1982 написа:Аз па ти казвам, че САЩ нахлуха в Ирак, за да го пазят, щото Иран му мислеше лошото.![]()
Eм, аз да не би да го оспорвам това или да казвам нещо за САЩ или Ирак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Аз па ти казвам, че САЩ нахлуха в Ирак, за да го пазят, щото Иран му мислеше лошото.![]()
Groucho написа:1982 написа:Аз па ти казвам, че САЩ нахлуха в Ирак, за да го пазят, щото Иран му мислеше лошото.![]()
Eм, аз да не би да го оспорвам това или да казвам нещо за САЩ или Ирак![]()
Ти пишеш за тях. Щом се влезли там, за да пазят от Иран - ОК. Има голяма вероятност Иран да нападне Ирак - американците влизат. Има голяма вероятност Украйна да крие атомно оръжие - руснаците влизат. Всичко изглежда точно
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Освен и САЩ да анексират Ирак и да стане 51-ия щат ...... колко му е, провеждат един "референдум", опазван от американската армия, и готово.![]()
1982 написа:Groucho написа:1982 написа:Аз па ти казвам, че САЩ нахлуха в Ирак, за да го пазят, щото Иран му мислеше лошото.![]()
Ти пишеш за тях. Щом се влезли там, за да пазят от Иран - ОК. Има голяма вероятност Иран да нападне Ирак - американците влизат. Има голяма вероятност Украйна да крие атомно оръжие - руснаците влизат. Всичко изглежда точно
Освен и САЩ да анексират Ирак и да стане 51-ия щат ...... колко му е, провеждат един "референдум", опазван от американската армия, и готово.![]()
1982 написа:Groucho написа:1982 написа:Аз па ти казвам, че САЩ нахлуха в Ирак, за да го пазят, щото Иран му мислеше лошото.![]()
Освен и САЩ да анексират Ирак и да стане 51-ия щат ...... колко му е, провеждат един "референдум", опазван от американската армия, и готово.![]()
AndreshkoGacovBacov написа:А това си е трудна работа ...
Докато в Крим си живеят "руснаци" ... и на Путлер му е по-лесно ...
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
pampi написа::!: Загинали американски войници в Ирак( до 2011 година) - 4 486 (най-малко 46 132 ранени)
461 000 иракчани са загинали между март 2003 и средата на 2011 г. във войната или при породени от нея обстоятелства.
Ба си "освобождението", ба си "западните ценности"![]()
Загинали руски войници при "окупацията" на Крим - 0!!!
Загинали украински войници при "окупацията" на Крим -0!!!
Загинали цивилни -0!!!
Ба си "окупацията"!!! , ба си "азиатското" варварство!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта