Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот bultrasa » 26 яну 2010 11:57

© Plovdiv24.bg

Президентът на Ботев Димитър Христолов даде поредните си обещания за продажба на отбора, този път на германски бизнесмени:

- Какво ще стане с Ботев?
- Не се притеснявайте за Ботев. Ботев го e имало и пак ще го има.

- Единствено вашият отбор обаче не е започнал подготовка от всички професионални клубове у нас...

- Как ще започне, когато в тази държава нищо не е наред. Който иска ходи на стадиона, вдига бунтове. Няма кой да му попречи.

- Кога ще започне подготовката?

- До края на тази седмица. Има достатъчно време отборът да се подготви за началото на пролетния полусезон.

- С кои футболисти и кой треньор ще започне подготовка Ботев?

- Всичко ще се оправи много скоро. Тогава ще разберете. Сега не искам да говоря.

- Как ще се оправи?

- В сряда ще финализирам сделката за продажбата на клуба. Много силна германска фирма с бизнес в Бразилия ще поеме клуба.

- Вие ще останете ли?

- Не, в никакъв случай. Отвратен съм от българския футбол и искам окончателно да се махна от него.

- Вие и Антонио Реки постоянно казвахте, всяка следваща седмица от началото на декември насам, че сделка ще има. Досега сделка с Реки няма. Каква е гаранцията, че ще постигнете съгласие с немската фирма?

- Разбрали сме се по всички въпроси. Остава само да дойдат и да подпишем.

- Коя е компанията, която иска да купи Ботев?

- Няма да споменавам имена, защото отново ще се намерят хора, които да провалят сделката. Фирмата е много мощна. Има бизнес в Бразилия. Хората си идват с треньор и футболисти и всичко ще се оправи бързо.

- Сигурно много хора няма да повярват на думите ви?

- Не ме интересува. Аз гледам час по-скоро да се махна от футбола, защото ми взе здравето. Мен също са ме лъгали много. Огорчен съм и искам да се махна. Смятам, че ще оставя Ботев в добри ръце.

- Не се ли страхувате след всичко, което се случва около вас и Ботев?

- Страхувам се, кой не би се страхувал в подобна ситуация. Ама какво да направя? Полиция ли имаме, прокуратура ли. Кой човек днес в тази държава се чувства сигурен за живота и бизнеса си. Затова съм решил завинаги да се махна от футбола, който ми донесе само неприятности.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/134208.html#ixzz0di8XH3iA

ГЛЕДАТЕ ЛИ ......СЕРИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ :geek:Мислете трезво :idea:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

naka_g
Контакти:

Мнениеот naka_g » 26 яну 2010 12:18

На мен тоя вариант ми допада.
Да дойдат още 10-15 футболисти чужденци, селския да подпише и с тях договори.
Италианците, добри лоши, му го вкараха яко с договорите които подписа, дано и тия (ако изобщо ги има) да му го вкарат 2 ката.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 яну 2010 12:26

NJAMA TAKUV VARIANT!

Molia vi se ... dostatuchno se napatihme!

No ima polozitielni neshta v tovainterviu:

- Аз гледам час по-скоро да се махна от футбола, 1) защото ми взе здравето.

-2) Страхувам се ... 3) Затова съм решил завинаги да се махна от футбола.

<oite komentari:

1) MALKO TI E SELJAK! Oste si zdrav, hodish ... STE STAVA VSE PO-ZLE!!!!

2) I PRAVILNO!

3) Tova ti e edinstveniat shans SELJAK! No ako ne go napravish naj-burzo, se ... vrustame kum 1)

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 26 яну 2010 12:36

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ МАЙНА ЗАКЛЕВАМ СЕ!!! мИТЬО ДОЛНО ИЗЧАДИЕ ЗА ВСЯКА ТВОЯ ЛЪЖА ЩЕ ИМА ПО ПИРОН В КОВЧЕГА ТИ ИЗРОООД!!! НЯМА ДА ВЗЕМЕШ И СТОТИНКА НЕ РАЗБРА ЛИ ВЕЧЕ.

