Мощна вълна от гняв се надигна сред „сините“ фенове след резила за Лига Европа, съобщиха от "Котаспорт". Левски отпадна от Вадуц, който се състезава във втора швейцарска дивизия. Това нормално предизвика гнева на привържениците, които още по време на мача скандираха „Оставка“.
Форумите и Фейсбук групите за фенове на Левски също бяха залети с призиви за оставка. По-интересното обаче е кого пожелаха да замени Делио Роси. Най-често се споменава името на Стойчо Стоев. Именно той се очертава като абсолютен фаворит на феновете. Разбира се, те отчитат факта, че топ желанието им – Станимир Стоилов, няма как да се завърне на „Герена“, след като е селекционер на Казахстан. Стойчо Стоев също вече има престой като старши треньор на Левски и за кратко време бе приет изключително радушно от привържениците, които го изпратиха по изключително топъл начин, след последния му мач начело на тима.
Същевременно няколко от привържениците на Левски споделиха, че за видели Стойчо Стоев на „Герена“ днес. Той е бил в сектор „А“ по време на двубоя с Вадуц. Така всички се зачудиха доколко това може да е случайно.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Тоя пич Полачек е абсолютна ливада. Само като му видиш физиката и виждаш, че тоя е дупка.
Между другото Спас води наистина аматьорски отбора. Лъха аматьорщина на всички нива. Не може да му се отрече обаче, че доведе добри футболисти в Левски. Лошото е, че го подведоха за Роси.
Италианеца е менте и половина, гонен от повечето отбори за слаби резултати. С резултатите, които постигна трябваше да е отдавна лош спомен. Откровени ментета като Митов и Топчо постигнаха по-добри резултати от него, но всичко това някак си се премълчаваше от левскарите. Изтъкваха се някакви успехи преди 10 години, колко здрава е защитата и все такива пълни тъпотии. Грозната и безидейна игра се подминаваше, подминаваше се факта, че не успя да бие Лудогорец и от 6 мача с Тирето спечели 1.
Подминаваше се, че взе един от 4 мача с Берое...всички тези неща бяха подминати. Дори загубата от Славия беше плод на прокоба и липса на късмет, а играта феноменална...играехме контроли с цел спечелване на Купата и силно представяне в Европа. Жалко, наистина, жалко, че за пореден път сме разочаровани и унижени.
Аз не вярвам на Роси за Панайотов. Ако е искал в отбора Васко той щеше да е там. Румънецът дето не получи шанс е в пъти по-класен от Белмонт, жалко че не го питаха за него.
Аз ви казвам, това е малка част от нещата, заради които хората не идват вече на стадиона. Защото тяхната страст е убивана години наред.
Иначе може да се обиждаме из форумите и да си ги мерим кой е бил прав, но това по никакъв начин няма да промени ситуацията.
Между другото Спас води наистина аматьорски отбора. Лъха аматьорщина на всички нива. Не може да му се отрече обаче, че доведе добри футболисти в Левски. Лошото е, че го подведоха за Роси.
Италианеца е менте и половина, гонен от повечето отбори за слаби резултати. С резултатите, които постигна трябваше да е отдавна лош спомен. Откровени ментета като Митов и Топчо постигнаха по-добри резултати от него, но всичко това някак си се премълчаваше от левскарите. Изтъкваха се някакви успехи преди 10 години, колко здрава е защитата и все такива пълни тъпотии. Грозната и безидейна игра се подминаваше, подминаваше се факта, че не успя да бие Лудогорец и от 6 мача с Тирето спечели 1.
Подминаваше се, че взе един от 4 мача с Берое...всички тези неща бяха подминати. Дори загубата от Славия беше плод на прокоба и липса на късмет, а играта феноменална...играехме контроли с цел спечелване на Купата и силно представяне в Европа. Жалко, наистина, жалко, че за пореден път сме разочаровани и унижени.
Аз не вярвам на Роси за Панайотов. Ако е искал в отбора Васко той щеше да е там. Румънецът дето не получи шанс е в пъти по-класен от Белмонт, жалко че не го питаха за него.
Аз ви казвам, това е малка част от нещата, заради които хората не идват вече на стадиона. Защото тяхната страст е убивана години наред.
Иначе може да се обиждаме из форумите и да си ги мерим кой е бил прав, но това по никакъв начин няма да промени ситуацията.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Re: Феновете на Левски поискаха български треньор
Ужас! От трън та на глог ще стане, ако е вярно
Стойчо Стоев е слаб треньор, шампион благодарение на добрите футболисти с които разполагаше в Лудогорец, в конкуренция с отбори с трагични футболисти и слаби треньори.
