ChuckNorris написа:
Не разбирам как идват футболисти на проби, като уж сме с временен старши треньор и без СТД?!?
Абе, това принципно е съвсем нормално. Мисля че, но не съм сигурен, Луис Суарез дойде в Барса между двама треньори. Челси сега може да вземе Игуаин, а нямат треньор. Само че тези трансфери се движат от някой, а ние официално нямаме такъв човек...
На мен ми е много притеснително това. Представяте ли си тези пари, които минаха пред очите ни в последната година-година и половина да бяха управлявани по добър начин? Аз мисля, че ако беше така, айде не жребия за ШЛ, но днес щяхме да обсъждаме жребия за след Жалгирис...
Няма ли някой да излезе и да назове нещата с истинските им имена.
[offtopic]Досега имаме само загатвания. Мъри - "Левски" има отбор, но няма клуб/управление", Букарев и репликата му за ябълката...
Верно публиката и преди е била разединена, но тоя дрти комунист просто я взриви, а не ми се мисли тоя, ако ни фалира разни амбразурчици, като оня Васко Колев къде ще емигрират. Дано наистина съм само конспиратор и нищо, не се задава, но наливаш, наливаш в кацата без дъно. Накрая идва сметката и какво правим?[/offtopic]