Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот OOP » 18 юли 2018 18:57

mikata написа:
sinfen14 написа:Янкович ще е новия треньор,което за мен е Ок вариант

Последните години не се е задържал на едно място повече от 5-6 месеца!

Така го каза, все едно е сменил 10 отбора! А те са само два! Преди това е бил повече от 2 години треньор на Мехелен.....
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 юли 2018 19:14

metodito написа:И мен ме съмнява - не заради друго, ми на Русев футболните му познания са от миналия век, а както виждаме го играе СТД, скаут, мениджър... Да изчакаме нашите хора какво ще напишат.

Какво искаш да кажеш,че нещо не разбирам?Тоест,какво е твоето мнение за въпросния треньор?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 19:20

sinfen14 написа:
metodito написа:И мен ме съмнява - не заради друго, ми на Русев футболните му познания са от миналия век, а както виждаме го играе СТД, скаут, мениджър... Да изчакаме нашите хора какво ще напишат.

Какво искаш да кажеш,че нещо не разбирам?Тоест,какво е твоето мнение за въпросния треньор?

Нямам мнение. Не съм го гледал. Казах, че се съмнявам, че Русев е чувал Сале.

Просто ще изчакам да видя Гонг ще потвърди ли? А пък мнение евентуално за Янкович, мога да дам след няколко месеца предполагам. :mrgreen: Бая работа му предстои да изчисти главите на футболистите от методите на Дедо, да ги стабилизира психически, да проведе в хода на полусезона подготовка, защото е видно, че тези италианци са се барали за... това лято, и въобще... хич няма да му е лесно на който и да е.

Иначе предварително за сърбина - прави ми впечатление, че е водил младежка национална гарнитура и се е задържал в страна като Белгия. Това е положително. И е млад. Това не знам дали е положително. :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2018 19:24

Не иска да избързвам, но ми се струва, че ще сме от трън та на глог. Искрено се надявам да бъркам, но не ми вдъхва доерие, защото не е успял в сериозния футбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 19:26

А капитанът няма ли да го изгонят?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Re: Най-накрая ментето си замина!

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2018 19:27

И Ясен ще бъде наречен некадърник и какво ли не....Въпрос на време е.Не е сигурно че ще доиде да си разваля реномето във слаб отбор без пари.То ако имаше перспективи и наличие на опити за въздигане на отбора Мъри щеше да се върне отдавна....Въпреки че и тои не е кои знае какво светило че чак Левски да се върне на мястото си като среден Европеиски отбор.

Mirosvel
Контакти:

Re: Най-накрая ментето си замина!

Мнениеот Mirosvel » 18 юли 2018 19:29

LSFC 1914 написа:Най-накрая най-голямото менте е вън от Левски, сега е ред и на футболистите! Вън всички ментета! Писна ни вече да гледаме на мач по 300 неточни подавания! От този отбор единствено стават Обертан, Паулиньо, Цветкович, Яблонски, Горанов и Холмар... Всички други вън. Спас Русев да взима Ясен Петров, докато не си е намерил друг отбор.

И Ясен и Кокалов са ментета!! Тва с треньора ще е сериозен проблем!
Let's bring back Vili !!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 юли 2018 19:30

Който и каквото и да уволнят петното е завинаги лепнато на клуба.А тоя сезон може и да е най-слабо посетения на Левски в цялата му история.
За мен трябва всички чужденци без Цветкович, Яблонски и марянчо да си заминават и Митрев от българите.
[center]Levski & Lazio[/center]

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 18 юли 2018 19:32

Спешно да се тръгва за Варна и да се удря коляно и да се целува ръка на последния истински треньор на Левски - Ил. Илиев! Какво мислите, съфорумци?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2018 19:33

Вина ги съм казвал, че в отбора, най -важен е треньора. И това се доказа. Не трябва да се бърза, а да се избере най-подходящия, че пак ще хвърчат седалки догодина по същото време, ако успеем да стигнем до там.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”