https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... t-14936694
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ако продадем Миньоле на Барселона, ще е по - голям удър и от Коутиниьо
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
john barnes
Слуховете за Вида продължават,накрая да не цъфне при нас...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- merseyside
- Контакти:
Юрген Клоп доказва, че тотално е променил мнението си относно скъпите трансфери. С привличането на Алисон германският мениджър на Ливърпул само за това лято вече е осъществил входящи сделки за 170 млн. паунда, а да не забравяме, че и през зимата той постави рекорд с дадените за Върджил ван Дайк 75 млн. А преди два сезона той се кълнеше, че грандиозните трансфери не са за него и той ще се справя както дотогава.
“Ще сторя каквото е нужно, за да направя Ливърпул успешен отбор - заяви Клоп сега. - Не можех да си представя, че светът ще се промени така. Преди две години 100 млн. паунда за един футболист беше лудост, но оттогава нещата се измениха напълно. Основното ми задължение е да направя от Ливърпул възможно най-успешен клуб. Не става дума за това да се боря със съзнанието си и да си казвам “Не, не искам да взимам футболисти, не искам да плащам толкова много”, а после успехите да ги няма. Разполагаме с наистина качествен състав, но за да го правим още по-добър, струва скъпо. Няма зад ъгъла да намерим футболисти, които да са по-класни от тези, с които разполагаме”.
“Не ни интересува какво си мисли светът, тъй както преди време в Манчестър Юнайтед не ги интересуваше какво имах аз да кажа - продължи мениджърът на Ливърпул. - Това беше просто мнение за момента. Дали съм ги променил? Да, така е. По-добре е да промениш мнението си, отколкото да нямаш такова. Това е!”
- dNelbandian
- Контакти:
Трансферният прозорец е много добре до момента, но ме притеснява, че нямаме нов играч, който да отваря малките отборчета, което беше проблем миналта година. Липсва ни една 10ка. Като добавим, че конкурентите спят на трансферния пазар. Ако вземем 10ка, и слабата активност на конкуренцията. Мисля, че може да се борим със Сити за титлата и да им я вземем под носа. Но ни трябва един креативен играч, който да отваря тези отборчета. Кейта донякъде е такъв, но ни трябва една 10тка.
john barnes написа:Кадетчо,стреса игра дефанзивен на световното...новия ни такъв се казва Фабиньо. Или викаш той сяда пейка,за да играе неорентирания? Даже и да не вземем Фекир,пак не го виждам титуляр-там ни трябва креативен халф,а той не е такъв!
Аз не знам още кой ще играе дефанзивен, само отчитам факта, че Хендерсън игра добре на световното, а вие не спряхте да го плюете. А Фекир в малкото минути , в които игра, беше едно голямо нищо.
- dNelbandian
- Контакти:
Фекир е подал молба за трансфер.
Президентът на Лион е съобщил, че ако някой отбор иска Фекир трябва да направи оферта до края на месеца.
Ще е напечено до края момци.
Президентът на Лион е съобщил, че ако някой отбор иска Фекир трябва да направи оферта до края на месеца.
Ще е напечено до края момци.
kadett1 написа:john barnes написа:Кадетчо,стреса игра дефанзивен на световното...новия ни такъв се казва Фабиньо. Или викаш той сяда пейка,за да играе неорентирания? Даже и да не вземем Фекир,пак не го виждам титуляр-там ни трябва креативен халф,а той не е такъв!
Аз не знам още кой ще играе дефанзивен, само отчитам факта, че Хендерсън игра добре на световното, а вие не спряхте да го плюете. А Фекир в малкото минути , в които игра, беше едно голямо нищо.
Тая работа с плюенето, няма как да се съглася! Просто отбелязваме един очеваден факт- Хендо е един, лишен от каквато и да било фантазия и техника, напълно посредствен играч, може би бил титан в средата, но в отбор след 7мо място. Ако някой извади 25млн. Клоп ще му го занесе на гръб.

- KOPScousers
- Контакти:
Ола прави циганиите от миналата година с Лаказет. Продавам го, не го продавам, може да го продам, няма да го продам, ако поиска ще го продам, който иска да го купи, да се обади до 31-ви и ще го продам. Бетер ученичка.
Аз притеснения въпреки всичко нямам, почти съм убеден, че ще го вземем докрая на трансферния прозорец. Клоп не изпуска просто така основните си трансферни цели.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- KOPScousers
- Контакти:
Офтопик:
Снимката е доста голяма, за това съм я сложил в офтопик. Тази фенка е питала Фекир днес дали ще дойде в Ливърпул и той е казал "да, дай Боже", ако приемем, че inshallah значи това (всъщност е Алах, но все тая
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- SgtLiberty
- Контакти:
KOPScousers написа:Офтопик:
Снимката е доста голяма, за това съм я сложил в офтопик. Тази фенка е питала Фекир днес дали ще дойде в Ливърпул и той е казал "да, дай Боже", ако приемем, че inshallah значи това (всъщност е Алах, но все тая). Всичко е точно, Фекир е наш до края на идната седмица.
Чул те Аллах