Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 19 юли 2018 16:43

helic написа:поредното име, което се завъртя - Марсел Колер....................................

Бивш на Австрия.. Не знам. Поне дисциплина ще има. Но пък си мисля, че по нашите географски ширини тия европейци не виреят много. Те не приемат всяка загуба за трагедия, винаги има утре за тях.. търпение, докато тук всичко е драма и юруш. Лично аз ще се радвам да се "западнизираме"..
110 години любов!

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 19 юли 2018 16:45

Popokatepetal написа:Хайде стига с тоя Ясен Петров. Ако вместо Гарата трябваше да играе напред с Буш, щеше да се е провалил с гръм и трясък. След мача с Лил, заради автогола за виновник беше посочен Иванов, а основната вина беше точно на Ясен. Последните 5 минути, вместо да пусне опитен играч като Кривия, който умее да задържа топката и да печели време, той пусна още един защитник, с което ни набута в собствената ни половина. Абсолютен страхливец, който не е за големи мачове.

Ако, не беше Ясен, дали Гарата щеше да вкара толкова голове, дали Младенов щеше да вкара 10на гола. Изпуснахме титлата при него защото играхме на 2 фронта. В мача с Спортинг, където паднахме 5-0, май вратаря си направи шега с нас и за това го махнахме, ако не се сещате за вратаря. Оня дет правише мустаци при 1-1 срещу слабия. Как ми писва от такива смешници като вас не е истина... А за титлата 3 точки ни разделиха от нея и един автогол ни раздели да продължим напред в ЛЕ. Шампион стана литекса, който купуваше мачове и правеше секс с сесекату- отбора, които достигна до своят най-голям успех - ДА ФАЛИРА. И сега без него фенчетата се изместиха тука в коментарите за Левски, но така е...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2018 16:48

koisa написа:
TristaNNN написа:На мене все още ми е много болно и мъчно, но не толкова заради резултата - Левски е губил и ще губи мачове, това е играта футбол, няма как. Боли ме за хилядите сини събратя, които цяла година вярвахме, че ще изгрее слънце и при нас, които се радвахме чистосърдечно на хубавите неща в някои мачове, които виждахме светлина и основа за градеж. Не предадохме отбора и бяхме на стадиона дори и в най-безсмислените мачове. Безрезервно вярвахме на момчетата, окуражавахме ги и те го усетиха. Тука даже някои ни нарекоха "баламурници", ама здраве да е. Онзи ден Левски нямаше право да започне сезона така, нямаше право да ни се "отблагодари" по този начин, не и в самото начало на спортно-състезателната година. За форумните дърдорковци и дървените диван-философи, които не ебават да изгледат един наш мач от край до край, хеле пък да се дотътрят на трибуните не ме яд, боли ме за хората, за които денят на мача на любимия ни отбор е един своеобразен празник на духа. Затова гласувах с "Наздраве"! В момента не ме брига кой ще е треньор и какви ще ги свърши, чувствам се предаден и излъган, а за капак следващата седмица ще отида на най-безсмислената си почивка в Литва, за където преди 3 седмици вече взех два двупосочни самолетни билета, които не мога да върна безплатно...
Само Левски!

[offtopic]Много си нагъл, човек! За пореден път беше в грешка и доказа, че футболът не ти е силна страна, но въпреки това продължаваш да обиждаш и квалифицираш хората, които над шест месеца ви обясняваха накъде отиват нещата и какво е неизбежно да се случи.
Написаното от теб обаче обяснява защо някои хора се бяхте влюбили в Роси... Просто сте си лика-прилика с него... Държите се надменно и нагло по подобие на Роси. :shock:[/offtopic]

[offtopic]Не съм нагъл аз, наглите са квалифицираните от мен! Един се беше зарекъл, че не е гледал мач на Левски от 1 година и не мисли да го прави, обаче е първа пушка да гони играчи, да селектира нови и да предвещава фалити и тирета. Друг пък само чака по-кофти резултат или мач и реве за Мъри и Наско. Трети пък едно хубаво нещо в Левски не видя и изкоментира за цяла година! Четвърти ни нарича "баламурници', задето ходим на стадиона да подкрепяме Левски! Левски бе, човек, не Роси, Стаси, Божидар, Обертан, Сульо или Пульо, а ЛЕВСКИ - нашият любим отбор!
И всичките тия 'убавци, освен, че с нищо не допринасят за ...нищо, не спират да изискват по форумите. Това искат, онова искат, вещаят разни тъмни бъднини, а дори не ебават да гледат мачовете на отбора по телевизора. Схващаш ли колко е абсурдно всичко това? Ако те са разбиращите, според твоите свръхкомпетентни "професорски" познания за играта, то аз съм най-големият щастливец, че съм в грешка![/offtopic]
Последна промяна от TristaNNN на 19 юли 2018 16:49, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 19 юли 2018 16:48

joro5rov написа:Май Спас не иска българи в тоя отбор .. винаги ми е харесвало мисленето на Емо Спасов .. ако тоя човек се слушаше щяхме да сме много по добре .. стига с тия чужденци хора затъваме не го ли виждате мамка му

това е пътят към успеха - българите
С българи постигнахме най-големите успехи и с българи ще успеем да излезем от тази дупка, в която копаем, чак стигнахме и след дъното, ако ме разбирате

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2018 16:50

groti написа:
helic написа:поредното име, което се завъртя - Марсел Колер....................................

Бивш на Австрия.. Не знам. Поне дисциплина ще има. Но пък си мисля, че по нашите географски ширини тия европейци не виреят много. Те не приемат всяка загуба за трагедия, винаги има утре за тях.. търпение, докато тук всичко е драма и юруш. Лично аз ще се радвам да се "западнизираме"..

националните треньори са различна бира от клубните обикновено. Има и изключения де.
Иначе доколкото гледам тоя не е бил от най-спокойните.
Но според мен името му се върти, щото бил близък с Рутенщайнер. Прилича ми малко на журналистическа измишльотина.
Но както сме я подкарали, имам съвсем реалистичното очакване да сме без треньор до към третия кръг на първенството или даже поне още месец :)
дано да бъда опроверган

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2018 16:52

Ясен е симпатичен треньор. Интелигентен човек..обран. Не говори глупости. Според мен се е развил след тръгването му от Левски. Ако някой си мисли, че втородивизионен отбор в Китай е някаква смешка...ми преди 2 дни ни отстрани Лихтенщайнски отбор играещ във втора Швейцарска лига. От БГ вариантите той е най-качествен (предпочитам Груев, ама надали).
110 години любов!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2018 16:54

и след като сме спазарили мач с Милан, що не спазарим и Гатузо като треньор.
Види се тая година нито един от двата отбора няма да играе в евротурнирите, ако се договорим с Боби М. да премести мачовете ни в сряда, Гатузо спокойно има енергията и силата да тренира и двата отбора едновременно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2018 16:54

helic написа:
groti написа:

националните треньори са различна бира от клубните обикновено. Има и изключения де.
Иначе доколкото гледам тоя не е бил от най-спокойните.
Но според мен името му се върти, щото бил близък с Рутенщайнер. Прилича ми малко на журналистическа измишльотина.
Но както сме я подкарали, имам съвсем реалистичното очакване да сме без треньор до към третия кръг на първенството или даже поне още месец :)
дано да бъда опроверган

и аз се замислих за същото. Сигурно ако Вили ни беше станал СТД Колер щеше да е съвсем логичен вариант. Все пак се надявам да има истина в това, въпреки че в момента журналята са изтрещели и ако аз влеза в ресторант, в който вечеря Спас утре ще съм претендент за треньор по медиите.
110 години любов!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 19 юли 2018 17:01

TristaNNN написа:[offtopic]Не съм нагъл аз, наглите са квалифицираните от мен! Един се беше зарекъл, че не е гледал мач на Левски от 1 година и не мисли да го прави, обаче е първа пушка да гони играчи, да селектира нови и да предвещава фалити и тирета. Друг пък само чака по-кофти резултат или мач и реве за Мъри и Наско. Трети пък едно хубаво нещо в Левски не видя и изкоментира за цяла година! Четвърти ни нарича "баламурници', задето ходим на стадиона да подкрепяме Левски! Левски бе, човек, не Роси, Стаси, Божидар, Обертан, Сульо или Пульо, а ЛЕВСКИ - нашият любим отбор!
И всичките тия 'убавци, освен, че с нищо не допринасят за ...нищо, не спират да изискват по форумите. Това искат, онова искат, вещаят разни тъмни бъднини, а дори не ебават да гледат мачовете на отбора по телевизора. Схващаш ли колко е абсурдно всичко това? Ако те са разбиращите, според твоите свръхкомпетентни "професорски" познания за играта, то аз съм най-големият щастливец, че съм в грешка![/offtopic]

Абсолютно съм съгласен с всичко, което си написал и в тоя, и в предния ти коментар. Тея неща обаче няма как да се обяснят на хора, които просто не могат и няма как да ги разберат, нали знаеш? Трудно е човек, който не гледа по същия начин на клуба да разбере написаното от теб. ;)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 19 юли 2018 17:01

groti написа:

Името Марсел Колер беше пуснато, като уловка преди час и половина да кълват "шараните", и те клъвнаха.

Върни се в “Левски”