На Левски му трябва треньор, който да респектира играчите и не само, ами и да е адекватен по време на водене на мачовете, за разлика на всички последни предшественици на кормилото на Левски. Който да не спи, а да прави промяна когато е нужно. Който да не е предубеден към младите играчи и да умее да ги мотивира, щото очевидно само със съмнително звездни чужденци не се получават нещата.
Ако ще някой нов бг треньор, който поне малко да се доближи до нивото на Херо и Л.Петрович, който от нищо с което разполага да извлича максимума във всеки мач
Стойчо Стоев е слаб треньор, шампион благодарение на добрите футболисти с които разполагаше в Лудогорец, в конкуренция с отбори с трагични футболисти и слаби треньори.
На Левски му трябва треньор, който да респектира играчите и не само, ами и да е адекватен по време на водене на мачовете, за разлика на всички последни предшественици на кормилото на Левски. Който да не спи, а да прави промяна когато е нужно. Който да не е предубеден към младите играчи и да умее да ги мотивира, щото очевидно само със съмнително звездни чужденци не се получават нещата.
Ако ще някой нов бг треньор, който поне малко да се доближи до нивото на Херо и Л.Петрович, който от нищо с което разполага да извлича максимума във всеки мач
Аз бих сложил треньор от някоя от страните от бивша Югославия.
За мен лично ЕМИЛ ВЕЛЕВ би свършил работа защото е от истинските левскари но ни трябва и левскар за спортен директор който да има поглед върху играчите и да разкара недуразомения като Белмонд и Марияни
Трябва със закон да ни забранят да играем е Евротурнирите!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Трябва със закон да ни забранят да играем е Евротурнирите!
За съжаление е така .Дано сега заради хвърлените седалки ни накажат 5 години
- LoveAndPeace
- Контакти:
Дедо Ви Люпко е човекЪТ , а феновете организираните такива трябва да се саморазпуснат на момента.
(то имало вече подобна тема
)
От една страна ми е смешно това Левски да отпада от отбор от Лихтенщайн ...от друга страна все пак са представител на БГ футбола и е трагично такова представяне от нашите отбори. Според мен на Левски му е необходима бърза промяна, без значение дали Роси сам ще подаде оставка след разговор с ръководството, или ще бъде платена неустойка. Може би става за треньор на друг отбор, но явно не пасва на Левски по никакъв начин и лъкатушенията ще бъдат дълги и болезнени докато се стигне до евентуално напасване след сезон-два. Затова според мен е пътник и колкото по-скоро, толкова по-добре ...затова пускам тая тема, защото съм любопитен според вас кой би бил адекватен заместник като нов треньор и евентуално кой е подходящ да бъде спортен директор на тая разпасана команда?
Лично според мен, най-добре да бъде назначен треньор с характер, леко луда глава, който основното му качество е мотивацията на играчите. Мен ме съмнява в Левски да няма никакво качество при положение, че имате Обертан, Паулиньо, Холмар, Яблонски и т.н. Но защо не изглеждат достатъчно мотивирани, защо не играят като отбор?! Най-важното е новия ви треньор да може да изгради бойци и да ги мотивира. Колкото и смешно да звучи си мисля, че Велислав Вуцов или Емил Велев са подходящите варианти, които могат да се справят с настоящата ситуация. Или поне да е някакво име от тоя тип. В интерес на истината подобни треньори не им е давал шанс да работят с такива имена и такова качество в Левски, така че сега с играчи като Обертан и т.н. може да се справят доста по-добре, ако могат да ги мотивират и накарат да играят като отбор.
Също така, за мен вие спортен директор не сте имали откак напусна Наско Сираков. Когато беше той спортен директор не си спомням да е имало такива издънки като сегашните, печелехте титли и купи и играехте в Европа. При наличието на Лудогорец не се знае дали това може да стане, но май ви е нужен Наско да помага. Гонзо има характер, може би финансовата криза му попречи, но не успя да се докаже напълно. Така че според мен молете Наско да се върне
Но интересно левскарите как мислите все пак?
Кой смятате, че трябва да бъде нов треньор и евентуално нов спортен директор в Левски, за да тръгнат нещата?

От една страна ми е смешно това Левски да отпада от отбор от Лихтенщайн ...от друга страна все пак са представител на БГ футбола и е трагично такова представяне от нашите отбори. Според мен на Левски му е необходима бърза промяна, без значение дали Роси сам ще подаде оставка след разговор с ръководството, или ще бъде платена неустойка. Може би става за треньор на друг отбор, но явно не пасва на Левски по никакъв начин и лъкатушенията ще бъдат дълги и болезнени докато се стигне до евентуално напасване след сезон-два. Затова според мен е пътник и колкото по-скоро, толкова по-добре ...затова пускам тая тема, защото съм любопитен според вас кой би бил адекватен заместник като нов треньор и евентуално кой е подходящ да бъде спортен директор на тая разпасана команда?
Лично според мен, най-добре да бъде назначен треньор с характер, леко луда глава, който основното му качество е мотивацията на играчите. Мен ме съмнява в Левски да няма никакво качество при положение, че имате Обертан, Паулиньо, Холмар, Яблонски и т.н. Но защо не изглеждат достатъчно мотивирани, защо не играят като отбор?! Най-важното е новия ви треньор да може да изгради бойци и да ги мотивира. Колкото и смешно да звучи си мисля, че Велислав Вуцов или Емил Велев са подходящите варианти, които могат да се справят с настоящата ситуация. Или поне да е някакво име от тоя тип. В интерес на истината подобни треньори не им е давал шанс да работят с такива имена и такова качество в Левски, така че сега с играчи като Обертан и т.н. може да се справят доста по-добре, ако могат да ги мотивират и накарат да играят като отбор.
Също така, за мен вие спортен директор не сте имали откак напусна Наско Сираков. Когато беше той спортен директор не си спомням да е имало такива издънки като сегашните, печелехте титли и купи и играехте в Европа. При наличието на Лудогорец не се знае дали това може да стане, но май ви е нужен Наско да помага. Гонзо има характер, може би финансовата криза му попречи, но не успя да се докаже напълно. Така че според мен молете Наско да се върне

Кой смятате, че трябва да бъде нов треньор и евентуално нов спортен директор в Левски, за да тръгнат нещата?

Има само един изход. Закриване на този Левски. Обявяване на несъстоятелност и фалит. И започваме на чисто от четвърта дивизия. И никакви припознавания на други отбори дето ще сложат нашето име и да играят на нашия стадион. Защото такива ще има, както и фенове кандидат припознавачи винаги ще се намерят. Всъщност сега берем плодовете на онова уволнение на Мъри. Тя разплатата идва винаги, понякога по-късно. Щях да кажа и на Наско, но само за това, че тогава закрепи Мъри в началото. Сега вече Мъри както се видя може и сам. Но от онова уволнение вървим надолу. Изключвам някякви временни успехи при Ясен Петров защото общата тенденция е низходяща. Ние на практика сме във фалит. Не ни трябва вратар защото всеки удар към врата ни е гол. Не ни трябват нападатели защото не могат да вкарат дузпа, камо ли голове. Не ни трябва треньор защото не може да подготви отбора. Не ни трябва и собственик, защото всичките след падането на комунизма бяха тук не заради Левски, а за като нзначени от политическата конюнктура кой за да придобие мобилен оператор, кой за да изпере едни пари, кой за нещо друго. Но никой не управляваше Левски както трябва. Съсипаха и хубавото което се случваше въпреки тяхното управление. Кой точно колко и в каква степен вече не е важно. Не и важно да се плащат сума пари на скъпи футболисти играли дори в Юнайтед само за да сме трети, да играем в Европа за да паднем от първия слабак. И не само падаме, но играта ни е грозна и отбълскваща. И след Мъри е все така. И за това вече няма значение дали Спас ще хвърли акциите. Няма значение дали ментето треньор от Италия ще подаде оставка, ще бъде уволнен и, ако се случи кой ще е следващият треньор на Левски. Това вече е без значение. Този проект фалира спотнотехнически, морално, а предполагам предстои да фалира и финансово. Закривай при аматьорите. И то, веднага! Това е, друго няма какво да кажа. Само така Левски ще бъде възкресен и върнат на истинските си привърженици. На тях, а не на ултрасите хвълящи бомбички и рушащи седалките по стадиона. Тези последните нямат право да влизат в този храм на футбола какъвто е стадиона на отбор вкарал пет гола на Барселона. А за Левски ще кажа, Само Левски, Оле! За снощния Левси обаче, всъщност Левски ли? Ами тогава олелеееее...
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!