Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
На 11 август Левски - Милан; омразния Делио вече е уволнен;много вероятно да имате и любима националност за треньор - сърбин. Всичко ви е наред.
metodito написа:vvessel написа:metodito написа:
Няма какво да гледам. Продължавай с фейкометите. Нямате ли капка срама, ве?
Методи, ти беше ли на преговорите с Вутов, та определяш информацията като фейк?
Дали Ралка все пак няма някаква вътрешна информация, замислял ли си се?
Все пак ако Вутов е поискал наистина 30 хил. , смяташ ли че ги е заслужил?
Пак да питам: ако Вутов подпише със Славия, няма ли да е фейк? Всичко ще се разбере до дни. А това с "вътрешните информации", айде няма нужда. Не, не смятам, че ги заслужава. Много ясно.
С който и да подпише няма да е фейк. Освен ако самия той не го отрече. Човека се пробва да вземе едни 30 хилки , както навремето си проба за Италия, и ако не стане, рита в Ботев или Славия. Кво толкова сложно има?
- AzSumRazbirach
- Контакти:
vvessel написа:AzSumRazbirach написа:vvessel написа:Чета - Ясен, фаворит за поста на Делио![]()
От трън та на глог ,че е по-висок.
Дано е някаква партенка.
От трън та на глог ли бе палячо. Смееш да напишеш някаква лоша дума за Ясен ли бе смешко.
Нито 1 мач не съм пропускал на Ясен Петров на Герена докато беше треньор и смело заявявам, че единствено той може да ни върне към УСПЕХА. Надали има истински Левскар, който може да каже, че Ясен Петров не става за треньор на Левски. Вижте му показателите, вижте му победите, нещастници. При Ясен за последно използвахме т.нар. халфова линия. От пълни дърводелци като Младенов, Милиев, Иво главата, Огнянов, Димов, Балтанов и т.н направи добре сработен отбор. Без него Гара Дембеле, Тасевски дори Младенов и Иса нямаше да вкарат толкова голове. Задължително е Ясен да стане старши треньор, ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, иначе ще продължим с мъките.
Ако сравняваме по времето на Ясен, когато за последно ИГРАХМЕ ФУТБОЛ то:
Паулиньо има доста сходни качества с Жо
Обертан би бил подобно на Дембеле, сигурен съм в това.
Задължително тази защита в момента(Горанов, Яблонски, Ейфсон, цветкович центриращия) по нищо не отстъпва на тогавашната(Гриин, Мулдер, Иво главата, Милиев и други)
Смея да твърдя, че имаме много добри футболисти, но без треньор, който да ги научи НЯМА КАК ДА СТАНЕ.
Ако искате сравнения с други отбори. Давам ви за пример световното. Добри футболисти, но без добър треньор си остават в дъното и обратно.. добър треньор, лоши футболисти - НЕ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ. За сега имаме само ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЯСЕН ПЕТРОВ.....
Дрънкало кухо, Ясен имаше три пъти по-добри футболисти и се провали с гръм и трясък.
И ще викаш палячо на баща си, нещастник. Погледни какво е постигнал тоя въздух под налягане Ясен и ми кажи едно нещо за което да се хванем. Когато беше треньор на Левски след първите 2 месеца възход се спуска стремглаво надолу, като падат форма на играчи и отбора губи всичко което може да загуби и то със суперфутболисти. Единственото задължително е да стои далеч от Левски, че където е отишъл се е издънил, а тук много ни се събра, та да му сърбаме попарата и на него.
"Разбирач"
Явно ти е къса паметта или си малоумен. При Ясен се борихме на два фронта: ЛЕ и А група. Не преминахме групата, защото българските защитници бяха некадърни. Изпуснахме титлата, защото, хем се борихме да минем групата, хем да сме шампиони. Докато селският отбор и вече фалиралият си правеха секс по между си и си копуваха мачовете , ние играхме.
На Герена гостите излизаха да не загубят с много. ...
vvessel написа:metodito написа:
Няма какво да гледам. Продължавай с фейкометите. Нямате ли капка срама, ве?