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 26 яну 2010 13:22

Имало е доста фенове с Пичоне, когато Фредерико му се е обадил и му казал, че е успял да намери още трима инвеститори и така е събрал парите, които Селския иска.Радвам се, че вчера въпреки тази информация беше решено да се отиде при Селския, попречи се на тренировката и се извършиха и други неща по обявяването във фалит на Селския и по създаването на новия отбор.Всички бяха на мнение, че след финализирането на сделката ще се обсъди дали феновете ще подкрепят "италианския" Ботев.Още миналия път на купувачите им беше казано, че това забавяне ще има своите последствия.
А именно-че Ботев вероятно ще изпадне и че феновете никога няма да им вярват на 100%.

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот BrigadaTrakia » 26 яну 2010 14:59

Президентът на Ботев Димитър Христолов даде поредните си обещания за продажба на отбора, този път на германски бизнесмени:

- Какво ще стане с Ботев?

- Не се притеснявайте за Ботев. Ботев го e имало и пак ще го има.

- Единствено вашият отбор обаче не е започнал подготовка от всички професионални клубове у нас...

- Как ще започне, когато в тази държава нищо не е наред. Който иска ходи на стадиона, вдига бунтове. Няма кой да му попречи.

- Кога ще започне подготовката?

- До края на тази седмица. Има достатъчно време отборът да се подготви за началото на пролетния полусезон.

- С кои футболисти и кой треньор ще започне подготовка Ботев?

- Всичко ще се оправи много скоро. Тогава ще разберете. Сега не искам да говоря.

- Как ще се оправи?

- В сряда ще финализирам сделката за продажбата на клуба. Много силна германска фирма с бизнес в Бразилия ще поеме клуба.

- Вие ще останете ли?

- Не, в никакъв случай. Отвратен съм от българския футбол и искам окончателно да се махна от него.

- Вие и Антонио Реки постоянно казвахте, всяка следваща седмица от началото на декември насам, че сделка ще има. Досега сделка с Реки няма. Каква е гаранцията, че ще постигнете съгласие с немската фирма?

- Разбрали сме се по всички въпроси. Остава само да дойдат и да подпишем.

- Коя е компанията, която иска да купи Ботев?

- Няма да споменавам имена, защото отново ще се намерят хора, които да провалят сделката. Фирмата е много мощна. Има бизнес в Бразилия. Хората си идват с треньор и футболисти и всичко ще се оправи бързо.

- Сигурно много хора няма да повярват на думите ви?

- Не ме интересува. Аз гледам час по-скоро да се махна от футбола, защото ми взе здравето. Мен също са ме лъгали много. Огорчен съм и искам да се махна. Смятам, че ще оставя Ботев в добри ръце.

- Не се ли страхувате след всичко, което се случва около вас и Ботев?

- Страхувам се, кой не би се страхувал в подобна ситуация. Ама какво да направя? Полиция ли имаме, прокуратура ли. Кой човек днес в тази държава се чувства сигурен за живота и бизнеса си. Затова съм решил завинаги да се махна от футбола, който ми донесе само неприятности.
Той не казва името на нищо,демек всичко е анонимно вчера си го е измислил майче.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/134208.html#ixzz0dis9lhs7

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот rumbata » 26 яну 2010 15:05

Болен мозък, няма какво повече да кажа.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 яну 2010 15:06

И да излъже КАКВО ? Аз вече не съм изненадан от родния ни футбол...все нещо ще измисли за да замаже положението.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 яну 2010 15:06

Аз мисля ,че няма нормален човек да повярва на тези глупости.
СТИГА ГЛУПОСТИ ,НОВО СЪБИРАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ !!!САМО РЕШЕТЕ КОЙ ДЕН.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 26 яну 2010 15:11

Простака е "непобедим " !

Върни се в “Архив”