1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45

Мнениеот specter » 19 юли 2018 20:18

Player написа:В клубът ни всички мислят всички за много неща, като най-малкото е за този мач. Разпасаната ни команда го е отсвирила. То и няма как при всичко което се случва. Ще излязат на терена които няма да се сърдят, ще си поритат за здраве и каквото стане. И без това на никой не му пука.

Някаква вътрешна информация ли имаш, или просто така си мислиш? :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 юли 2018 20:22

DaNi_mLaDeNoV написа:
Sisi 1914 написа:1-2

Сисе откога пак си Левскарка. Иначе за мача ще говория след като разберем кой ще води отбора.

Георги Тодоров ще води мача.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 юли 2018 20:32

specter написа:
Player написа:В клубът ни всички мислят всички за много неща, като най-малкото е за този мач. Разпасаната ни команда го е отсвирила. То и няма как при всичко което се случва. Ще излязат на терена които няма да се сърдят, ще си поритат за здраве и каквото стане. И без това на никой не му пука.

Някаква вътрешна информация ли имаш, или просто така си мислиш? :roll:

Нямам никаква информация по различна от известната на всички. То е очевидно всичко което казвам. Много ме съмняват и многото "контузии". Единствената ми надежда да не загубим е, че Тодоров от над 30 мача начело на Левски, има само 3 загуби - от Челси две и една от Локо Пд. Сравнен с другите ни треньори, си е пълен отличник. Но и той не вездесъщ и за три дни трябва да стори чудо, за да ги вдигне. Ако успее обаче, да му дават договор поне до края на сезона :!:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2018 20:33

Eminem написа:
WPWW написа:Ако помощниците водеха и реванша с Вадуц, сега щяхме да се готвим за мача с Жалгирис. Такова масово зомбиране за някакъв чужденец със спорна визитка не е имало.

[offtopic]Как точно Роси попречи на Буш да вкара дузпата ? Или да вкара положението сам срещу вратаря ? Или да вкара положението си в първия мач към 5 минута ? Как Роси попречи на Мариани да вкара чистото положение в края на мача за 4:2 Роси ли е виновен, че митрева е пълна некадърничка и, че новият не можа да вземе бързо решение ? Или сам трябваше да извади пари и да купи ляв, десен бек, центр. защитник, крило и ц. нападател ?

Да, Роси правилно беше освободен, но заради такива като вас, ръководството ще излезе чисто от ситуацията, а то е най-големият проблем на Левски!!!!!!!!!![/offtopic]

+1

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 19 юли 2018 21:15

Шанс има, ако играем добре прибрани и на контра.
Прогноза - 2-0 за един от двата отбора.

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 19 юли 2018 22:20

Sisi 1914 написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
Sisi 1914 написа:1-2

Сисе откога пак си Левскарка. Иначе за мача ще говория след като разберем кой ще води отбора.

Георги Тодоров ще води мача.

Видях, но по-важното е че Белмонт и Буш са контузени, което означава че ще играем с 11 човека и ще го вземем този мач.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 юли 2018 22:28

Дали Ривалдиньо ще е в групата? Няма Роси, няма и Буш, ако сега не попадне и не поиграе, няма кога. Естествено, че Костов ще е титуляр най-вероятно, но ако губим, може и да пуснат за малко двама в атака. Както стана онзи ден. Това винаги съм искал да се случи. Ако не започнат двама нападатели и резултата не е добър, то поне да поиграят поне 10-15 минути заедно, за да има шанс да се промени нещо. Иначе да смениш един за друг нападател, при незадоволителен резултат, не ми е допадало никога, а и резултат рядко дава.

