Лига Европа: Рига - ЦСКА (първи квалификационен кръг - мач реванш)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Лига Европа: Рига - ЦСКА (първи квалификационен кръг - мач реванш)
Не ти се пие, да разбирам. 

tornadooo написа:Благодарен съм на сините, сметката ми понарастна. Утре твърдо играя Рига да продължи, коефициента е отличен. Обещавам после и на вас да благодаря.
Купи на детето сладолед.

Я по оптимистично , във втори кръг сте ! 

miro_rz написа:Я по оптимистично , във втори кръг сте !
Не се знае, знае ли се!

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Няма да е лесно довечера, защото футболистите на Рига респектират с физика и височина, прилагат солидна преса от центъра на терена и се подсигуряват подобаващо в защита. Затова не очаквам нашите да се впуснат в атаки от първата минута, а ще изчакат да видят каква тактика е избрал третьорът на Рига, ще опитат да поизтеглят съперника с няколко метра напред, за да потърсят пролуки в защитата му. Вероятно първоначално ще опитат да отбележат с шутове от далечна и средна дистанция.
Възможно е вдясно да видим Перейра, отличаващ се с добри за защитник пасове, а на мястото на колебливия Чорбаджийски в центъра на отбраната да е Секулич (макар че Чорбата е незаменим в играта с глава пред нашата врата).
Предполагам също така, че този път Енрике ще остане резерва, защото неговата сила е да навлиза в полето на противника на скорост, нещо което по-трудно му се отдава в сгъстена защитна формация като тази на Рига. Може би ще започне Джеси, който е по-бавен от Енрике, но по-добре сложен физически от бразилеца.
Дали Десподов ще се появи на терена като титуляр и какъв ще е неговата позиция ще разберем от стартовата единадесеторка на Ел Маестро.
Дано ЦСКА успее да отстрани Рига, нещо което ще даде допълнителен импулс в играта на момчетата в червено.
Възможно е вдясно да видим Перейра, отличаващ се с добри за защитник пасове, а на мястото на колебливия Чорбаджийски в центъра на отбраната да е Секулич (макар че Чорбата е незаменим в играта с глава пред нашата врата).
Предполагам също така, че този път Енрике ще остане резерва, защото неговата сила е да навлиза в полето на противника на скорост, нещо което по-трудно му се отдава в сгъстена защитна формация като тази на Рига. Може би ще започне Джеси, който е по-бавен от Енрике, но по-добре сложен физически от бразилеца.
Дали Десподов ще се появи на терена като титуляр и какъв ще е неговата позиция ще разберем от стартовата единадесеторка на Ел Маестро.
Дано ЦСКА успее да отстрани Рига, нещо което ще даде допълнителен импулс в играта на момчетата в червено.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Mitata написа:Няма да е лесно довечера, защото футболистите на Рига респектират с физика и височина, прилагат солидна преса от центъра на терена и се подсигуряват подобаващо в защита. Затова не очаквам нашите да се впуснат в атаки от първата минута, а ще изчакат да видят каква тактика е избрал третьорът на Рига, ще опитат да поизтеглят съперника с няколко метра напред, за да потърсят пролуки в защитата му. Вероятно първоначално ще опитат да отбележат с шутове от далечна и средна дистанция.
Очаквам точно Енрике да реши мача. Няма как да им е сгъстена защитата, трябва им гол. Според мен, Деспода ще е централен, а Тиаго ще си играе на мястото. Като цяло очаквам по-лесен мач. Да видим!
Последна промяна от CaptainBertorelli на 19 юли 2018 09:05, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини
Добър анализ, моето мнение е сходно. Все пак мисля, че Чорбаджийски ще започне титуляр с оглед ръста му от 195см. и добрата игра с глава. Бодуров е едва 182 см. и ако не играе висок футболист до него, много ще се свали височината на фона на очакваните центрирания и високите футболисти на Рига. По-скоро бих предвидил евентуална смяна на Антов със Секулич, а отдясно да е Перейра. Бих заложил, че Десподов ще започне като ЦН, с крила Джеси и Жорже Интима, Тиаго пък ще бъде върнат зад нападателя и при тази ситуация Малинов (с оглед на ниския си ръст) ще остане резерва. Като дефанзивен ще започне и Пинто, който е без алтернатива с оглед на качества и опит, а отляво в защитата Жеферсон, който също няма резервна опция. Аз поне така виждам състава, но какъвто и да е се надявам да победим или в краен случай просто да се класираме.
0:0
Слаб, скучен, тегав мач с мнооого нарушения, но нас ни устройва.
Яд ме е че съм на бачкане и няма да мога да гледам а ще се наложи да слушам по “Прокоба” Радио.
Вярвам че ще продължим напред.
Само ЦСКА!
Слаб, скучен, тегав мач с мнооого нарушения, но нас ни устройва.
Яд ме е че съм на бачкане и няма да мога да гледам а ще се наложи да слушам по “Прокоба” Радио.
Вярвам че ще продължим напред.
Само ЦСКА!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Дано успеем да сме стабилни в защита и на контра да им мушнем 1,2 гола. Прави впечатление, че Ел Маестро гледа реално на нещата и се държи много сдържано. Аз допускам Х или минимална победа за един от двата отбора като най - вероятен резултат. Дано успеем да минем поне този кръг.
ЦСКА е по класният отбор ! Дано да победим.