Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Велев самите играчи ще го боикотират.Малко е цапнат и не се съобразява какви ги плещи....Особено ако е зачервил бузки след някоя чашка. Така по никое време как се намира треньор не е ясно.Има няколко безработни но те и затова са такива.Ясен уж правил супер мачове във Китаи но никои там не го пожела ли какво че е безработен още.Е според него е имал поне 6 предложения но ги е отхвърлил.
Някои от школата надолу няма ли по перспективен.

-
- Контакти:
От имената с които се спекулира, че могат да ни поемат трябва да се направи и невъзможното, но да се назначи Муслин, ако има и минимална надежда за него. Ако е някой от другите - тежко ни.
Не виждам смисъл да се вземе някакво прибързано решение и после да се чудим от къде ни е дошло. Ако е имало някакви наченки на разум в главите на ръководството, е трябвало още след злополучния мач със Славия да са осъществени контакти със специалисти, които да ни поемат, ако Роси направи това, което направи. Въпреки, че след като взеха Роси, а преди него в Левски си разиграваха коня хора като Букарев, Боримиров, Митов и Топузаков никак не съм оптимист. Дано му е увряла главата на Русев. Предполагам едва ли иска да остане в историята на България, като новия Сашо Томов.
Не виждам смисъл да се вземе някакво прибързано решение и после да се чудим от къде ни е дошло. Ако е имало някакви наченки на разум в главите на ръководството, е трябвало още след злополучния мач със Славия да са осъществени контакти със специалисти, които да ни поемат, ако Роси направи това, което направи. Въпреки, че след като взеха Роси, а преди него в Левски си разиграваха коня хора като Букарев, Боримиров, Митов и Топузаков никак не съм оптимист. Дано му е увряла главата на Русев. Предполагам едва ли иска да остане в историята на България, като новия Сашо Томов.
ugly bug написа:Къде ще го съобщят бе душа ...!?
Някой ще излезе с тъпана на мегдана ли да съобщава?
Нищо чудно и така да стане. Само викач няма на длъжност в тоя отбор, крайно време е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ChuckNorris написа:От имената с които се спекулира, че могат да ни поемат трябва да се направи и невъзможното, но да се назначи Муслин, ако има и минимална надежда за него. Ако е някой от другите - тежко ни.
На Русев му е през оная работа.
Но като гледам нещата май ще се подредят от само себе си. Опциите кой да води отбора до мача с Ботев са Ангел Станков и Жоро Тодоров. Мисля, че който и да е от двамата ще вземе този мач пък било и с 0:1. После Левски има що годе лека програма в до 10 кръг е няма да е чудно дотогава отбора да няма загубен мач. Така че може и да се окаже, че изобщо няма да има нужда от нов треньор.
-
- Контакти:
Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?
Дерменджиев или Муслин, като аз силно се надявам на първия.
Аз искам да е някой неизвестен за нас и да си кажем "къв е тоя". Малко разнообразие няма да е лошо. Поне няма да е натоварен с очаквания.
Serafim написа:Абе с какъв акъл го обсъждате Велев не знам. Тоя не е практикувал от сума време, отделно, че по-голямата част от кариерата му мина в Монтана, Оборище и тн. С кви заслуги ще го правим треньор?
Защото е последния треньор който е печелил титла за Левски. Не отчитат обаче малката подробност, че в онзи момент Левски имаше готов отбор (макар и малко обезкървен) и дребната подробност, че Кокала беше 6 поредни години помощник-треньор и познаваше перфектно отбора. После кариерата му я знаем. Сега тези подробности не са съвсем налице. Реално има що-годе окомплектован отбор, но Кокъла не познава никой и няма никакъв авторитет пред тези играчи. Ако го вземат на пожар вероятността да го бойкотират след два-три кръга поради чепатия му характер и идиотското поведение просто е огромна.
Последна промяна от alexdb на 18 юли 2018 21:07, променено общо 1 път.
ugly bug написа:Sisi 1914 написа:alexdb написа:Sisi 1914 написа:Ох, най-после италианеца си отиде!
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.
За мен с треньор изобщо не трябва да се бърза. За момента опциите в отбора да бъде воден от утре са Ангел Станков и Жоро Тодоров. Мисля, че и двамата не са никак лоши варианти и имат достатъчни предимства не за временни, ами дори за постоянни треньори. Особено Ангел Станков който навремето така и не разбрах защо беше сменен след 13 победи и 1 равен от 14 мача.
Станков ще временен вариант и ще съобщят новият треньор.
Къде ще го съобщят бе душа ...!?
Някой ще излезе с тъпана на мегдана ли да съобщава?
Всички медии ще гръмнат, мили.
Левски завинаги в моето сърце![
joro5rov написа:И аз съм за Кокала .. трябва твърда ръка и някой който наистина милее за отбора .. стига с тия чужденци видя се че не става с тях .. твърдо зад Емо Велев съм![]()
Жоре знаеш ли за последно къде беше Кокала-в Спартак Плевен и знаеш ли какво го направиха-изгониха го брат.
LEVSKI_FOREVER
Аз пък искам да благодаря на Делио Роси. Вярно отборът под негово ръководство загуби финал, претърпя крах в Европа, но мисля че човека се опита да направи каквото може и не можете да отречете, че сред левскарите имаше надежда за Възраждане. Просто е трудно да промениш манталитета на 58 годишен мъж, той си е такъв, чепат характер, държи на своите методи, които за съжаление не ни донесоха успех. Мисля обаче, че основите на Левски бяха поставени и сега е момента отбора да се запази, като се назначи нов треньор, който да успее да извлече най-доброто от тези футболисти, а то е много!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема