1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юли 2018 23:20

С кеф ще гледам как митовете около жабарчето ще падат един по един. Язък за амбразурчиците :lol:
Половината титуляр тим е с мускулни травми, ама дядото няма вина сигурно. Надявам се новия треньор да даде повече свобода на играчите и да ги остави да се забавляват. Програмата ни позволява да притесним един тим на Разград, който до септември ще играе през 2 седмици.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 юли 2018 23:20

helic написа:Муслин ли ще е, Стоянович ли ще е, дано да каже на Деспасито - поемам отбора, ако ми купите читав централен нападател :mrgreen:

Така си е. Вижда се, че с Буш и Костов работата е ялова.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юли 2018 23:22

bilyaletdinov написа:С кеф ще гледам как митовете около жабарчето ще падат един по един. Язък за амбразурчиците :lol:
Половината титуляр тим е с мускулни травми, ама дядото няма вина сигурно. Надявам се новия треньор да даде повече свобода на играчите и да ги остави да се забавляват. Програмата ни позволява да притесним един тим на Разград, който до септември ще играе през 2 седмици.

Самият факт, че футболистите потвърждават нашите думи в ефир е показателно... Ама на мен ми омръзна да споря. Така, че който разбрал, разбрал... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2018 23:25

helic написа:Муслин ли ще е, Стоянович ли ще е, дано да каже на Деспасито - поемам отбора, ако ми купите читав централен нападател :mrgreen:

Аз пък смятам, че и Илийката е такъв, и Буш, и Костов. Буш е в отвратителна физическа форма, но е хищник, та дрънка. Забележи движението му без топка в някой мач. Този е хиена, само че според мен е малко мързелив. Сбърках - много мързелив, а е талант. Костов не е деветка, но пък е много работлив, а Илийката... само от него зависи дали ще хване късмета си или ще го пусне да излети. Трябва да осъзнае, че сега или никога е времето да остави следа в "Левски". Но трябва много труд, спортна злоба и постоянство. Така че имаме ТРИМА централни нападатели с голям потенциал. Дали ще го развият, това вече е божа работа. Тоест, от тях си зависи най-вече.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 21 юли 2018 23:27

Три точки. Айляк. Всякакви тактически анализи са безсмислени, все пак преводачът си го каза: "Казах им да играят, нищо не сме направили". Някои по-интересни футболисти:
Полачек - нямаше какво да сбърка тоя мач, жълтите не играха с обичайната си енергия срещу нас. Все още не мога да си съставя мнение за него.
Цветкович - много зле изглеждаше, но си покри зоната, когато трябваше. Дано си върне формата, че сега изглежда точно като началото на миналия сезон, когато го взехме.
Белаид - Белаид си е Белаид. Все още не разбирам кого успя да излъже, че да го вземат пак.
Белмонт - катастрофа. Панайотов около 40 пъти по-добър.
Гомез - муден, явно мисли за пенсия. Шанс.
Мариани - катастрофа. Но да кажем, че за него е твърде рано да се каже каквото и да е, така че няма да правя прибързани изводи.
Кабрал - както винаги скандален. А тук някои хора забравят, че той е на 27 години и няма никакъв начин да се подобрява тепърва. Трябва да се махне максимално бързо.
Костов - игра много добре според мен, реално имаше само едно 100% положение и се издъни, всичко друго му беше перфектно цял мач. Потвърждава се мнението, че той не е централен нападател, а по-скоро да играе зад нападателя.
Илия Димитров - казах ви, че му е много рано за титуляр. Мисля си, че ако ще го държим да играе като резерва, съвсем спокойно може да си седи колче и да довкарва във вратата топките, които Обертан и Костов му доставят. Но също е рано да се каже каквото и да е.

Гледаме към следващия мач, дано някои от контузените се вдигнат и дано да имаме треньор.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юли 2018 23:30

На мен пък Мариани ми хареса :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 юли 2018 23:31

metodito написа:

Аз пък смятам, че и Илийката е такъв, и Буш, и Костов. Буш е в отвратителна физическа форма, но е хищник, та дрънка. Забележи движението му без топка в някой мач. Този е хиена, само че според мен е малко мързелив. Сбърках - много мързелив, а е талант. Костов не е деветка, но пък е много работлив, а Илийката... само от него зависи дали ще хване късмета си или ще го пусне да излети. Трябва да осъзнае, че сега или никога е времето да остави следа в "Левски". Но трябва много труд, спортна злоба и постоянство. Така че имаме ТРИМА централни нападатели с голям потенциал. Дали ще го развият, това вече е божа работа. Тоест, от тях си зависи най-вече.

ролята на централния нападател в съвременния футбол не е само да дебне на гюме пред вратата и да вкарва от малкото наказателно поле. И Буш, и Костов са трагични в завършващия удар и в комбинирането с халфовете зад тях. Ривалдиньо е пълна, ама пълна загадка за мен, Илийката Димитров го гледам сефте тоя сезон и не мога да се изкажа.
И като теглиш чертата имаме четирима централни нападатели, всеки от които е чуден, ама за резерва :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 юли 2018 23:32

mikata написа:На мен пък Мариани ми хареса :roll:

на мен също. Трябва му сработка със състава според мен, и най-вече с Обертан, с Гомез и с Тиам като се появи след това. А може да играе и по крилото

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 21 юли 2018 23:32

Чак ми стана кеф как им го боднахте на бесните майни отзад , насред тоя курник в последната минута :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2018 23:34

Много добро поведение от нашите до 60 минута. След това нищо. Слаб мач на Горанов и Цветкович. Белмонт малко над обичайната трагедия, Кабрал се посъбужда.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”