Пусна го. Срещу Вадуц още първия мач. Мисля, че не пипна топката.
В крайна сметка нито схемата беше сменена, нито състава.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Изключително важна победа в психологически план. Имам много критики към отделни играчи, но ще си ги запазя. Важни са трите точки.
Тодор Симов бе по-скоро известен сред аудиторията със статут на преводач при идването на Делио Роси. Също като Жозе Моуриньо, сега Специалния. Няма да правим паралел между двамата, но ще отчетем и отдадем заслуженото на младия треньор, който срещу Ботев бе на пейката в качеството на старшия на Левски.
"Сините" биха в Пловдив традиционно неудобния им в последно време Ботев. Същият този, който в последните си две домакинства занули Левски и го пращаше в София капо. Е, освен, че би, Левски днес игра на добро ниво, имайки предвид всичките катаклизми, съпътстващи клуба в часовете след изключително срамното отпадане от Вадуц. Което само според Делио Роси не бе такова...
По-неопитният и млад колега на италианеца контрира обаче именития и далеч по-опитен специалист, обявявайки точно обратното. За Вадуц, за срамното отпадане - самата истина. Миналият през всички нива на футбола, от играч до треньор на юноши в различни набори, демонстрира скромност след успеха на Коматево, явно несъзнавайки, че приносът му бе съществен.
Ще си позволим да не се съгласим с новобранеца, защото той неговата работа си я свърши, а благодарностите дойдоха не от кого да е, а от звездата Габриел Обертан. "Тодор Симов ни върна насладата от играта, която ни липсваше", каза френският лидер на Левски, което е разковничето на всички несполуки и издънки на Левски през последната година. Да, това е футболът. Няма ли емоция, няма ли страст, просто не става. Трябва и живец, какъвто в Левски бе видно, че липсва, с много малки и крайно недостатъчни изключения.
Да, наясно сме, че Тодор Симов не е най-добрият и най-заслужилият да бъде треньор на отбор като Левски. Но пък "заслужилите" и "доказаните" ги гледаме година след година как се оправдават за слабите си резултати. Гушнат парите, неустойката и дим да ги няма...
Приемаме и, че клубът се е напатил от експерименти, затова и подобно назначение вероятно звучи като неоправдан риск, като лудост. Но пък крие своя чар и романтика! А какво по-хубаво от това?! Вижте Нагелсман и Хофенхайм...
Треньорът на Вадуц се подигра с Левски
Специалистът обяви, че двете срещи със „сините“ били хубави контроли, в които играчите му са подобрили формата си.
„Това бяха две много добри проверки и то на ниво Лига Европа. Успяхме да удържим резултата от първата среща. Сега едва ли ще ни чака същото в нашето първенство
Врабец сигурно е поклоник на Пророка от Римини и той играе само контроли до финала.
Специалистът обяви, че двете срещи със „сините“ били хубави контроли, в които играчите му са подобрили формата си.
„Това бяха две много добри проверки и то на ниво Лига Европа. Успяхме да удържим резултата от първата среща. Сега едва ли ще ни чака същото в нашето първенство
Врабец сигурно е поклоник на Пророка от Римини и той играе само контроли до финала.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Типично по български залитаме от едната в другата крайност. Браво на Симов, свърши отлично работата си, но момчето няма никакъв опит. Тук след един мач ще бъде разкостен.
Колкото до тренировките на Роси...видяхме ги всички тези тренировки. Половината отбор е контузен.
Колкото до тренировките на Роси...видяхме ги всички тези тренировки. Половината отбор е контузен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Типично по български залитаме от едната в другата крайност. Браво на Симов, свърши отлично работата си, но момчето няма никакъв опит. Тук след един мач ще бъде разкостен.
То така или иначе Спас Русев се е спрял на чужденец. Няма смисъл да се обсъждат Т. Симов и Г.Тодоров.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Май Славиша Стоянович ще ни е новия треньор.
Левски завинаги в моето сърце![
- metodito
- Контакти:
Българин или чужденец? Кажете си мнението.
Лично аз съм по-скоро за българин. Спряганите имена звучат много добре, но ако дойде пореден чужденец, който не знае какво е "Левски", не знам. И този Славиша звучи много добре, и Муслин е супер, но са чужденци - "чужди". Българските тренери пък (Яската, Стойчо, ако щеш Симов, Тодоров) са лимитирани откъм качества, но са наясно с философията на този клуб. Това е много важно. Пролича си вчера. Проличавало си е много пъти. Така че работата е фифти-фифти.
Лично аз съм по-скоро за българин. Спряганите имена звучат много добре, но ако дойде пореден чужденец, който не знае какво е "Левски", не знам. И този Славиша звучи много добре, и Муслин е супер, но са чужденци - "чужди". Българските тренери пък (Яската, Стойчо, ако щеш Симов, Тодоров) са лимитирани откъм качества, но са наясно с философията на този клуб. Това е много важно. Пролича си вчера. Проличавало си е много пъти. Така че работата е фифти-фифти.
- bilyaletdinov
- Контакти:
След Роси не съм сигурен, че чужденец е удачен вариант отново. Освен някой запознат в обстановката у нас като Муслин например.
На мнение съм обаче, че не трябва да се правят експерименти с тандема Симов-Тодоров. Да запълнят лага докато се намери треньори, но нищо повече. Доказано е във времето, че схемата не работи. Както не работи и факта, че след провал трябва да си оставим треньора, за да изгоним след месец и половина.
На мнение съм обаче, че не трябва да се правят експерименти с тандема Симов-Тодоров. Да запълнят лага докато се намери треньори, но нищо повече. Доказано е във времето, че схемата не работи. Както не работи и факта, че след провал трябва да си оставим треньора, за да изгоним след месец и половина.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
bilyaletdinov написа:След Роси не съм сигурен, че чужденец е удачен вариант отново. Освен някой запознат в обстановката у нас като Муслин например.
Много зависи какво разбират феновете под провал

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]