Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

phd
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот phd » 19 юли 2018 15:20

metodito написа:Не. Отпадането от Вадуц беше плод на серия от последователно (не казвам нарочно, а че всяко решение бе ако не по-зле от предното, то със същата сила) грешни взети решения от последните две години. Лично аз се страхувам от потоп след Русев. Такъв, какъвто имаше след Батков и Тонев. Той е пълен лаик във футболно отношение, но съм убеден, че такива са и много от президентите на всички големи клубове по света. Все пак те са бизнесмени, юристи, политици, а не футболисти. Само че за разлика от Спас си знаят мястото! Не сте ли съгласни, на свой ред да попитам аз?

П.С. Има и изключения - по отношение на президентите, освен Спас - като да речем един Лаурентис, или Мамич. :lol:

Много голям хаос е в главата ти, Методи :mrgreen: Прав си по принцип с клишетата, дет си ги изпраскал, но за съвсем друго съм дал мнение... ама не обичаш да четеш нищо по-дълго от 2 изречения, освен собствените си мнения. Аз пиша каква беше стратегията на Русев,
На Спас Русев логиката му я разбирам. Взимаш относително добри чужденци, взимаш треньор с име в Италия, постепенно отрязваш всички българи (директори, треньори, мениджъри), защото се убеждаваш, че искат да те мамят или са некадърни и работиш само за едно - влизане в турнирите, откъдето да чистиш дългове и да поддържаш отбора.

а ти ми казваш, че не я подкрепяш, така ли? Добере! А какво подкрепяш? ЗА какво си? Тук никой не пише ЗА какво е, само мрънкате какво не е наред. Освен да се изтреска, че трябвало да играят децата от школата и Сираков да се върнел, друго градивна трудно се чете. Ааа, да и какво било преди 5-10 годин. Толкоз.

Иначе, да, ще има потоп след Русев, да, лаик е, да, имаше грешки, предизвестяващи отпадането, но не това е въпросът. Въпросът е, че има стратегия и тя се провали. Ако се провали още веднъж, Левски почва от Г група!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 15:27

Пич, издаваш се още с нападката в началото. Иначе, да, сигурно Пелето е чужденец, Букарев, Митов, Топчов и той. Другаде е заровено кучето. Аз мисля, че вървим по утъпкания път на един умрел клуб. Това мисля. Понеже сега прекараха Дельо да е уж по взаимно съгласие. Може да е взел някаква скромна сума и са си стиснали ръцете. Но не всички ще постъпват като Дельо. И пиянството трябва да приключи по-бързо. Не казвам, че е нарочно. А "пътят" как да стане, отдавна беше начертан, човек. Няма защо някой да измисля топлата вода, ок? И моля ви, стига с това "мрънкате". Никой нищо не мрънка.

Въпросът е, че има стратегия и тя се провали

Аз не знам кое наричаш стратегия, но ако е имал такава е трябвало да има бекъп план, но той нямаше. За мен, Спас не се справя (и това е нормално - не е спортен човек) и трябваше да не маха позицията СТД, а да седне на една маса с Букарев и да му каже: "Чакай бе, момче, кажи ми как ги виждаш нещата?", а не...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2018 15:41

поредното име, което се завъртя - Марсел Колер....................................

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 19 юли 2018 15:45

Май Спас не иска българи в тоя отбор .. винаги ми е харесвало мисленето на Емо Спасов .. ако тоя човек се слушаше щяхме да сме много по добре .. стига с тия чужденци хора затъваме не го ли виждате мамка му

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2018 16:01

Стратегът по-горе би ли ми казал колко пари пропусна Левски от отпадането от Вадуц, ако приемем, че реалната цел беше трети кръг (макар че би друг жребий можеше да е още във Втори непосилен съперникът). И с тези пари (200-400 000 евро) какво генерално различно щеше да се случи през сезона?

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 19 юли 2018 16:19

От хората изброени в анкетата само Груев не сме видяли още. Другите са ясни - поголовен леш, освен Мъри - но и него си го знаем.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 юли 2018 16:26

Хайде стига с тоя Ясен Петров. Ако вместо Гарата трябваше да играе напред с Буш, щеше да се е провалил с гръм и трясък. След мача с Лил, заради автогола за виновник беше посочен Иванов, а основната вина беше точно на Ясен. Последните 5 минути, вместо да пусне опитен играч като Кривия, който умее да задържа топката и да печели време, той пусна още един защитник, с което ни набута в собствената ни половина. Абсолютен страхливец, който не е за големи мачове.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2018 16:28

Popokatepetal написа:Хайде стига с тоя Ясен Петров. Ако вместо Гарата трябваше да играе напред с Буш, щеше да се е провалил с гръм и трясък. След мача с Лил, заради автогола за виновник беше посочен Иванов, а основната вина беше точно на Ясен. Последните 5 минути, вместо да пусне опитен играч като Кривия, който умее да задържа топката и да печели време, той пусна още един защитник, с което ни набута в собствената ни половина. Абсолютен страхливец, който не е за големи мачове.

Неписано правило е, че при статично положение НЕ се бара защитата, а той направи точно обратното. Но и Гонзо висеше на пейката, така че акъла може да е дошъл от него.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2018 16:36

Страхливец , дето е влезнал в групите на Лига Европа и е направил запомнящо се участие .
Щом и това не се оценява не знам какъв треньор да се докара .
Отричане на успехите на повечето хора , които са спрягани за този пост , много жалко .
Щом има толкова добри спецове у форума да вземат и да си сформират един екип и те да застанат начело .

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 19 юли 2018 16:37

damyanov1963 написа:При Ясен Петров Левски направи последното си добро представяне в Европа, с изключение на "екскурзията" в Лисабон. Ако не бяха индивидуалните грешки на Мюлдер и Иво(забравих му вече фамилията) в двата мача с/у Рен, можеше там да завършим равен, а тук да ги бием и излизахме от групите. Само че тогава имахме един Голаджия - Дембеле и един Дарко, който му даваше пасовете, а щях да Пропусна - и Жоазиньо. А директор беше Гонзо. Даже си спомням един надпис в сектор Б - Гнзо, Ясене, с вас напред!

Надписът гласеше "Гонзо, Ясене с вас НА ВЪРХА "

Върни се в “Левски”