/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот koisa » 17 юли 2018 23:27

ChuckNorris написа:
koisa написа:"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия. :oops:

Мисля, че трябва да имаш някакъв интелект, за да ти стане ясно, че с Роси начело не ни чака нищо хубаво. Интелект, който явно собственика и доста фенове нямат. Всичко, което се случи беше предизвестено, но са малко хората като теб, които се надяваха, но вътрешно много добре знаеха какво ще стане. Жалко! А това беше само началото. Най-лошото тепърва предстои.

Аз се молих да греша, но уви... Дори в темата за мача се вижда, че прогнозирах да отстраним Вадуц. Надявах се, но... То от километри си личи, че с Роси няма да се получат нещата. Не съм си позволил да го обидя, дори не го смятам за слаб треньор. Обаче когато е видно, че нещата не се получават, да си кривя душата и да му целувам г**а, защото е италианец, бивш треньор на Лацио и от страх да не върнат Жадното - просто няма как да стане.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 17 юли 2018 23:32

WPWW написа:Някои още от Ноември месец повтаряме, че Роси не е треньор за "Левски" и колкото по-бързо напусне, толкова по-добре, но ония тъпанари нещастни с декларациите наричаха "оранжеви" всички с малко по-голяма футболна култура от тях. Търпението на масовия фен бе "възнаградено" с може би найй-срамното отпадане на нашия отбор.

Но да беше само треньора... След първия мач ръководството имаше шанс да се намеси и да предотврати позора, като смени Делио, но от тях не се чу НИТО ДУМА и изчакаха са се стигне до историческия срам. Само боклуци и печалбари, жалко че Букарев се оказа прав за положението в клуба.

Същност не е може би, а си е най-срамното отпадане на Левски.
Делио Роси нанесе толкова тежка рана на Левски, че нищо чудно тази рана да се окаже смъртоносна. Разбира се, не той е виновен за това, а този, който го остави да го направи. Основният виновник всички знаят кой е, но той има доста съучастници в лицето на заблудените фенове, така наречените амбразурчици.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 17 юли 2018 23:36

koisa написа:
ChuckNorris написа:
koisa написа:"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия. :oops:

Мисля, че трябва да имаш някакъв интелект, за да ти стане ясно, че с Роси начело не ни чака нищо хубаво. Интелект, който явно собственика и доста фенове нямат. Всичко, което се случи беше предизвестено, но са малко хората като теб, които се надяваха, но вътрешно много добре знаеха какво ще стане. Жалко! А това беше само началото. Най-лошото тепърва предстои.

Аз се молих да греша, но уви... Дори в темата за мача се вижда, че прогнозирах да отстраним Вадуц. Надявах се, но... То от километри си личи, че с Роси няма да се получат нещата. Не съм си позволил да го обидя, дори не го смятам за слаб треньор. Обаче когато е видно, че нещата не се получават, да си кривя душата и да му целувам г**а, защото е италианец, бивш треньор на Лацио и от страх да не върнат Жадното - просто няма как да стане.

Аз пък му дадох кредит на доверие, каквото смятам, че заслужава всеки тренер на моя отбор. Дори повече, защото не е случаен, а идва със сериозна визитка. Имах надежда, че ще стане.Но... резултати няма. След като не можем да бием дори отбор от Лихтенщайн значи не е това правилния треньор и това не е правилния път.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 17 юли 2018 23:43

Elliah написа:
koisa написа:
ChuckNorris написа:

Аз пък му дадох кредит на доверие, каквото смятам, че заслужава всеки тренер на моя отбор. Дори повече, защото не е случаен, а идва със сериозна визитка. Имах надежда, че ще стане.Но... резултати няма. След като не можем да бием дори отбор от Лихтенщайн значи не е това правилния треньор и това не е правилния път.

За доста хора беше очевидно, че с Роси всякакъв път е грешен, щом той ни е треньор. Това, че без да се има основание с оглед на резултатите и играта на отбора му се даде кредит на доверие се оказа фатално решение. Решение, което ще доведе до доста драматични последици.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2018 23:44

Elliah написа:Аз пък му дадох кредит на доверие, каквото смятам, че заслужава всеки тренер на моя отбор. Дори повече, защото не е случаен, а идва със сериозна визитка. Имах надежда, че ще стане.Но... резултати няма. След като не можем да бием дори отбор от Лихтенщайн значи не е това правилния треньор и това не е правилния път.

Аз също имах доверие в началото. Някъде до Нова Година... После осъзнах, че работата няма да стане, но реших да изчакам пролетта, за която говореха всички. После стана лятото и накрая Вадуц... Тук някакви се обясняваха и даваха примери с Публикум и как започва новата синя приказка... Е, аз не съм виновен, че много хора гледат, но не виждат и не могат да свалят сините очила.
Тъпото е, че заради Роси се изпокарахме!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 23:45

Между другото, важно е да отбележим, че след като цяла пролет бяхме като терминатори и хвалехме видимо доброто физическо състояние на играчите, до степен, че нашите не спираха да тичат, докато другите се схващаха, то към днешна имаме контузени Ривалдиньо, Паулиньо, Тиам и Нашименто. Мариани също се контузи още в първия мач на отбора. Митрев и той днес уж някакъв проблем има, ама може да не е вследствие от тренировките. Ривалдиньо никой не му е ясно кво му е, Паулиньо се контузил при скок за някаква топка, Нашименто и той влачи някаква травма от миналия сезон, а Тиам се контузи на загрявка.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 17 юли 2018 23:48

ChuckNorris написа:
Elliah написа:
koisa написа:
ChuckNorris написа:

За доста хора беше очевидно, че с Роси всякакъв път е грешен, щом той ни е треньор. Това, че без да се има основание с оглед на резултатите и играта на отбора му се даде кредит на доверие се оказа фатално решение. Решение, което ще доведе до доста драматични последици.

Ако не дадеш кредит на доверие има сериозен риск да се случи това, което стана с Йоканович. Тогава също много хора мислеха, че не става. Не е и само той...
Същото доверие ще дам и на следващия треньор. Въпрос на лично мое усещане за света предполагам.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юли 2018 23:53

Физическата подготовка пролетта бе отлична,но само това просто Паулиньо ни измъкна в няколко мача! В мача със славия загорчич премести Г.Иванов второто полувреме да играе от дясно и така ги затвори с Горанов,нашто менте нямаше отговор!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 23:57

Такова доверие не се е случвало от много време в Левски. За последно Стоев работеше с доста голям медиен комфорт, но пък тогава го имаше момента, че нямаше пари и никакви възможности.
Все пак кредита към Роси изтече окончателно. Той изтече още със слабите и неубедителни игри, като кулминацията бе финала със Славия и последвалия бараж. Даже раздялата е просрочена към днешна дата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юли 2018 00:18

Сега прочетох, че Роси е казал, че той е взел решение за напусналите и оставащите играчи. Значи той е решил вместо Панайотов да остави Белмонт, което е груба грешка.
Груба грешка е и подценяването на мача, защото играчите видимо не бяха готови и нямаше и помен от играта април и май.
А още повече като ги сравняваш с втородивизионен швейцарски с 10 нови играча, нашите изглеждаха като аматьори.
Спас да прави оферта за Врабец в комплект с Колибали и оная другата чернилка и да бие шута на Роси, Белмонт и Гомез. Дори само второто да направи пак няма да сбърка.

Върни се в “Левски”