/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

vvessel
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот vvessel » 18 юли 2018 00:42

П. П.
Сега пък чета в Спортал, че Роси знаел, че Панайотов е по добър от Белмонт, и да питат ръководството защо оставят единия за сметка на другия.
Нещата ще се разсмърдят много скоро и много неприятно.
Това, че не само Роси е виновен за ситуацията която е в Левски е ясно, но може да се окаже, че няма и 50% от вината, защото е много вероятно, хора неразбиращи от футбол да са взели куп грешни решения свързани със селекцията и титулярите в отбора.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2018 01:20

Съберете по 1 лв. и му платете неустойката на този паляк ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 01:23

vvessel написа:П. П.
Сега пък чета в Спортал, че Роси знаел, че Панайотов е по добър от Белмонт, и да питат ръководството защо оставят единия за сметка на другия.
Това, че не само Роси е виновен за ситуацията която е в Левски е ясно, но може да се окаже, че няма и 50% от вината, защото е много вероятно, хора неразбиращи от футбол да са взели куп грешни решения свързани със селекцията и титулярите в отбора.

Роси няма как да не е на 100% виновен дори и други да са взимали идиотските решения. Фактът, че е бил съгласен някой да му казва какво да прави показва, че този не е треньор.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 18 юли 2018 01:28

За мен промяната не трябва да дойде от Роси. Не може Левски да има един от най-популярните играчи, които някога е имал в историята си Левски и да пада от един от най-слабите противници. За мен грешката не е просто в треньора, а в целите. Ако ти искаш нещо сериозно, няма да правиш единствена покупка с Мариани(Проектът и Спас Русев ме плениха). Ще направиш смислена промяна, защото Левски през целия минал сезон игра на зъби и мускули. Но ако не ти пука, ще си Спас Русев, който търси поредния играч, който да оневини безразличието му. Съжалявам ако греша, но за мен на Спас Русев всъщност не му пука за Левски, иначе щеше да изнесе италианеца още след Славия с багера както направи Батков с Мъри.
Знам, че е сложно да прецениш кой наистина го бива. Но и знам, че Левски никога не е бил толкова слаб!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 01:58

damyanov1963 написа:Със смяната на Роси отново влизаме в порочния кръг до следващия първи мач в ЕКТ, ако изобщо стигнем до там а и не се знае дотогава колко треньори още ще сменим. Няма да ставам адвокат на италиянеца, просто искам да анализирам нещо. Да си припомним началото на Мъри, като треньор на Левски. След отпадането ни пт Галатасарай с 1:2 и 1:1 Наско изгони Люпко Петрович и назначи на негово място помощника му Мъри Стоилов. В следващия кръг, но вече за УЕФА, Левски отпадна безславно от Челси с 0:3 и 0:2. Мъри продължи да води отбора. На следващата година - безславно отпадане от Беверен. Мъри продължава да води отбора, като през това време няма и титла и купа в България. На следващата година в първия мач от ЕКТ нова срамна загуба от Публикум с 0:1. Мъри продължава да води отбора, като на реванша бие с 3:0 и след това го докарва до 1/4 финал. Сега, защо на Мъри му се даде толкова време, след като той имаше треньорски опит в България, като помощник на Люпко, освен това и като футболист и отлично познаваше нашето първенство, отбори и играчи, а Роси идва в една непозната страна, непознато първенство, дори преди това не му се е налагало да води зимна подготовка. Ми че то само на него му е необходима една година да опознае и свикне с обстановката.

Пич май не си много наясно с историята и честно казано пишеш абсолютни глупости ;) Мъри става старши треньор на Левски лятото на 2004 г. Тогава е отпадането му от Беверен. Още през сезон 2004-2005 г. Левски взима купата на България. В първенството са втори на 3 т. от ЦСКА. Отпадането от Галатасарай и Челси са сезон 2001-2002 г. Със спечелената купа, добрата игра на отбора и очевидния прогрес Мъри е оставен да работи. Следващият сезон 2005-2006 г. започва със загуба от Публикум, но след това Левски стига до четвъртфинал на УЕФА. Същата година Левски става шампион. На следващата година сезон 2006-2007 г. Левски влиза в ШЛ, и прави требъл като ставаме шампиони, взимаме купата и суперкупата, като тази година за целия шампионат имаме една-единствена загуба и само 4 гола не ни стигат за да ударим стотарка. Така че какви глупости пишеш изобщо? Само след една зимна подготовка и селекция при Мъри постигаме най-голямото постижение за български отбор в ЕКТ при новия формат на евротурнирите. Нямам спомен Мъри когато и да е било да е бил помощник треньор на Люпко и да е имал треньорски опит. Дори не може да се каже, че е получил кой знае какво като отбор от Люпко, който беше треньор 2 години преди него, а след него отбора беше воден от Жоро Тодоров и Гочето. До идването му в Левски той не е водил професионален футболен отбор.
Къде сме след 1 година и една зимна подготовка при Делчо? Така че айде като се пишеш фен научи поне малко историята на клуба особено в тази част която е една от най-бляскавите в стогодишната история.
Последна промяна от alexdb на 18 юли 2018 02:18, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 02:05

