1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45

Мнениеот koisa » 22 юли 2018 10:54

W84me написа:А не, Ралке, убили сме ги, утрепали, играли сме невероятно, откакто тоя дявол - Роси напусне, ще газим всичко :mrgreen:

Не, бре, ще им целуваме ****** след резили с Вадуци и Витоши... Тоя Роси яко ви е облъчил някои хора!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 юли 2018 10:57

"Тодор Симов се опита да ни каже да се забавляваме, липсваше ни тази наслада, тази забава. Той ни я върна, даде ни свобода, и видяхте, че Ботев нямаше положение пред нашата врата", добави Обертан.

Това би трябвало да подскаже на фен зона Роси, какво е било положението... Ама, как да е... То смисъл да се обяснява няма! :oops:
R.I.P.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2018 10:57

koisa написа:
W84me написа:А не, Ралке, убили сме ги, утрепали, играли сме невероятно, откакто тоя дявол - Роси напусне, ще газим всичко :mrgreen:

Не, бре, ще им целуваме ****** след резили с Вадуци и Витоши... Тоя Роси яко ви е облъчил някои хора!

Мен никой не ме е облъчил, просто не мога да си изкривя душата и да кажа, че снощи сме играли повече от 50 минути или победата ни не е абсолютно късметлийска, срещу този разбит Ботев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 юли 2018 11:01

W84me написа:
koisa написа:

Мен никой не ме е облъчил, просто не мога да си изкривя душата и да кажа, че снощи сме играли повече от 50 минути или победата ни не е абсолютно късметлийска, срещу този разбит Ботев.

Разбит, защото ги бихме ли? Ако беше треньор Роси, този Ботев щеше да е е*ати здравия отбор. :lol: А, това, че не издържахме физически повече от 60+ мин. е дело на Роси. За Ботев това е първи официален мач, нормално да не играят почти нищо... И останалите отбори са така. Като добавим тежкото горещо време...
R.I.P.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2018 11:12

koisa написа:
ralka_levskarka написа:Както казах - на Клоп му бяха нужни около 3 години да разбере, че има нужда от вратар от световна класа, а ние си мислим, че за три дни се променя цял отбор..

Тъй де, ама на Ливърпул и 3-4 място им стига, защото им дава право да играят в ШЛ. Отделно парите във ВЛ са несъизмерими с Дриша Лигата. Не виждам някой да е казал, че за 3 дни сме станали Барселона. Аз вече писах, че който и да дойде ще се нуждае от поне 1-2 месеца за да свикне с играчите и те с него. Щом сменяме треньор сега, значи резултати трябва да се чакат напролет след проведена подготовка и селекция. Ако и тогава трагедията е пълна, значи няма смисъл да се продължава с този треньор... Роси вече го доказа... Да чакаш 3 години има смисъл в Англия, Испания, Италия, Франция и то във водещите отбори. Така, че подобни примери не са за нашата действителност!

Значи не си видял разните постове да видиш какво се случва.

Това според теб нормално ли е за уж мислещи хора?
Видя се че отбора има характер, играе красив футбол.
Хубав атакуващ футбол, добра защита, добро виждане над играта.

Или

Треньора да остане! КАЗАХ !!
С ТОЗИ Треньор ЛЕВСКИ ще жъне успехи! Отбор с характер!!

Кажи честно, според теб, кога биха почнали И Симов?
Просто такова превъзнасяне не е нужно. Ще подпише Славиша, ще загуби някакъв мач и ще се почне как при помощниците било цветя и рози. Що да се лъжем?

Въобще не говоря, че Роси е трябвало да остане. Да, най-правилно беше да си тръгне, ама да си мислиш, че за 3 дни приличаш на Реал Мадрид и "ще жънем успехи" - ъъъ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 юли 2018 11:17

Видях в дух в този отбор. Нещо, което не бях виждал скоро в Левски. Има много негативизъм след отпадането от Вадуц и най-вече към италианското менте. Нормално е когато вземем трудно гостуване като това в Коматево, хората да имат позитивна нагласа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 юли 2018 11:27

ralka_levskarka написа:Значи не си видял разните постове да видиш какво се случва.