Методи, ти беше ли на преговорите с Вутов, та определяш информацията като фейк?
Дали Ралка все пак няма някаква вътрешна информация, замислял ли си се?
Все пак ако Вутов е поискал наистина 30 хил. , смяташ ли че ги е заслужил?
Вие всичките с вътрешните информации се нарсрахте тотално и е време просто да мълчите, а ти точно си един от най-дейните. Така че, тихичко, днес ще говорим левскарите, не задните части на ченгетата
-
- Контакти:
Всички палим свещи Роси да бъде освободен, не само заради липсата на успехи и прогрес в играта на отбора, ами и липсата на каквото и да е човешко отношение. Грънчаров съвсем искрено го попита дали най-доброто, което може да даде на отбора не е оставката си или в противен случай, какво може да направи, за да промени нещата, а италианеца прост продължи да дъвче това, че ще говори с клуба...
Нямам наблюдения за представянето на Ясен след нас, честно казано. Мен ми направи лошо впечатление с това, че беше абсолютна подлога на Гонзо в един момент.
Нямам наблюдения за представянето на Ясен след нас, честно казано. Мен ми направи лошо впечатление с това, че беше абсолютна подлога на Гонзо в един момент.
Serafim написа:Четете ли поредната статия от Тъпспорт? Пропуснали сме процент от продажбата на Бурабия в Сасуоло. От клуба можели да включат такъв. Сигурно са забравили или какво? То така става да включиш клауза в договора, като на преговорите ти си вече в губеща позиция, щото футболиста самоволно не идва на лагер и казва, че иска да бъде продаден. Алтернативаната нали знаете каква е? Да тренира с юношите и да си взема заплатата, докато самия той не реши да си тръгне, без никакви пари. Случай, в който клуба губи повече, отколкото да го продаде за 500 000 евра.
Пак поредната тъпо скалъпена статия за нероден Петко... А после Методи говори за фейкове и лайномети.
Факт е, че играчът след само 1 година се продава 6 пъти по-скъпо. Лайномет е всичко, което сътворява т.н. ръководство.
AzSumRazbirach написа:
Явно ти е къса паметта или си малоумен. При Ясен се борихме на два фронта: ЛЕ и А група. Не преминахме групата, защото българските защитници бяха некадърни. Изпуснахме титлата, защото, хем се борихме да минем групата, хем да сме шампиони. Докато селският отбор и вече фалиралият си правеха секс по между си и си копуваха мачовете , ние играхме.
На Герена гостите излизаха да не загубят с много. ...
[offtopic]Имаш смелостта да ми говориш така скрит зад клавиатурата иначе за тези приказки на живо бих ти разбил празната тиква. И финала за купата загуби , да ти припомня, срещу Литекс, останали с 10 човека.
И само още нещо да съм чул обидно от теб , жална ти майка

БГ треньор няма кой да направи нещо. Всичките са един дол дренки, ама не хубав дол. Може би само Груев, който работи добре в Германия, но той трябва да е луд. Има работа в отбор, с който може да се бори за промоция в Бундеслигата, няма да я зареже, за да дойде тука да го псува Ганьо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

drvasko98 написа:
Факт е, че играчът след само 1 година се продава 6 пъти по-скъпо. Лайномет е всичко, което сътворява т.н. ръководство.
Факт е , че някакви малоумници искаха да го бият и човека си събра багажа и беж да го няма от тая дивотия.
vvessel написа:drvasko98 написа:
Факт е , че някакви малоумници искаха да го бият и човека си събра багажа и беж да го няма от тая дивотия.
Вероятно същите малоумници, които вчера се опитаха да издействат наказание на Левски с маймунските звуци. Боклуци!
Относно треньорите - Ясен ми е симпатичен, но все се надявам да е чужденец, а не поредното завъртане на колелото (Ясен, Стойчо, Сръбската скара, Жадно, Велев и т.н.). Слава богу, че Херо си намери отбор иначе и той щеше да е намесен.
110 години любов!