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 19 юли 2018 22:33

Player написа:Дали Ривалдиньо ще е в групата? Няма Роси, няма и Буш, ако сега не попадне и не поиграе, няма кога. Естествено, че Костов ще е титуляр най-вероятно, но ако губим, може и да пуснат за малко двама в атака. Както стана онзи ден. Това винаги съм искал да се случи. Ако не започнат двама нападатели и резултата не е добър, то поне да поиграят поне 10-15 минути заедно, за да има шанс да се промени нещо. Иначе да смениш един за друг нападател, при незадоволителен резултат, не ми е допадало никога, а и резултат рядко дава.

Аз си мисля че ако заложим на Иликата ще имаме най-голям успех. Момчето като влезна от скамейката беше навсякаде и се бореше за всяка една топка а след мача се извиняваше на сектор А през сълзи.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 19 юли 2018 22:42

Eminem написа:
WPWW написа:Ако помощниците водеха и реванша с Вадуц, сега щяхме да се готвим за мача с Жалгирис. Такова масово зомбиране за някакъв чужденец със спорна визитка не е имало.

[offtopic]Как точно Роси попречи на Буш да вкара дузпата ? Или да вкара положението сам срещу вратаря ? Или да вкара положението си в първия мач към 5 минута ? Как Роси попречи на Мариани да вкара чистото положение в края на мача за 4:2 Роси ли е виновен, че митрева е пълна некадърничка и, че новият не можа да вземе бързо решение ? Или сам трябваше да извади пари и да купи ляв, десен бек, центр. защитник, крило и ц. нападател ?

Да, Роси правилно беше освободен, но заради такива като вас, ръководството ще излезе чисто от ситуацията, а то е най-големият проблем на Левски!!!!!!!!!![/offtopic]

Да, точно вие дължите извинение на трезвомислещите левскари, които наричахте оранжеви, защото виждаха истината за италианското менте. НО ОЩЕ НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ?!

Ръководството е точно лъсната гнила ябълка и това се вижда от факта, че толкова време не се решиха да сменят треньор, който очевидно не се интересуваше, а и не можеше да направи сносен отбор.

Какво значение има дузпата на Буш, след като сините отново бяха като бабички, с демодирания, апатичен и свръхбавен футбол? Срещу отбор от Лихтенщайн не знам дали сте забелязали какъв ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ от мача 8-9 играчи в синьо бяха плътно в своята половина, при положение, че губим в общия резултат?!?! Това е без прецедент от както гледам "Левски", Пирин щяха повече да натиснат и притеснят този "гранд" Вадуц. Неадекватна тактика, присъща на изпадащи отбори; както започна Делио, така и завърши.

Като е такъв треньор, не можа ли да се обяви, че Прохазка и Панайотов са нужни на отбора, не можа ли да види, че Мариани е карикатура преди да го пусне титуляр, за Белмонт няма нужда от коментар. Дали пък не се сети, че Митрев има нужда от почивка поне месец-два?! Изобщо какви корекции направи този човек, когато имаше нужда? Нулио на квадрат, минаваше му през шапката докъде ще стигне този отбор, само пенсията му беше в главата.

Дори седмица по-рано да беше изгонен, футболистите щяха да се вдигнат и да ОТНЕСАТ Вадуц! Но ако по някаква случайност беше свършил мача 4-2, пак трябваше да ви търпим глупостите и ВЪЗХВАЛИТЕ НА НУЛИО, КОЕТО Е НАЙ-АБСУРДНОТО.

Явно аз съм най-големият специалист, защото бях убеден, че Роси е загуба на време още след мача с Лудогорец септември месец, когато всички бяха в някаква еуфория от 0-0. Заради такива капацитети като вас във форума и НПК, видяхме може би на-големия срам в историята на клуба, защото вие крепяхте най-слабия треньор в историята толкова рекордно дълго време.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 юли 2018 22:48

Единствения шанс за нещо с този Левски се нарича Славолюб Муслин и пари ама мног пари,който си мисли че с тези футболери можем да постигнем нещо дълбоко се е заблудил.
Ние имаме 6 футболиста

Холмар,Яблонеца,Тиам,Паулиньо,Обертан,Гомес като за последните двама не съм много убеден.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”