Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот защо » 23 юли 2018 10:11

baraba написа:Защото я разбира много добре играта , а не като някои , които с един стил и след петия мач всички вече са ги разкрили ;)
Всичките му смени бяха перфектни и точно на време , а защо и кога е пуснал този или онзи е много просто да се сетиш , ако разбираш поне малко от същината на футбола на професионално ниво , който няма нищо общо с ... махленския :mrgreen:
Маестрото до тук си взе изпита за влизане с пълно отличие и имам чувството , че много корифеи ще му сърбат попарата :mrgreen:
"Някои отбори могат да играят волейбол, баскетбол и хандбал. Ние за съжаление можем да играем само футбол."
Ел Маестро
:mrgreen:

Определено е приятна изненада Маестрото, отначалото ми звучеше като някаква откачалка с това име и странната биография, обаче и аз съм на мнение, че се справя отлично.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 23 юли 2018 11:20

Предлагам да ни се падне Марибор днес. Други предпочитания?
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 юли 2018 11:24

Аз съм за исландците ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 юли 2018 11:41

Аполон Лимасол съм аз или Домжале.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2018 12:01

Чи(к)ура. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 23 юли 2018 12:06

И аз съм за Чихура - Марибор. В краен случай - Фейенорд. :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2018 12:41

Чикуреца ги пожелавахме на подуенци....ся ще видим Съдбата кво е приготвила. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2018 13:32

Кашчей написа:
hydetoshi написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Още съм на Китен и изпуснам мачове... направо съм в траур. Вече разбирам хората от провинцията какво им е... : /

Ако някой ден разбереш и какво е провинция :mrgreen: В Китен няма ли барчета с Диема Спорт, та изпускаш уникалните мачове на ЦСКА-София?

В барчетата по морето се бичат кинти. Не се правят "излишни" разходи. Освен това се ухажват чуждите туристи.

[offtopic]Офтопикно...
Тео не го виждам като барман или сервитьор по морето, а всяка уважаваща се хотелска стая или квартира трябва да има кабелна с пълен набор от програми, обаче....В момента цената на Диемите ми е 50% от цената на други над 200 програми, която не бих им платил по никакъв начин. За тези 7 лева те трябва да ми предоставят изключително качество, поне 4К образ, излъчване от 32 камери, коментар без излишни пристрастия. Има две неща, които са безумно остарели в днешния ден-вчерашен вестник и мач на запис. Та да гледам записи на нещо, чийто резултат зная..трябва да съм треньор или скаут.[/offtopic]

[offtopic]Спасител съм на плажа бе... и вече съм 5 бройка : )[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 юли 2018 13:34

Teo написа:
Кашчей написа:
hydetoshi написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Още съм на Китен и изпуснам мачове... направо съм в траур. Вече разбирам хората от провинцията какво им е... : /

Ако някой ден разбереш и какво е провинция :mrgreen: В Китен няма ли барчета с Диема Спорт, та изпускаш уникалните мачове на ЦСКА-София?

В барчетата по морето се бичат кинти. Не се правят "излишни" разходи. Освен това се ухажват чуждите туристи.

[offtopic]Офтопикно...
Тео не го виждам като барман или сервитьор по морето, а всяка уважаваща се хотелска стая или квартира трябва да има кабелна с пълен набор от програми, обаче....В момента цената на Диемите ми е 50% от цената на други над 200 програми, която не бих им платил по никакъв начин. За тези 7 лева те трябва да ми предоставят изключително качество, поне 4К образ, излъчване от 32 камери, коментар без излишни пристрастия. Има две неща, които са безумно остарели в днешния ден-вчерашен вестник и мач на запис. Та да гледам записи на нещо, чийто резултат зная..трябва да съм треньор или скаут.[/offtopic]

[offtopic]Спасител съм на плажа бе... и вече съм 5 бройка : )[/offtopic]

[offtopic]Ако нашите нападатели имат твоята ефективност, то няма какво да се притесняваме от Адмира! ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2018 16:10

Новата 9ка е ебати играча пичове. Здрав, играе с глава, пипа топката... Каранга ще го забравим много бързо. Тоя 4 милиона долара трябва да отидат за емблемата !

Върни се в “ЦСКА”