Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот popokutepetel » 18 юли 2018 21:53

zlatan написа:Сега ако тръгнат да връщат Вутов,Панайотов и други трансфери да правят значи злонамерено са жертвали ЕКТ,само и само да се оттърват от Роси.Жалко за един голям клуб ако това се случи.

Да бе теории на конспирацията :lol: . След загубеният финал и посредственото и сиво представяне на отбора през сезона този тип раздяла нямаше да е никакъв проблем. Само отпадането от Вадуц със сигурност ще излезе в пъти по-скъпо от изгонването на Роси дори и с неустойка.
Явно нещата са били на принципа така и така го взехме тоя, осра се стабилно ама дай да видим дали пък няма да стане някакво чудо, че в ЕКТ да направи нещо. Е не направи.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 юли 2018 21:54

Делио седеше заради тлъстата си неустойка.Саботаж има още когато се скара с Боримиров-от тогава е бойкота направиха го и с финала за купата,но майната му.Когато нямаш пари който и да ни стане тренер сме жив ташак.В нашия отбор пари няма ето това е най големият ни проблем.
LEVSKI_FOREVER

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 юли 2018 21:56

groti написа:
zlatan написа:Сега ако тръгнат да връщат Вутов,Панайотов и други трансфери да правят значи злонамерено са жертвали ЕКТ,само и само да се оттърват от Роси.Жалко за един голям клуб ако това се случи.

И аз се замислих дали пък няма да върнат Васко сега и какво би значило това. Дали саботираха Роси или наистина той изгони Васко и Вутов (не че той ми липсва толкова)

Нещо не ми се вярва да има някакъв саботаж. Те, ако си бяха изгонили Роси, когато трябва, след това само от отстраняването на Вадуц и Жалгирис и достигането на трети кръг щяха да спечелят пари за неустойката, ако е толкова голяма, че и да са на коня и то с много.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 21:56

Голям клуб?
Ти смяташ ли, че един голям клуб ще развива школата си на един-единствен терен, разграфен на четвъртинки?
Това е несериозно. Това е издевателство над деца, треньори и родители! В нормален клуб има съблекални за дечицата, а не се преобличат по пейките и колите!
Голям клуб не събира като прошлек от родителите пари за съдиийски такси и участия в мачове и турнири!
Голям клуб не праща 7-8 годишни дечица да тренират зимата от 20.00 часа в студа и мъглата!
А това за косачката не е виц, не е и майтап!
За жалост е жестоката истина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2018 22:02

W84me написа:
miro_rz написа:
Serafim написа:Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?
Дерменджиев или Муслин, като аз силно се надявам на първия.

Аааа Ние чичо Гошо си го държим на стенбай !
Той с анцузите на Лудогорец се разхожда още !

Без майтап! Първата година, като го махнахте преди мачовете с Милсами, бяхме с него в един хотел на Созопол. Човека беше със жена си, като и двамата от глава до пети бяха облечени в дрехи на Лудогорец, включително чехли и чорапи. После си го върнахте :mrgreen:

[offtopic]Този човек заслужаваше доживотна работа в клуба . Българите сме тъпи парчета и неблагодарни !
Ще се радвам ако започне в клуб като Левски или друг голям отбор ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 юли 2018 22:03

ChuckNorris написа:
groti написа:

И аз се замислих дали пък няма да върнат Васко сега и какво би значило това. Дали саботираха Роси или наистина той изгони Васко и Вутов (не че той ми липсва толкова)

Нещо не ми се вярва да има някакъв саботаж. Те, ако си бяха изгонили Роси, когато трябва, след това само от отстраняването на Вадуц и Жалгирис и достигането на трети кръг щяха да спечелят пари за неустойката, ако е толкова голяма, че и да са на коня и то с много.

Колко пък толкова голяма да е тая пуста неустойка? Обичайно е да е в рамките на 50-60% от предвиденото възнаграждение за остатъка по договора. Не го знам Роси каква заплата си е договорил. Да е там 20, че и 30 хил. евро (което ме съмнява) Остатъкът от договора ме е 1 година. Едва ли тази неустойка е била повече от 200 хил. евро. Толкова щяхме да вземем, че и отгоре ако бяхме минали през Вадуц. А сега недай боже ама ако тръгнем със загуба в първенството и къде септември ако изоставаме прилично от първите ще си имаме и празен стадион и още куп пропуснати ползи.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 юли 2018 22:04

miro_rz написа:
W84me написа:
miro_rz написа:
Serafim написа:Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?

Без майтап! Първата година, като го махнахте преди мачовете с Милсами, бяхме с него в един хотел на Созопол. Човека беше със жена си, като и двамата от глава до пети бяха облечени в дрехи на Лудогорец, включително чехли и чорапи. После си го върнахте :mrgreen:

[offtopic]Този човек заслужаваше доживотна работа в клуба . Българите сме тъпи парчета и неблагодарни !

Спокойно бе. Ще ви го върнат скоро. Е сега бразилчето ще се издъни срещу унгарците и пред угрозата Домуза да запише нулева година в ЕКТ ще го върне набързо.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 юли 2018 22:06

miro_rz написа:
W84me написа:
miro_rz написа:

Да, този човек заслужава доверие. Счита се, че той е една от най-важните причини Лудогорец да е това, което е в момента. В едно интервю не отхвърли възможността да поеме Левски, така че също е подходящ вариант за мен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 22:12

Аз лично не очаквах този погром. Когато дойде новината за Паулиньо, нещо ме жегна. Когато и Тиам отпадна на загрявката, се притесних сериозно. Но не вярвах, че ще се стигне дотук...
Тъжна картинка.
Левски обаче трябва да продължи по пътя си. И ние с Левски.
Тежко е, но няма начин...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 18 юли 2018 22:14

Раздялата с Роси е стъпка в правилна посока, макар и закъсняла.Трябваше да го махнете още след финала за купата, имаше достатъчно индикации че отношенията с играчите не са наред а и диалогичността не е сред силните му качества.Но като нямате СТД и Сеньорето става Господ - над него само Спас когато му се занимава.
По принцип честите смени на треньори не са проблем там, където всичко останало (финанси, организация, стадион, база, школа etc.) е наред и се търси само някакво спортно-техническо освежаване.При вас обаче не стоят така нещата.Така че пишете имената на кандидатите за треньори на листчета хвърляйте в кутията и избирайте-който и да е със сигурност няма да реши онова в скобите.

Върни се в “Левски”