ChuckNorris написа:wilge написа:Мой фаворит е Сале Янкович, но като знам манталитета на Спас смятам, че първи избор ще е Славолюб Муслин. Русев винаги се е стремял към достъпната класа- Авраам Грант, Вилибалд Рутенщайнер... Практиката до сега е на страната на "репликите", или иначе казано - вторият избор. Т. е. Делио Роси вместо Грант, без СТД вместо Вили, сега сигурно вместо Муслин на кормилото ще застане неговият помощник и ученик Янкович. По- добре отколкото Кокала. Ще доживеем, ще видим.
Тоя Янкович ще е същия като Роси. За мен ще е престъпление неговото назначение. Само му погледни визитката и постиженията, за да видиш, че ако го вземем просто ще се прехвърлим от трън на глог
Под фаворит разбирай от спряганите в медийте- Ясен, Дерменджиев, Радуканов, Муслин, Кокала, Янкович и някакъв Гоце. Сигурно не е агент Гоце?! Спас е добре обучен кадър на партията- майка, владее прийомите на ДС и успешно прилага тактиката която наричат с руското име "маньовър". Това го забелязах при всичките му трансфери. Журналята спрягат този- онзи и на края друг се снима със синия шал. Обикновен гласност има при 90% сигурен трансфер.
Не искам да давам оценка на Роси защото не съм специалист. Факт е, че не му се получи. Раздялата беше неизбежна. Дори закъсняла. Последният му мач трябваше да е финала за купата. Въпросът е дели въобще трябваше да бъде наеман. Треньор който посяга да бие публично футболист значи, че няма грам авторитет. Изпуснал е съблекалнята. Наблюдавал съм реакции на Вутов, Кабрал, Мапуку, Гомес, дори Прохазка към него. Кога при смяна, кога при подвикване. Изводът ми е- липса на уважение към него. Спомням си едно интервю с Вл. Радимов като футболист на Зенит. На въпросът с какво е различен Дик Адвокаат той отговори (цитирам по памет): "Като влезе в съблекалнята той я изпълни с авторитет, с присъствие..."
Такъв би трябвало да бъде новия треньор на Левски. Задължително СТД и скаут. И да не пипат на този етап футболистите. С новият треньор току виж Гомес, Кабрал, Нашименто, дори Божката намерят себе си. Дано намерят правилното място на Найденов и Обертан, може пък да се разиграе и Ривалдиньо. Някои тотално ще отпаднат. Нищо чудно след краха за ЛЕ да продадат някого при предложена подобаваща цена. Всичко може да стане. Ще чакаме. Само компромиси не бива да се правят.
Иначе боксуването ще продължи.