Това според теб нормално ли е за уж мислещи хора?
Видя се че отбора има характер, играе красив футбол.
Хубав атакуващ футбол, добра защита, добро виждане над играта.

Или

Треньора да остане! КАЗАХ !!
С ТОЗИ Треньор ЛЕВСКИ ще жъне успехи! Отбор с характер!!

Кажи честно, според теб, кога биха почнали И Симов?
Просто такова превъзнасяне не е нужно. Ще подпиша Славиша, ще загуби някакъв мач и ще се почне как при помощниците било цветя и рози. Що да се лъжем?

Не знам кога, при всеки е различно... Едни си хейтят за кеф при първа загуба, други подкрепят на инат до последно!
Мога да кажа за себе си! Аз бих подхванал треньора след като е направил поне една подготовка и селекция. Това в случай, че резултатите продължават да са трагични, играта не струва и не се вижда грам прогрес.
На мен ми е ясно, че за 5-6 месеца няма да станем супер силни и да мачкаме наред, но поне да даваме зор на Лудогорец не само в преките мачове, но и като класиране. Примерно едно второ място на 5-7 точки зад тях ще приема за напредък и бих продължил с доверието към треньора... Ама да изоставаме на 24, да губим финал от Славия, и да ни бият лихтенщайнци ми идва в повече...
R.I.P.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2018 11:32

Аз също ще дам достатъчно време на треньора, без значение кой е той, надявам се всички да са готови на такова, макар че се съмнявам, защото просто виждам какво се случва. Вчера още при излизането на състава се изсипаха един куп глупости, оплюха всички играчи хубаво, а накрая с тях се радваха същите хора - лицемерие.
Предполагам, че Славиша утре ще подпише, така че му пожелавам късмет и търпение!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юли 2018 11:37

metodito написа:
specter написа:Обертан изглеждаше безкрайно щастлив от смяната на Роси обаче... :mrgreen:

Почти всички тук сме много щастливи от смяната.

Не бива да изпадаме в еуфория след снощната победа. Ние играем трудно срещу този съперник. Но трябва да отдедем заслуженото на момчетата. Във всички видимо се усещаше промяна в настроението и нагласата за игра. Единствено Жорди Гомес се отчете със същото неадекватно поведение каквото демонстрираше и до сега. Този човек от началото на престоя си в България се държи така, сякаш насила е докаран тук. Ако приема престоя си в нашата страна като наказание, по добре да си върви. А може би са го подлъгали с обещания, които в последствие на са изпълнили. Тогава да разтрогне по вина на клуба, ако се отнася до клаузи в договора, или да си хване пътя към място където смята че няма да бъде лъган, ако става въпрос до устни уговорки. Но не бива да бъде търпян повече. С това си поведение той е по- скоро вреден за отбора. Наблюдавах снощи как Илия Димитров се радваше на гола, как Обертан, Горанов и другите го поздравяваха и се кефеха. Или вижте как Костов щеше да се изяде от мъка, че пропусна. После си пуснете си видео след гол или фрапантен проуск на Гомес. Реакцията му е една и съща. Не му пука.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2018 11:41

Вчера пресирахме "Ботев" още на два метра от наказателното им поле. Смятам, че ако вместо Гомес и Белмонт и Кабрал, играеха Нашименто, Паулиньо и Тиам, и ако на тях им вардеше другия вратар ги качвахме на разлика. Нищо общо от сивата игра преди. Да имаше ги на моменти - в началото на мача пасовете встрани и назад, но бързо се събрахме. Що се отнася до тактиката на "Белия", тя сигурно щеше да сработи при предишния ни треньор и мача свършваше 0-0 или минимална победа за "Ботев". Така мисля аз.

Върни се в “Левски”