Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Феновете на Левски поискаха български треньор

Мнениеот защо » 18 юли 2018 14:11

wilge написа:Аз бих сложил треньор от някоя от страните от бивша Югославия.

Най-актуални са тия от страните от бивша Франция. Нали нема значение кой, удряш с Газката в палмата и кой падне, печели договора.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2018 14:16

Т'ва пък за Вутов е малоумно. И на малките деца стана ясно, че е поискал колосална заплата, която не отговаря на това, което показа и гарантирани мачове като титуляр. Не е ли малко нахален?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 14:20

То кой въобще се сеща за Вутов? Тоя ни скъса нервите от мърдосване. Бе постоянен, но в посредствеността си. А и самия той каза, че са се разминали с финансите при преговорите. То и как на 21-2 годишен, дето не е мръднал, откак напусна Левски на 17, като развитие, да му предложиш повече от 6хил лв на месец, примерно?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 14:24

Много може да се направи, но нищо няма да стане. А аз вчера даже бях започнал да си глася да смотолевя едни излишни кинти да гледам мача с Жалгирис.

Отзад-напред.

Така, каквото и да стане, всякакви фракцийки, НКП-та и други там да се разпуснат. Гледам и друг колега го предлага. Това с директивите за подкрепа и не знам какво, трябва да бъде прекратено. Това си е чисто проба тоталитаризъм и няма общо с ценностите на този клуб. Ако и да са останали такива. И такива като оня цайсатия галфон, де нарече всички, призоваващи Дельо да се маха и как нищо не играем "не с акъла си", както и онези с декларацийките де обиждаха хора, които всички обичаме, не да си посипят главата с пепел, а да се вземе някакво окончателно решение: ние като онези ли ще сме или ще сме "Левски". Тук става дума за... на някой може да му изглежда мъглив проблем, но тук говорим за ценностите на общността - за нещо изначално. Койт' разбрал, разбрал.

Дельо.
За него или добро или нищо. Още преди два месеца написах окончателното си мнение, което бавих. Опитвах се, искаше ми се да не е така... Генерално за треньорските му способности, не мога да говоря. И тогава и сега ще го напиша: Дельо е... любопитен треньор, но не е за "Левски" - "Левски" не е за него и той не е за "Левски". Той титла няма през кариерата си. Това беше сигнална лампа. В Италия си сменят треньорите като носни кърпички. Даже по-миналия сезон имаше някакъв рекорд за Европа. Ако беше такова име за Италия, защо не е бил в Интер, Милан или Юве? Той не е бил "голям италиански треньор". "Известен" с какво? С боя над Ляич. Ако трябва да го оправдая бих повторил... Първо, ако Спас ме назначи за треньор, "Левски" не върви, вижда се, че няма да стане работата и ме държи, аз с какво съм виновен за неуспехите. Толкова си мога, толкова правя. Разбира се, лично аз вероятно ще си подам оставката, защото обичам "Левски" и съм българин. Дельо не знае какво е "Левски", не е и българин. Ако отиде и стане треньор на кой да е от изброените от мен италиански отбори, смятайте, че до седем-осем месеца е пътник. И това е оптимистична прогноза. Фиорентина или Фоджа може да си го държат 100 години. Те знаят, че така или иначе титла ще видят през крив макарон. А даже и Шампионска лига. Демек, за шесто-седмо място може и да се пребори. Другото оправдание е, че не знам неща от кухнята. Есента играем с една схема, пролетта с друга. Какво щеше да стане, ако бяхме продължили със схемата и тактиката от есента - прибрани плътно отзад, а напред пестеливо, да не кажа постно. Но отзад бетон. Дали някой му е повлиял да играем с две крила и колче по средата? Не знам.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2018 14:27

Що да не иска повече, щото не е черен, щото не е латинос или щото не е на нивото на другите менте чужденци, които сигурно вземат три пъти повече от него за същата свършена работа(никаква) :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 14:27

ralka_levskarka написа:Т'ва пък за Вутов е малоумно. И на малките деца стана ясно, че е поискал колосална заплата, която не отговаря на това, което показа и гарантирани мачове като титуляр. Не е ли малко нахален?

Рали, ти на парцалите ли вярваш само? А ако отиде в Славия, ще се извиниш ли, ще кажеш ли: сбърках. Спри с тоя хейт, бе жена. За Митрев знаеш ли какво се е случило точно, че и го плюеш така стръвнишки? Кой е виновника сега? Спас и Дельо са свещените крави, разбрахме го. Кого ще бием, кого ще събличаме? Има ли вече издадена директива или се чака гуруто?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 14:32

Няма никаквo значение как ще ги подреди Роси, защото той не сменя схемата от 4 с 3 защитници или от двама дефанзивни към нито един, или нещо такова грандиозно. Дали ще играме 4-1-4-1 или 4-3-3 няма голямо значение, защото винаги един остава отзад от халфовете, а напред двете крила играят с напдателя и фактически пак има трима в атака, два вътрешни халфа и един пред защитата. Ако проблема на Роси и играчите им е схемата на игра, бах го в треньора и бах ги в играчите, дето им е трудно да играят с едни от основните схеми във футбола, откак повечето са били на 15-16 години и са ги тренирали в школите. Не, не е върпоса в схемата, а тактиката, инструкциите и задачите на отделните футболисти. И това, че играчите не го харесват. Друго няма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 14:33

Е, сравни броя на головете есента с броя на головете пролетта и ще видиш за какво говоря.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 14:35

- Умишлено ли се съсипва Левски?

Въпрос, който господа журналисти трябваше да зададете още преди една година!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 14:36

Еми извади ми статистика, щото не ми се търси. Не забравяй, че на пролет играхме с ловешката чорба, Ботев, Берое, Лудогорец, а през есента с Бистрица, Пирин, Дунав, Славия, Локото, Етър и тн. И вече още на зима не се дишаха футболистите с треньора.
Схемата на игра не е статична. Футболистите не се движат в 4-1-4-1 постоянно, та да има такова значение схемата. Има значение изпълнителите и техните задачи, както и тактиката.

Върни се в “Левски”