най-силни надежди имам към треньора.

Както бях споменал, определено ще ми интересно как ще изглеждаме под ръководството на Лопетеги. На Зидан шапка му свалям, но на моменти ми лазеше по нервите с неговия прагматизъм. Ярки примери, за които веднага се сещам: реванша за суперкупата на Испания - вместо да изпратим Барса с 4-5 гола той ги прибра след втория гол и другият пример е мача с Байерн в Германия от миналата година - швабите останаха с човек по-малко, смачкахме ги, вкарахме за 1-2 и спряхме да търсим още голове, което доведе до инфарктен реванш.
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”