Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- merseyside
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Ебати изнервените женички има тук. Да сме се били зарадвали, ми радваме се бе, просто си коментираме, че ни е странно как американците дават луди пари това лято и ще е голяма изненада, ако не продадем някой важен играч. Нали за това е форум, за да има дискусия.
-
john barnes
Сега чета,че сме се отказали от Фекир,което сякаш е в реда на нещата,след този голям трансфер на Алисон. Май янките не дават толкова,колкото ни се иска. Явно няма да се търси десетка,или ще е Шакири там,или ще се вземе например Майер от Шалке,който е свободен агент. Но даже и да е така,аз съм доволен,че най-после купихме класен вратар,защото на този пост имахме най-много нужда от подсилване! Хубаво щеше да е и Фекир да е при нас,но....явно няма да ни огрее.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Майер най-вероятно ще отиде в Арсенал. Не ми вдъхва голямо доверие той и няма нужда вече от играчи за запълване на бройката така или иначе. Клоп миналото лято доказа с Ван Дайк и Кейта, че или ще вземе това което иска или ще изчака. Няма заместници втори трети или четвърти избор. Или взима човека, който иска или не взима нищо и това за мен е правилния подход.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
Офтопик:
Офтопик:
- merseyside
- Контакти:
Дани Уард в Лестър за 12 млн. паунда. Скандално.
Ако Божигол се беше родил в Лондон щеше да струва 30 милиона в момента.
Дано се намери кой да вземе Миньоле, Маркович и някой измежду Стъридж/Ориги/Ингс.
Дано се намери кой да вземе Миньоле, Маркович и някой измежду Стъридж/Ориги/Ингс.
Като продадем и плявата за 50тина милиона излиза, че за 3 години Клоп ще е изхарчил 50 милиона. Ние тази година взехме 70 само от ШЛ и 100 от тв правата за ВЛ
Което значи пък, че Шмайхел отива в Челси а Куртоа в Реал
Klopp's transfers including Alisson
Grujic £5.1M
Mané £30M
Karius £4.7M
Van Dijk £70M
Matip £0
Klavan £4.5M
Wijnaldum £25M
Salah £38M
Solanke ?
Robertson £8M
Chamberlain £34M
Keïta £54M
Fabinho £40M
Shaqiri £13M
Alisson £68M
SPENT £394.3M
RECEIVED £288M
NET SPEND £106.3M
merseyside написа:Дани Уард в Лестър за 12 млн. паунда. Скандално.Ако Божигол се беше родил в Лондон щеше да струва 30 милиона в момента.
Което значи пък, че Шмайхел отива в Челси а Куртоа в Реал
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Alonso_Massa
- Контакти:
12 милиона??? То тогава Ингс, Ориги и Лалана трябва да струват по 30 милиона. 
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
Офтопик:
Офтопик:
-
john barnes
Продажбата на Уорд означава,че моню и кариус ще останат...за мен е грешка,но щаба си знае най-добре!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- slash1912
- Контакти:
Остават,защото никой не ги иска.Кариус след тия грешки въобще не знам как ще се отървем от него,дано падането до трети вратар го накара да си тръгне сам.
john barnes написа:Продажбата на Уорд означава,че моню и кариус ще останат...за мен е грешка,но щаба си знае най-добре!
Моню е пътник, едва ли ще стои за трети избор в разгара на силите си.
- KOPScousers
- Контакти:
12 милиона за Уорд наистина звучи доста странно, но колкото повече толкова по-добре. От щаба повтаряха, че парите за Ван Дайк и Кейта са от тях и нямат нищо общо с тези от Коутиньо. Така Алисон 66, Фабиньо 39 и Шакири 13 явно са от 140-те от Коу, от които остават и още... Като изчистим малкото останала плява ще избием и трансфера на Фекир и сме 6. Янките ще намерят начин да избият някой лев, бъдете сигурни. Това лято обаче направо къртят, евала! Това трябваше да стане преди 6-7 години, а не да ни мъчат в тая посредственост толкова време...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]