а лошото е, че следващите ни мачове са срещу отбори, които ще си се окопаят баш като ония от Вадуц.
И според мен проблема на състава ни в тоя му вид е точно срещу подобни противници, не можем да измислим нищо при отсъствие на пространства, ставаме бавни и предвидими.
Имаме ли пространство почваме сякаш да играем различно. Справка мача с Берое
1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45
helic написа:metodito написа:helic написа:Муслин ли ще е, Стоянович ли ще е, дано да каже на Деспасито - поемам отбора, ако ми купите читав централен нападател
Аз пък смятам, че и Илийката е такъв, и Буш, и Костов. Буш е в отвратителна физическа форма, но е хищник, та дрънка. Забележи движението му без топка в някой мач. Този е хиена, само че според мен е малко мързелив. Сбърках - много мързелив, а е талант. Костов не е деветка, но пък е много работлив, а Илийката... само от него зависи дали ще хване късмета си или ще го пусне да излети. Трябва да осъзнае, че сега или никога е времето да остави следа в "Левски". Но трябва много труд, спортна злоба и постоянство. Така че имаме ТРИМА централни нападатели с голям потенциал. Дали ще го развият, това вече е божа работа. Тоест, от тях си зависи най-вече.
ролята на централния нападател в съвременния футбол не е само да дебне на гюме пред вратата и да вкарва от малкото наказателно поле. И Буш, и Костов са трагични в завършващия удар и в комбинирането с халфовете зад тях. Ривалдиньо е пълна, ама пълна загадка за мен, Илийката Димитров го гледам сефте тоя сезон и не мога да се изкажа.
И като теглиш чертата имаме четирима централни нападатели, всеки от които е чуден, ама за резерва
Ами не знам. Аз виждам във всеки от тях страхотен, но нереализирал се потенциал. Не, те не са Гонзо или Гарра, но... ще те бърка ли ако в края на сезона сбора от головете на тримата им е 30-35. Примерно... Всеки да е вкарал по 8-10 гола, което е незадоволително за деветката на "Левски", който по дефолт трябва да има поне 15 попадения. При правилно комбиниране/смени... защо не. Буш е тактически много подготвен, Костов технически е супер добре, а Илийката... той има най-ценния актив - младостта и каприза да мИчтае.

metodito написа:helic написа:metodito написа:helic написа:Муслин ли ще е, Стоянович ли ще е, дано да каже на Деспасито - поемам отбора, ако ми купите читав централен нападател
Аз пък смятам, че и Илийката е такъв, и Буш, и Костов. Буш е в отвратителна физическа форма, но е хищник, та дрънка. Забележи движението му без топка в някой мач. Този е хиена, само че според мен е малко мързелив. Сбърках - много мързелив, а е талант. Костов не е деветка, но пък е много работлив, а Илийката... само от него зависи дали ще хване късмета си или ще го пусне да излети. Трябва да осъзнае, че сега или никога е времето да остави следа в "Левски". Но трябва много труд, спортна злоба и постоянство. Така че имаме ТРИМА централни нападатели с голям потенциал. Дали ще го развият, това вече е божа работа. Тоест, от тях си зависи най-вече.
ролята на централния нападател в съвременния футбол не е само да дебне на гюме пред вратата и да вкарва от малкото наказателно поле. И Буш, и Костов са трагични в завършващия удар и в комбинирането с халфовете зад тях. Ривалдиньо е пълна, ама пълна загадка за мен, Илийката Димитров го гледам сефте тоя сезон и не мога да се изкажа.
И като теглиш чертата имаме четирима централни нападатели, всеки от които е чуден, ама за резерва
Ами не знам. Аз виждам във всеки от тях страхотен, но нереализирал се потенциал. Не, те не са Гонзо или Гарра, но... ще те бърка ли ако в края на сезона сбора от головете на тримата им е 30-35. Примерно... Всеки да е вкарал по 8-10 гола, което е незадоволително за деветката на "Левски", който по дефолт трябва да има поне 15 попадения. При правилно комбиниране/смени... защо не. Буш е тактически много подготвен, Костов технически е супер добре, а Илийката... той има най-ценния актив - младостта и каприза да мИчтае.
всеки от тия да вкара по седем гола? И аз съм оптимистично настроена личност в повечето случаи, ама това и на мен ми идва прекалено

Физическата подготовка е много зле. Не само днес ще окапват. Няма Митрев, има суха мрежа. Няма Роси и играят всички спокойно и освободено.
- metodito
- Контакти:
Е, тук идва мястото на треньора.
Хахаха някои вече литнаха в облаците след победа над един трагичен отбор. "Ботев" е по-слаб и от Вадуц и щяха да паднат в двата мача. Но вие продължавайте да се надъхвате напълно безсмислено, защото отново Лудогорец е шампион.
Имаше положителна разлика от срамния мач срещу Вадуц, но имаше и голяма прилика - нямаме голаджия.
Имаше положителна разлика от срамния мач срещу Вадуц, но имаше и голяма прилика - нямаме голаджия.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Не си го слагай, пич. Те си се пържат в собствен си огън. Ама какво щеше да е при 4-2 срещу Вадуц, не ми се мисли. Ще ги видиш същите в този форум как подскачат при следващия некадърник. Правиха го при Стоев и при Костов, и при Роси. Все тая. Няма нужда от конфронтации. Даже един очакваше да злобея. Не знам що. Явно съм злобар.[/offtopic]
koisa написа:bilyaletdinov написа:С кеф ще гледам как митовете около жабарчето ще падат един по един. Язък за амбразурчиците![]()
Половината титуляр тим е с мускулни травми, ама дядото няма вина сигурно. Надявам се новия треньор да даде повече свобода на играчите и да ги остави да се забавляват. Програмата ни позволява да притесним един тим на Разград, който до септември ще играе през 2 седмици.
Самият факт, че футболистите потвърждават нашите думи в ефир е показателно... Ама на мен ми омръзна да споря. Така, че който разбрал, разбрал...
Не си го слагай, пич. Те си се пържат в собствен си огън. Ама какво щеше да е при 4-2 срещу Вадуц, не ми се мисли. Ще ги видиш същите в този форум как подскачат при следващия некадърник. Правиха го при Стоев и при Костов, и при Роси. Все тая. Няма нужда от конфронтации. Даже един очакваше да злобея. Не знам що. Явно съм злобар.[/offtopic]
В сравнение с двата мача срещу Вадуц, днес играта ми се понрави и добре че тез папагали имат вратар иначе ги качвахме на 3-4 гола.
п.п. Аз лично бих бил доволен да се даде шанс на тандема Симов - Тодоров.

-
- Контакти:
metodito написа:helic написа:Муслин ли ще е, Стоянович ли ще е, дано да каже на Деспасито - поемам отбора, ако ми купите читав централен нападател
Забравяш и един Ривалдиньо, който си е пълна енигма. Иначе съм чувал, че Илия Димитров е нападател с убийствено чувство за пласиране и голов нюх. Профила му бил нещо от сорта Хавиер Ернандес - Чичарито. Играе добре и с глава.
Все пак би било добре да се потърси качествен голаджия, въпреки че ме съмнява да се случи.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
LM10 написа:В сравнение с двата мача срещу Вадуц, днес играта ми се понрави и добре че тез папагали имат вратар иначе ги качвахме на 3-4 гола.
Ааа, без Тодоров като старши, като помощник става, но за друго не! Вече сме го гледали - лаладжия като Вуцан Младши, част от великата плеяда тренери на Левски - Мокро, Сухо, Гладно, Жадно и пр. Що се отнася до Симов, ако някой има инфо за него да пише.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!