1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45
Ех да бяха махнали Роси преди седмица, сега щяхме да сме още в ЛЕ. Имаме треньор, така че да не се молят и да задоволяват претенции на този или онзи на всяка цена. Не ме топли тази победа ама хич, защото все пак преди 4 дни претърпяхме огромен срам и не може с една незначителна победа да бъде забравен. Честито на който се радва.
За последно стартирахме с победа първенството през 2012/13 , ако не се лъжа .
Победа срещу Черноморец с 1:0 .
Победа срещу Черноморец с 1:0 .
Sstefanov написа:hydetoshi написа:Плюхте ,плюхте по съдията. Микренски,не знам си какъв,а накрая човека гол от засада ви призна. Не сте ли доволни?
Мъка, оранжева мъка по целият свят. Три букви за вас и жАлтите ви дружки!
Днес оранжева мъка,във вторник и четвъртък беше синя, и така. Колелото се върти.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Значи личи си колко зле беше ментето Нулиу Руси миналата година имахме две загуби в Пловдив с Нулиу ...а сега отбора беше без Паулиньо, Буш, Нашименто„ Ривалдиньо, Тиам .. пак си би с юнуша...браво и на Обертан въпреки, че през мача не беше много добре.. Истината е, че Левски ако се вдигне и с добър треньор дори и стози отбор Лудогорец е само по-добър за сега..
hydetoshi написа:Sstefanov написа:hydetoshi написа:Плюхте ,плюхте по съдията. Микренски,не знам си какъв,а накрая човека гол от засада ви призна. Не сте ли доволни?
Мъка, оранжева мъка по целият свят. Три букви за вас и жАлтите ви дружки!
Днес оранжева мъка,във вторник и четвъртък беше синя, и така. Колелото се върти.
Разбираш ги нещата, така е и според мен. Днеска също е жАлтурска мъка, щото и те се натискаха колко сме слаби. Ами ето, на техният стадион ги би "евроидиота" - какво са те тогава?
Илия Димитров не пипна топката преди гола, нека видим какво може и в някой друг мач, не го напомпвайте 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
и Белаид си има нов пост бе. Идеален е. Много по-добър и от Белмонт и от Найденов

- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:ralka_levskarka написа:Я, нашите можели да тичат![]()
Честита победа. За мен е заслужена.
Могат, ама умряха физически след 70мин. Има още да вдигат издръжливостта...
Да, забелязах и аз, че започнахме да издишаме.
Новини за Найденов, че го гледах без звук?
Поздравления за Илийката.
И все още съм на мнение, че Тодоров няма да ни свърши работа в дългосрочен план.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- анто маина
Засада или не "Левски " бяха по -добри ,"Ботев" нищо не играха.
veni__85 написа:gzagorov написа:Прави чест на Николай Киров, че не се оправдава със съдията.
Само, че нещата които говори ще му изядат главата. Шефовете на Ботев ще го махнат, нищо , че човека казва истината. Но това си е техен проблем.
Да, след като написах мнението, усетих, че обявява война на ръководството.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.