Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rockman
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот rockman » 18 юли 2018 21:16

Честито на всички, които искаха Роси да си отиде. Сега искам да видя кой е тоя малоумник, който с такова желание иска да дойде и след 6 месеца да го изхвърлят. А на тия недоклатени пички и раними душички на които не им се играе в Левски да си казват от сега, Спас да ги продава по пазарите за роби в Близкия Изток и да се приключва.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 21:18

alexdb написа:
Хо-хо-хо. След слушане на глупостите ти цял сезон, матросовската защита на Ментето от Римини и видимите резултати от работата му мисля, че е добре да се преориентираш в някой готварски форум или нещо там с икебана, рибарство или от този сорт. Някак по-умно ще звучи мнението ти :oops: :lol:

Някак по-умно е да не се изхвърляш като чикия на мокър пясък, щото е вредно. Доказано вредно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 юли 2018 21:19

А защо не се опита с Илия Груев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 21:21

sin4ec написа:
alexdb написа:
Хо-хо-хо. След слушане на глупостите ти цял сезон, матросовската защита на Ментето от Римини и видимите резултати от работата му мисля, че е добре да се преориентираш в някой готварски форум или нещо там с икебана, рибарство или от този сорт. Някак по-умно ще звучи мнението ти :oops: :lol:

Някак по-умно е да не се изхвърляш като чикия на мокър пясък, щото е вредно. Доказано вредно.

Гениален мозък. Ма то от дрогата тъй става. Гънките се изглаждат ;)
Нищо де, то и от такива като тебе и императора има нужда. Все пак трябва да има на кой да се смеем.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 юли 2018 21:22

W84me написа:Аз пък искам да благодаря на Делио Роси. Вярно отборът под негово ръководство загуби финал, претърпя крах в Европа, но мисля че човека се опита да направи каквото може и не можете да отречете, че сред левскарите имаше надежда за Възраждане. Просто е трудно да промениш манталитета на 58 годишен мъж, той си е такъв, чепат характер, държи на своите методи, които за съжаление не ни донесоха успех. Мисля обаче, че основите на Левски бяха поставени и сега е момента отбора да се запази, като се назначи нов треньор, който да успее да извлече най-доброто от тези футболисти, а то е много!

На едно мнение сме...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2018 21:22

Serafim написа:Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?
Дерменджиев или Муслин, като аз силно се надявам на първия.

Аааа Ние чичо Гошо си го държим на стенбай !
Той с анцузите на Лудогорец се разхожда още !
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 21:22

rockman написа:Честито на всички, които искаха Роси да си отиде. Сега искам да видя кой е тоя малоумник, който с такова желание иска да дойде и след 6 месеца да го изхвърлят. А на тия недоклатени пички и раними душички на които не им се играе в Левски да си казват от сега, Спас да ги продава по пазарите за роби в Близкия Изток и да се приключва.

Хи-хи-хи Синчецът се клонирал и от два профила бълва глупостите си :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2018 21:24

miro_rz написа:
Serafim написа:Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?
Дерменджиев или Муслин, като аз силно се надявам на първия.

Аааа Ние чичо Гошо си го държим на стенбай !
Той с анцузите на Лудогорец се разхожда още !

Без майтап! Първата година, като го махнахте преди мачовете с Милсами, бяхме с него в един хотел на Созопол. Човека беше със жена си, като и двамата от глава до пети бяха облечени в дрехи на Лудогорец, включително чехли и чорапи. После си го върнахте :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 юли 2018 21:27

Мой фаворит е Сале Янкович, но като знам манталитета на Спас смятам, че първи избор ще е Славолюб Муслин. Русев винаги се е стремял към достъпната класа- Авраам Грант, Вилибалд Рутенщайнер... Практиката до сега е на страната на "репликите", или иначе казано - вторият избор. Т. е. Делио Роси вместо Грант, без СТД вместо Вили, сега сигурно вместо Муслин на кормилото ще застане неговият помощник и ученик Янкович. По- добре отколкото Кокала. Ще доживеем, ще видим.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 юли 2018 21:27

Ей тва Сиси-то докато беше припознавачка онези изгубиха титла, купа, изгониха треньор - дойде при нас за 2 месеца и изгубихме финал за купата, паднахме от Лихтенщайнци и ни изгониха треньора :| :cry: :oops:

Сло4аенос? :evil: :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”