Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 19 юли 2018 10:55

Не знам колко му е харесало на Афонсо. Мисля си, че за кратикия период Роси много здраво му е бръкнал някъде. :lol: A самия португалец хич не е считан за слаб играч и явно си има самочувствие.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2018 11:11

Фифи-Гей-рейдо не е нищо особено и затова стигна до нас. Горанов е далеч по-качествен футболист от тая муха. Хич и не ми липсва.
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 юли 2018 11:16

Не одобрявам поведението на Фигейредо, но това само показва какви са били взаимоотношенията между треньор и играчи. Така никога не може да се постигне добър колектив. Просто си личеше, че играчите не вярват в Роси. Не случайно играта им тръгваше когато спрат да правят каквото им казва и заиграят както си могат. Поне на мен така ми изглеждаше... Лошото е, че смяната на Роси закъсня много. А, можеше отбора да е все още в ЛЕ и в далеч по-добро психическо състояние. Жалко, но главната вина тук е на Спас Русев и фактът, че се вслуша в любовните декларации на хората носещите глоби и наказания на клуба... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2018 11:40

W84me написа:
mikata написа:Май верно треньор ще е Янкович.

Тоя става ли, отговаря ли на изтънчения левскарски вкус или да го почваме от сега?

Роси го почнахме след около 3 месеца като му видяхме футболът, който играеше отборът и мотивацията която имаха играчите. Не преиначавай нещата. В началото се радваше на голяма подкрепа, че и после беше немалка, нали все тренировки и контролки играехме.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2018 11:51

Абе айде, аз не помня друг треньор да е имал такъв комфорт. Единствено Стоев до някъде. Но той човека работи в едни доста по-трудни времена, където попълваше групата с юноши. И все пак не показа кой знае какво, като качества. Особено на фона на представянето му в Лудогорец. Но и той беше иронизиран, а и стигна тавана си в един момент. Докато за Роси имаше плакати, имаше чуждопоклонничество, имаше четки и хлаби, имаше селекция и играчи, а насреща малко позитивни неща и доста постни обяснения и на моменти надменно поведение. Успех му желая. Ще ми е интересно да видя работата му от тук насетне, дали ще излгежда пак така водения от него отбор - кански мъки, физиономии сред футболистите и кофти игра.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юли 2018 11:53

Ей, няма угодия! Аз предлагам новаторски метод на водене на отбора - без старши треньор, защото и без това никой никога не е доволен. Всяка седмица ще пускаме анкета по позиции във форума и хората събрали най-много гласове от феновете ще играят титуляри. Ако някой се контузи на загрявката, ще играят камък-ножица-хартия тези, които по документи са на същия пост. :lol:
Дузпи също не трябва да ни свирят с декрет - нито ги вкарваме, пък накрая излизаме и съдийски отбор, че ни ги дават.
А сега малко по-сериозно, наистина ми се повръща от всички изброявани имена на 2-3 гонени вече от Левски треньори. Това с напоителното въртене на футболисти и треньори не вярвам да го има някъде в нормалния свят. През година-две пак същите физиономии ама по-стари (опитни, казват някои).
Който и да назначат за треньор, то той трябва да е перде. Всичко друго няма значение на първо време.
Митрев е по-добре наистина да си тръгне, а за грешките му са виновни на 80% "феновете". Това с момчето беше тотална гавра и напълно ми е ясно, защо допусна всички левашки голове.
Още един-двама трябва да си тръгнат, а Обертан и Холмар очаквам да ги продадат. Не казвам, какво трябва, а какво очаквам. Онази простотия дето се случи във вторник, трябва да се закърпи финансово. Срещу Ботев и Славия все ще намерят, кой да играе. Сигурен съм, че и новия треньор ще домъкне някой довереник със себе си.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2018 12:35

1982 написа:
ralka_levskarka написа:Аз ще пожелая късмет на Роси. Смърт не пожелавам, това не е идеалът на нашия отбор, изключително грозно е. Следващия треньор, който и да е той, ще си има кредит на доверие от мен и се надявам, че наистина проблемът е бил само в треньора.
П.с. Русев, ако смята, че с наличното ще пребори Лудогорец, жестоко се е излъгал.
П.С2. хубаво е играчите да се срещнат първо с новия треньор, че още една година да търпя примадони, които си избират кога да играят ще ми дойде в повече.