Zaash написа:За мен промяната не трябва да дойде от Роси. Не може Левски да има един от най-популярните играчи, които някога е имал в историята си Левски и да пада от един от най-слабите противници. За мен грешката не е просто в треньора, а в целите. Ако ти искаш нещо сериозно, няма да правиш единствена покупка с Мариани(Проектът и Спас Русев ме плениха). Ще направиш смислена промяна, защото Левски през целия минал сезон игра на зъби и мускули. Но ако не ти пука, ще си Спас Русев, който търси поредния играч, който да оневини безразличието му. Съжалявам ако греша, но за мен на Спас Русев всъщност не му пука за Левски, иначе щеше да изнесе италианеца още след Славия с багера както направи Батков с Мъри.
Знам, че е сложно да прецениш кой наистина го бива. Но и знам, че Левски никога не е бил толкова слаб!

Вадуц само привидно е най-слабия противник от който сме отпадали, особено в последните години. Значително по-слаби отбори бяха Сараево, Иртиш и Спартак Търнава. Въпросът не е, че сме отпаднали, а в това, че сме затънали във фрапираща посредственост и безидейност. Този треньор не може да допринесе нищо за развитието на отбора. Напротив - вреден е и това се видя още ноември миналата година. Останалото е просто закономерност. Разбира се, че не е той единствения виновник. В този вариант Левски е абсолютно безпереспективен клуб. Ако това не се промени няма как да надскочим обичайното ниво на държавата ни и на българския футбол.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2018 02:29

Значи съм объркал Мъри с Гошо Тодоров.
Но мисълта ми беше, че друг треньор, след загубата от Беверен моментално щеше да изхфърчи. Примери много.
Предлагам тогава да се направи анкета - Кой да е новия треньор на Левски. Ако вече има такава, извинявам се. Само че не се наемам да давам предложения.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 18 юли 2018 06:16

alexdb написа:
Zaash написа:За мен промяната не трябва да дойде от Роси. Не може Левски да има един от най-популярните играчи, които някога е имал в историята си Левски и да пада от един от най-слабите противници. За мен грешката не е просто в треньора, а в целите. Ако ти искаш нещо сериозно, няма да правиш единствена покупка с Мариани(Проектът и Спас Русев ме плениха). Ще направиш смислена промяна, защото Левски през целия минал сезон игра на зъби и мускули. Но ако не ти пука, ще си Спас Русев, който търси поредния играч, който да оневини безразличието му. Съжалявам ако греша, но за мен на Спас Русев всъщност не му пука за Левски, иначе щеше да изнесе италианеца още след Славия с багера както направи Батков с Мъри.

Вадуц само привидно е най-слабия противник от който сме отпадали, особено в последните години. Значително по-слаби отбори бяха Сараево, Иртиш и Спартак Търнава. Въпросът не е, че сме отпаднали, а в това, че сме затънали във фрапираща посредственост и безидейност. Този треньор не може да допринесе нищо за развитието на отбора. Напротив - вреден е и това се видя още ноември миналата година. Останалото е просто закономерност. Разбира се, че не е той единствения виновник. В този вариант Левски е абсолютно безпереспективен клуб. Ако това не се промени няма как да надскочим обичайното ниво на държавата ни и на българския футбол.

Вадуц е адски посредствен отбор, който ще бъде бит с разлика от финалистите в "Каменица фен купа".
Ако бяхте Дунав Русе или Пирин - със скромен бюджет и по случайност класирали се за Европа - никой нямаше да ви бъзика. Но вие се имате за "гранд", за шампионски клуб. Наляха и източиха през вас за последната година-две десетки милиони. Къде е резултатът? Нито купа, нито шампионска титла, нито дори преминаване през първия кръг в Европа. Това, ако не е резил, кое е???

В събота ще излезете супер нахъсани и твърде е възможно да биете. Но това няма как да заличи огромния срам от вадуцката авантюра.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 06:32

koisa написа:Тъпото е, че заради Роси се изпокарахме!

Така е.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2018 07:06

vvessel написа:П. П.

Лошото е че никой няма да излезе и да каже защо Васко не остана, а Белмонт да. И аз останах с впечатление, че Роси предпочита Васко да остане. Камъните са в градината на ръководството, но не очаквам продължение на темата . За мен е време Красимир да сдаде властта на човек, който разбира от футбол и той да реши има ли място за Роси в Левски. Личното ми мнение е че Роси направи много грешки, но вината всъщност не е единствено негова. Като цяло обаче и Митов щеше да го изиграе по същия начин мача.
110 години любов!

Върни се в “Левски”