Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

divenev
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот divenev » 18 юли 2018 18:24

Ако на Митов му бяхме дали този комфорт, който имаше Дельо можеше резултатите да са по-добри.
Освен за треньор ще е хубаво да се помисли и за качествен вратар (не вярвам Полачек, да ме изненада приятно) и нападател.
Само Левски
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2018 18:24

mikata написа:Този Сале Янкович става ли нещо от него?

Беше преди доста години помощник треньор при нас ,мисля че по времето на Муслин. Считаше се за много грамотен тактически, особено в защитен фаза. Тогава беше много млад за треньор - около 30 годишен.
Самия факт ,че последните 4-5 години е бил треньор в Първа дивизия на Белгия говори доста добре за него. За мен Белгия е една от страните ,където се работи най-добре с млади футболисти и това съм го писал в този форум преди 10 години.
Муслин- за мен много добър треньор, считан за може би най-добрия сръбски треньор в момента. Не знам доколко е реално да дойде при нас. Ако се навие е много добър вариант(ако не и най-добрия от спряганите).

Яс.Петров- общо взето всички го познаваме , не съм сигурен дали имаме играчите за типа игра ,който той обича да налага. За него много важна е централната ос- централни защитници- вътрешни халфове - централен нападател. В момента ние нямаме централен нападател около ,който да градим стратегия. Между другото е много близък на Б.Михайлов( братовчед е на М.Петрова)
Ем. Велев- за мен той може да бъде единствено"пожарен вариант" - може да снема напрежението от играчите , става за треньор максимум за един полусезон ,колкото да "вдигне" отбора, от него не може да се очаква да развие играчите.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 юли 2018 18:26

Янкович ще е новия треньор,което за мен е Ок вариант.Не е перфектен,но сме страшно притиснати от времето.Според мен задачата му е да изстиска максимума от наличния състав.Бил е успешно треньор на Сърбия U21,което значи,че може да работи и с млади футболисти.Отделно от това има нужните контакти да докара тук млади и перспективни играчи от бивша Югославия на постовете,които търсим.За годината без приходи която се очертава,аз съм изненадан,че все пак ще се докара чужденец,а не някой евтин пияница като Кокaла.Голямо предимство е,че познава България и знае изискванията на Герена и няма да има нужда от голямо време за адаптация.
Последна промяна от sinfen14 на 18 юли 2018 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2018 18:28

OOP написа:
ralka_levskarka написа:
mikata написа:Този Сале Янкович става ли нещо от него?

Не.

И защо?

Когато беше в Лиеж, отбора завърши на 9-то място и го разкараха, та да може поне за ЛЕ да се борят. Представи си какви резултатине постигнал.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2018 18:35

ralka_levskarka написа:Аз ще пожелая късмет на Роси. Смърт не пожелавам, това не е идеалът на нашия отбор, изключително грозно е. Следващия треньор, който и да е той, ще си има кредит на доверие от мен и се надявам, че наистина проблемът е бил само в треньора.
П.с. Русев, ако смята, че с наличното ще пребори Лудогорец, жестоко се е излъгал.
П.С2. хубаво е играчите да се срещнат първо с новия треньор, че още една година да търпя примадони, които си избират кога да играят ще ми дойде в повече.

Всичко хубаво Делио!

Никой нищо не си е избирал кога да играе, това си беше мантра на феновете на Роси, за да му оправдават купищата провали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 18:39

sinfen14 написа:Янкович ще е новия треньор,което за мен е Ок вариант.Не е перфектен,но сме страшно притиснати от времето.Според мен задачата му е да изстиска максимума от наличния състав.Бил е успешно треньор на Сърбия U21,което значи,че може да работи и с млади футболисти.Отделно от това има нужните контакти да докара тук млади и перспективни играчи от бивша Югославия на постовете,които търсим.За годината без приходи която се очертава,аз съм изненадан,че все пак ще се докара чужденец,а не някой евтин пияница като Кокaла.Голямо предимство е,че познава България и знае изискванията на Герена и няма да има нужда от голямо време за адаптация.

Последните години не се е задържал на едно място повече от 5-6 месеца!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 18 юли 2018 18:45

Отново най-лошият избор в лицето на Янкович ...... :evil: :evil: :evil: :evil:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 18:46

Тоя Янкович според мен е партенка някаква. Не вярвам Русев да се наиграе пак, без да заложи на сигурно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 18:54

И мен ме съмнява - не заради друго, ми на Русев футболните му познания са от миналия век, а както виждаме го играе СТД, скаут, мениджър... Да изчакаме нашите хора какво ще напишат.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Най-накрая ментето си замина!

Мнениеот LSFC 1914 » 18 юли 2018 18:55

Най-накрая най-голямото менте е вън от Левски, сега е ред и на футболистите! Вън всички ментета! Писна ни вече да гледаме на мач по 300 неточни подавания! От този отбор единствено стават Обертан, Паулиньо, Цветкович, Яблонски, Горанов и Холмар... Всички други вън. Спас Русев да взима Ясен Петров, докато не си е намерил друг отбор.

Върни се в “Левски”