Мнениеот metodito » 18 юли 2018 20:04
По отношение на Дельо, няколко човека видяха отрано бъдещето, аз не бях от тях. Разбира се те бяха порядъчно тролнати. Ще е хубаво в този форум да не се случват такива неща занапред. Не е приятно. Просто някои хора трябва да приемат, да допуснат, че други може и да знаят нещо повече от тях и да не подхождат по такъв начин. Аз не им обръщах внимание - не мислех като тях. И бих споделил един пример.
Преди 15-16 години, наскоро излязъл от университет и казарма и с едва година стаж на строежи (не съм завършил това. Знаете как е след университет - не те назначават защото нямаш стаж, нямаш пък стаж, щото не те назначават, а в същото време парите не падат от небето...). След поредното митарстване да си търся бачкане по професията, трябваше да се хвана нейде и се забих в ЦБА - веригата. Там ни събраха след изкарания пробен период и почнаха с лакърдиите - "възможности за развитие", "ценности", "уважаваме служителите си". И всичко това, казано с един патос, една енергия. Един приятел, който за разлика от мен след гимназията отиде веднага на трудовия пазар и беше навъртял 6-7 години само каза: "Аз тея ги знам" и се врътна. Чакай, бе, човек, му викам, какво знаеш? Виж, млади мениджъри, как говорят... "Ще видиш". Това само ми каза. Оувъртайм без заплащане, бавене на заплатите, кy.венски номера от всякакъв род, лошо отношение. Всичко, както си му е реда. Е, и аз вече ги зная...
Последна промяна от
metodito на 18 юли 2018 20:15, променено общо 1 път.