Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 20:06

sin4ec написа:Когато си отпаднал от подобен отбор и си обезсмислил всички усилия от предния сезон, е редно да си тръгнеш!
В интерес на истината четиримата ни основни играчи, които направиха разликата тази пролет, а именно: Тиам, Холмар, Паулиньо и Нашименто, липсваха и в двата мача. С тях картината щеше да е съвсем различна...
Но точно тук е провалът на Роси и екипа му! Ако за Холмар има обективна причина да отсъства, то другите трима се с...разтежения. А това говори за претоварване и неправилна физическа подготовка това лято. Груба грешка с тежки последствия!
Жалко за Роси, но когато няма резултати, идва и момент за размяна. Но трудът не е отишъл напразно. Така или инак новият треньор ще наследи един окомплектован и тактически грамотен отбор.
Провалът в ЕКТ вече е факт и няма връщане назад. Първенството тепърва започва и място за тръшкане и лигавене няма. Няма и време. В такава ситуация трябва да се действа бързо и решително.

Хо-хо-хо. След слушане на глупостите ти цял сезон, матросовската защита на Ментето от Римини и видимите резултати от работата му мисля, че е добре да се преориентираш в някой готварски форум или нещо там с икебана, рибарство или от този сорт. Някак по-умно ще звучи мнението ти :oops: :lol:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 18 юли 2018 20:07

Ох, най-после италианеца си отиде!
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.
Левски завинаги в моето сърце![

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 20:10

Синчеца го бе хванала липсата, след като ни обещаваше, че работата ще се оправи. Сега се появи да обяснява как уволнението му било закономерно.... :lol: Липсваха ми неговите заблудени анализи, макар, че той предимно се съсредоточава в ДЮШ. :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2018 20:10

Aз съм за Муслин.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 18 юли 2018 20:12

И аз съм за Кокала .. трябва твърда ръка и някой който наистина милее за отбора .. стига с тия чужденци видя се че не става с тях .. твърдо зад Емо Велев съм :!: :!:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 20:12

Sisi 1914 написа:Ох, най-после италианеца си отиде!
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.

За мен с треньор изобщо не трябва да се бърза. За момента опциите в отбора да бъде воден от утре са Ангел Станков и Жоро Тодоров. Мисля, че и двамата не са никак лоши варианти и имат достатъчни предимства не за временни, ами дори за постоянни треньори. Особено Ангел Станков който навремето така и не разбрах защо беше сменен след 13 победи и 1 равен от 14 мача.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юли 2018 20:19

alexdb написа:
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.

За мен с треньор изобщо не трябва да се бърза. За момента опциите в отбора да бъде воден от утре са Ангел Станков и Жоро Тодоров. Мисля, че и двамата не са никак лоши варианти и имат достатъчни предимства не за временни, ами дори за постоянни треньори. Особено Ангел Станков който навремето така и не разбрах защо беше сменен след 13 победи и 1 равен от 14 мача.

Предполагам защото не станахме шампиони .Точно равния е с Литекс на Герена 0:0 в един проливен дъжд ,препълнен стадион тъкмо се бяхме завърнали от националния и Гошко Бачев изпускаше сам срещу Витомир Вутов

и аз бях там и аз бях част от великолепният Сектор Б
и от тези 14мача 10 бяха победи с по 1:0

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 18 юли 2018 20:25

alexdb написа:
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.

Станков ще временен вариант и ще съобщят новият треньор.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 20:29

ЕМИЛ написа:
alexdb написа:
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.

Предполагам защото не станахме шампиони .Точно равния е с Литекс на Герена 0:0 в един проливен дъжд ,препълнен стадион тъкмо се бяхме завърнали от националния и Гошко Бачев изпускаше сам срещу Витомир Вутов

и аз бях там и аз бях част от великолепният Сектор Б
и от тези 14мача 10 бяха победи с по 1:0

Е този сезон освен с равния с Латекса го помним и с още нещо ;) Единственият случай на доказана търговия на мачове по отношение на Литекс и Металург, полягането на ЦСКА в очевидно уговорен мач с 2:3 след 2:0 и разбира се служебната титла на Осъмъ която беше получена след абсолютно измисленото отнемане на 3 т. на Левски.
Що се отнася до скромните победи с 1:0 по-добре така отколкото красиви ремита с Етър и Бистрица. Между другото и за 10 победи с 1:0 леко преувеличаваш, ама айде. Гошо Тодоров също е показал, че отбора под негово ръководство играе - от 38 мача има само три загуби.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2018 20:33

Sisi 1914 написа:
alexdb написа:
Аз съм за Велев!
Стига с тези чужденци.

Станков ще временен вариант и ще съобщят новият треньор.

Къде ще го съобщят бе душа ...!?
Някой ще излезе с тъпана на мегдана ли да съобщава?
:roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”