Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
На всички беше ясно, че футболистите не са подредени както трябва. Тактиката в почти всички мачове не струваше. Нямаше никаква комуникация между играчи и треньор, дори беше точно обратното. Сякаш Роси повече вредеше отколкото да бъде полезен. Моето мнение беше, че трябваше да бъде изгонен още преди зимната подготовка, но няма смисъл да гледаме назад. Надявам се и съм почти сигурен, че уволнението му ще донесе подобрение в представянето на отбора. Единствено ме е яд, че не стана това уволнение много, много по-рано.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Темата за трансферите трябва да се отвори 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Темата за трансферите трябва да се отвори
Определено!

Аблие Санянг Бамблие и Усман Бабу Сане пристигнаха на проби в Левски.
Двамата са играчи от Гамбия на 18 и 19 години, като ще прекарат няколко дни в столицата и ще водят тренировъчни занимания на "Георги Аспарухов".
Младоците ще се опитат да впечатлят щаба на "сините", който ще трябва да реши дали да им предложи договори.
Бамблие е на 19 години и играе на позицията ляво крило, докато 18-годишният е централен полузащитник.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Тия да не са някакви бежанци?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- ralka_levskarka
- Контакти:
Младолики
ако е по-добър от Кабрала да идва 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Player написа:Защо заключихте темата за Роси? Ей го на, днес дошъл да води тренировката с екипа си. Човека си облякъл спортната екипировка и отива на тренировка, а ние заместници му търсимУникални моменти в историята ни става в тези дни, просто не е истина ....
Иначе гласувах за Груев. Почти съм сигурен че знае английски език, което е много важно с наличните футболисти. Само не знам дали в речника му фигурира думичката "оставка".
Та тези две неща мисля, че са задължителни към следващият ни треньор. Да владее английски и да подава оставки, когато се налага. Ако може и да сплотява разнебитен и сърдит екип, ще е екстра бонус.
Всички които си мислят за Груев, или които се чудят кой пък по дяволите е тоя, ето:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j1fEFo4JgZA[/youtube].
Няма как Груев да дойде в Левски към днешна дата.
tiamat написа:Player написа:Защо заключихте темата за Роси? Ей го на, днес дошъл да води тренировката с екипа си. Човека си облякъл спортната екипировка и отива на тренировка, а ние заместници му търсимУникални моменти в историята ни става в тези дни, просто не е истина ....
Иначе гласувах за Груев. Почти съм сигурен че знае английски език, което е много важно с наличните футболисти. Само не знам дали в речника му фигурира думичката "оставка".
Та тези две неща мисля, че са задължителни към следващият ни треньор. Да владее английски и да подава оставки, когато се налага. Ако може и да сплотява разнебитен и сърдит екип, ще е екстра бонус.
Всички които си мислят за Груев, или които се чудят кой пък по дяволите е тоя, ето:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j1fEFo4JgZA[/youtube].
Няма как Груев да дойде в Левски към днешна дата.
Надеждата никога не умира

-
- Контакти:
rhaegar написа:Тия да не са някакви бежанци?
От Гамбия

Трудно ще навием някой с позициите на Груев. Още един добър сезон и току виж му се отворили вратите към Първа Бундеслига. Ако не с Дуисбург, то с някой друг отбор. Как се оставя подобна перспетктива, за да се завърнеш в България и особено в този Левски, където провалът изглежда по-скоро въпрос на "кога", а не "дали"?
Монетата винаги има две страни де, напълно възможно е да не направи нищо и да се върне тук принудително, но не му го пожелавам. Нямаме много треньори, работещи дори и във вторите нива на топ първенствата (то изобщо май друг няма), че да им мислим провала.
Монетата винаги има две страни де, напълно възможно е да не направи нищо и да се върне тук принудително, но не му го пожелавам. Нямаме много треньори, работещи дори и във вторите нива на топ първенствата (то изобщо май друг няма), че да им мислим провала.

ChuckNorris написа:От Гамбия
Последната победа на Гамбия в официален футболен мач е от 2013. От тогава имат 3 в контроли. Това е според soccerway.com. Явно футболът е особено на ниво там, та тия ще да са добри играчи.
В Етър имало някакъв фалшив Мане, който е от Гамбия, но не знам дали го бива за нещо, по родните стандарти поне.