Летен трансферен период
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Летен трансферен период
Каква защита, всички без вратаря бяха едно към едно с подуенци срещу Вадуц там. Предполагам, че едни 500 000 лева ще им решат проблема, а на нас след контузията на Енрике ще ни се реши друг проблем.
Хайл Мусолини
- Kolec
- Контакти:
Не мога да разбера каква е тази мания по Неделев. Едно ухажване, едно "сайдисване" ще кажеш, че искаме да вземем Меси или Роналдо. Не знам дали гледахте мача на Ботев, но Неделев игра ужасно, а и не му е първи път. Тромав е, не става за нас. Много ама МНОГО по-добра опция е Георги Миланов.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Kolec написа:Не мога да разбера каква е тази мания по Неделев. Едно ухажване, едно "сайдисване" ще кажеш, че искаме да вземем Меси или Роналдо. Не знам дали гледахте мача на Ботев, но Неделев игра ужасно, а и не му е първи път. Тромав е, не става за нас. Много ама МНОГО по-добра опция е Георги Миланов.
Въпреки, че се нуждаем от един качествен креативен халф, аз също съм на мнение, че Т. Неделев НЕ ни трябва!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Трябва ни още един в атака
С тоя Мауридес само сме за никъде. Задължително поне още един нападател, дори да е тая тояга Ласина Траоре.

Леевски, оле

- Red Warrior
- Контакти:
Kolec написа:Не мога да разбера каква е тази мания по Неделев. Едно ухажване, едно "сайдисване" ще кажеш, че искаме да вземем Меси или Роналдо. Не знам дали гледахте мача на Ботев, но Неделев игра ужасно, а и не му е първи път. Тромав е, не става за нас. Много ама МНОГО по-добра опция е Георги Миланов.
Аз от години се чудя какво му харесват на Неделев. Нищо лично против момчето, но за толкова години от него си спомням само няколко добри финта, фаула и центрирания. Явно много сме занижили нивото. Особено малките не си спомнят какви футболисти са играли за ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Сега е момента да си върнем Кубемба
Майтапа настрана, но все пак имаме и друг централен нападател. Тонислав Йорданов трябва да започне да се налага покрай Мауридес и да му е отмяна. Трябва да записва минути, да влиза в ритъм и да се разбере все пак, има ли качества, или е посредствен.

Велик ЦСКА !
- Kolec
- Контакти:
Red Warrior написа:Аз от години се чудя какво му харесват на Неделев. Нищо лично против момчето, но за толкова години от него си спомням само няколко добри финта, фаула и центрирания. Явно много сме занижили нивото. Особено малките не си спомнят какви футболисти са играли за ЦСКА.
Лошото при Неделев е, че когато играе с отбор от първата 6ца го няма никакъв на терена. Онзи ден срещу Левски всеки 2ри пас му беше грешен. Ако ще взимаме някой от Ботев, по-добре да вземат Крис Добрев.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Хайде, стига. Неделев е добър. Само, че не можем да си го позволим. Забравете за вътрешни трансфери оттук нататък. Винаги ще ни искат повече от реалните пари, първо - защото сме ЦСКА и второ - защото не разпределяме баницата в т.нар. първа лига. Поради тези причини този трансфер е да не кажа почти невъзможен. Реално български момчета ще идват само от школата, където трябва още да се вдигне нивото. По един Антов всяка година ни е достатъчен да излиза.
А що се отнася до Неделев - превъзходен пас, силен удар, високо самочувствие, креативен, бързо и най-вече точно разиграва при контри и взема бързи решения. Изгубил е само от бързината си. Всичко това го казвам спрямо нашия шампионат, разбира се.
А що се отнася до Неделев - превъзходен пас, силен удар, високо самочувствие, креативен, бързо и най-вече точно разиграва при контри и взема бързи решения. Изгубил е само от бързината си. Всичко това го казвам спрямо нашия шампионат, разбира се.
- Red Warrior
- Контакти:
За Неделев си казах мнението. Само ще добавя, че колкото пъти го пуснаха в националния отбор, толкова пъти не се срещна топката. Добър футболист, но на ниво Коматево, а ако беше отишъл в Лудогорец, щеше да е по-голяма пейка от Недялков. Съгласен съм, че за български футболисти трябва да разчитаме основно на школата си, тъй като българските клубове си мислят, че могат да си изкарат годишния си бюджет, ако шитнат един футболист на ЦСКА. Друг е въпроса, че може би се нуждаем от радикални мерки и забрана да играят чужденци в БГ извън ЕС. Само тогава родните пишмат-собственици ще обърнат внимание на школите. Ето сега, ако вземем още един нападател (не че нямаме нужда) може да не разберем дали Тонислав Йорданов става, или до 23 години ще търка пейката, след което ще го пратим в Септември 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Естествено че новината за Пинто и Иртиш е фалшива. Лошото е, че поне моите очаквания бяха, че ще вземем още един атакуващ халф преди мачовете с Армира Вакер. Даже това португалче от Олимпия Любляна доста добре изглежда като визитка, можеше да помогне като алтернатива на Тиаго. Друг свободен агент на тази позиция е Леонардо, който правеше фурор в Сърбия с Партизан, беше продаден миналата година за 4 мил. евро в Ахли от Саудитска Арабия , а това лято е освободен. Да им се чуди човек как тия араби плащат такива пари и освобождават още след първата година. За нападател според мен трябва да се вземе също, но не е толкова належащо както атакуващ халф, още повече, че договора на Тиаго изтича лятото на 2019г. и ако не преподпише втория полусезон ще го пратят да играе с юношите.