1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45
Обертан ще се вихри яко в този мач. Това ще е неговия ден !
Велик ЦСКА !
- bilyaletdinov
- Контакти:
Предвид ситуацията в отбора и равния ще е успех. Очаквам все пак импулс след уволнението на Роси.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Sstefanov написа:Кой го интересува тоя тъп мач, сезона свърши преди да е започнал. И 20 да станем все тая. Толкова интересната А група се завърна, че даже по 7 кинта искат да им е.а майката.
Извинявай,ама изказването ти е доста повърхностно! Дори и да бяхме отстранили Вадуц,Жалгирис щяха да ни отстранят!Сега за добро сме без Роси и Митрев,какво по-хубаво от това! 0:1!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
metodito написа:Дидо Иванов пак не е в групата? Бих искал да видя това - Пепи Иванов на вратата, пред него Давид и Холмар, отстрани е ясно, пред тях Найденов и Гомес, Кабов, Костов, Паулиньо и Мариани. А Петков? Тук няколко човека разправят какъв талант е момчето, макар че аз не съм го гледал... Ако сред титулярите видя Кабрал, Белаид или Белмонт...
Белаид едва ли ще го видим, все пак Холмар вече трябва е готов. Напред очаквам Костов, Обертан и Паулиньо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
Sisi 1914 написа:Към Дани Младенов
Иска ми се и двамата да грешим!
Ривалдиньо е контузен и ще пропусне мача.
Да това му гарантира 10-15 мин на терена на Иликата, а при негативен развой даже повече. Доколкото знам те са работили с Тодоров преди така че е възможно и да започне от 1вата мин. това при полжение че излезнем с 1 нападател. 4-2-3-1 предполагам няма да се прредприемат рискове.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:metodito написа:Дидо Иванов пак не е в групата? Бих искал да видя това - Пепи Иванов на вратата, пред него Давид и Холмар, отстрани е ясно, пред тях Найденов и Гомес, Кабов, Костов, Паулиньо и Мариани. А Петков? Тук няколко човека разправят какъв талант е момчето, макар че аз не съм го гледал... Ако сред титулярите видя Кабрал, Белаид или Белмонт...
Белаид едва ли ще го видим, все пак Холмар вече трябва е готов. Напред очаквам Костов, Обертан и Паулиньо.
Не искаш да виждаш Белайд и Кабрал ... ама и двамата вкараха голове на Вадуц, а къде бяха нападателите и хората които искаш да виждаш ?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Кабрал има един силен мач на десет, а Паулиньо всеки мач блестеше. Каква ми е гаранцията, че днес Кабрала няма да се осере? Белаид също?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Единицата се срути.
Букмейкерите ни вземат веаче за мезе.
- metodito
- Контакти:
ralka_levskarka написа:metodito написа:Дидо Иванов пак не е в групата? Бих искал да видя това - Пепи Иванов на вратата, пред него Давид и Холмар, отстрани е ясно, пред тях Найденов и Гомес, Кабов, Костов, Паулиньо и Мариани. А Петков? Тук няколко човека разправят какъв талант е момчето, макар че аз не съм го гледал... Ако сред титулярите видя Кабрал, Белаид или Белмонт...
Дано. Аз пък имам големи надежди за Костов, но според мен той не е за централен, а по-скоро да помага на централния. Бих искал да видя и Кабов в игра. Страхотна техника има това лапе. Само дето като Стаси, малко физиката му сякаш куца...
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Единицата се срути.
Хм, в "еврото" си стои. Дано се получи хубав мач. И двата пловдивски отбора принципно играят футбол и не бъркат бетон. Време е да им напомним как се пада на собствен терен от "Левски".