Всичко хубаво Делио!

Никой нищо не си е избирал кога да играе, това си беше мантра на феновете на Роси, за да му оправдават купищата провали.

Сравнявайки мачове като полуфинала за купата, със загубата ни от Ботев с човек повече и примерно мача в СТЗ и този срещу Вадуц, не мога да се съглася. Не говорим въобще за създадени положения и т.н., само виж как веднъж са егоисти и мързеливи и после всички тичат и се раздават. Е как става? За цялата футболна общественост бе ясно, че играчите не харесваха тренировките на италианеца. Само не знам какво е това харесва ми, не ми харесва, ма ти вземаш 20 хилки, бе, ще играеш, ако ще и на дървото да те кара да тренираш. Лигльо.
П.С. при гола на Вадуц, когато гостувахме погледни Обертан какво прави и това не му е за първи път. От стадиона се вижда още по-ясно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 юли 2018 12:39

sin4ec написа:... трудът не е отишъл напразно. Така или инак новият треньор ще наследи един окомплектован и тактически грамотен отбор.
...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... така и не разбрахме, ... за една година проходихте ли при бай Дельо :)
Пита търкаляхте ли, прощъпулник правихте ли? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2018 12:43

На мене все още ми е много болно и мъчно, но не толкова заради резултата - Левски е губил и ще губи мачове, това е играта футбол, няма как. Боли ме за хилядите сини събратя, които цяла година вярвахме, че ще изгрее слънце и при нас, които се радвахме чистосърдечно на хубавите неща в някои мачове, които виждахме светлина и основа за градеж. Не предадохме отбора и бяхме на стадиона дори и в най-безсмислените мачове. Безрезервно вярвахме на момчетата, окуражавахме ги и те го усетиха. Тука даже някои ни нарекоха "баламурници", ама здраве да е. Онзи ден Левски нямаше право да започне сезона така, нямаше право да ни се "отблагодари" по този начин, не и в самото начало на спортно-състезателната година. За форумните дърдорковци и дървените диван-философи, които не ебават да изгледат един наш мач от край до край, хеле пък да се дотътрят на трибуните не ме яд, боли ме за хората, за които денят на мача на любимия ни отбор е един своеобразен празник на духа. Затова гласувах с "Наздраве"! В момента не ме брига кой ще е треньор и какви ще ги свърши, чувствам се предаден и излъган, а за капак следващата седмица ще отида на най-безсмислената си почивка в Литва, за където преди 3 седмици вече взех два двупосочни самолетни билета, които не мога да върна безплатно...
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 юли 2018 12:45

ralka_levskarka написа:Сравнявайки мачове като полуфинала за купата, със загубата ни от Ботев с човек повече и примерно мача в СТЗ и този срещу Вадуц, не мога да се съглася. Не говорим въобще за създадени положения и т.н., само виж как веднъж са егоисти и мързеливи и после всички тичат и се раздават. Е как става? За цялата футболна общественост бе ясно, че играчите не харесваха тренировките на италианеца. Само не знам какво е това харесва ми, не ми харесва, ма ти вземаш 20 хилки, бе, ще играеш, ако ще и на дървото да те кара да тренираш. Лигльо.
П.С. при гола на Вадуц, когато гостувахме погледни Обертан какво прави и това не му е за първи път. От стадиона се вижда още по-ясно.

Може би още в събота ще си проличи дали играчите са саботирали Роси.
Изображение

Върни се в “Левски”