Основният двигател на трансфера бил Меси, който бил фен на Погба.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:Няма да е голяма загуба, но като гледам входящите слухове и се чудя дали борба за топ 4 ще е целта или какво?
MuFc1878 написа:Thsmith написа:Няма да е голяма загуба, но като гледам входящите слухове и се чудя дали борба за топ 4 ще е целта или какво?
С тези входящи трансфери дори топ 4 е много! Макс 6/7 мястоИграчите в атака на ниво Евертън!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
се чудя дали борба за топ 4 ще е целта или какво?
Е Алексиса нали беше класа
JackPackage написа:Е Алексиса нали беше класа при чичо Асен и вие сега за кво му плащате 300 хилки седмично - да бяхте взели Делоуфеу вместо него
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Е Алексиса нали беше класа при чичо Асен и вие сега за кво му плащате 300 хилки седмично - да бяхте взели Делоуфеу вместо него
Не му дават виза за САЩ и ще пропусне турнето. Жозе му е заръчал да гледа видео по 8 часа на ден![]()
![]()
Не искате ли да ви дадем Погба, а ние ще вземем Ицо?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта