/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Делио Роси - Пророка от Римини
Да назначат Баялцалиев за мача с Металик в неделя няма да загубим със сигурност 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- damyanov1963
1982 написа:damyanov1963 написа:Значи съм в грешка за Челси, за което се извинявам на Мъри, но ще помоля и деветнайсечетиресеиосем, или както там му беше прякора да ме поправи и за останалите абсолютно неверни неща!
Ами и това, че продължил да води отбора, като нямало и титла и купа същия сезон ..... няма нищо такова, Мъри стана треньор точно в началото на сезона, когато отпаднахте от Беверен. Реално това му беше и единствената издънка, същият сезон спечели купата на България и завърши втори, като беше близо и до титлата даже.
И така да е, все пак е оставен да работи на спокойствие, за разлика от доста други треньори, които си тръгваха за по-малки, или същите издънки, но за много по-кратко време - Рюдигер Абеамчик, Вили Вуцов...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Оставен е да работи, колкото и Делио Роси - и след около година работа, Левски постигна 1/4-финала за УЕФА и взе титлата. Роси след също около 1 година работа отпадна от отборче от Лихтенщайн и втора дивизия на Швейцария ........ няма място за аналогиите, които се опитваш да правиш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Мъри беше треньор с бъдеще, а Роси е треньор с минало.. това име разликата, затова и резултатите са различни..
koisa написа:"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия.
Веднага след срама от загубения финал за купата,тук се появиха няколко човека които рядко пишат тук и го защитаваха с телата си все едно някой ги беше изпратил с мисия

България има природни богатства,
Роси е лесен. Ще го махнат и така трябва, но кой ще замени герберистите ? Който и треньор да дойде, все тая с такива собственици.
-
- Контакти:
koisa написа:"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия.
Мисля, че трябва да имаш някакъв интелект, за да ти стане ясно, че с Роси начело не ни чака нищо хубаво. Интелект, който явно собственика и доста фенове нямат. Всичко, което се случи беше предизвестено, но са малко хората като теб, които се надяваха, но вътрешно много добре знаеха какво ще стане. Жалко! А това беше само началото. Най-лошото тепърва предстои.
Някои още от Ноември месец повтаряме, че Роси не е треньор за "Левски" и колкото по-бързо напусне, толкова по-добре, но ония тъпанари нещастни с декларациите наричаха "оранжеви" всички с малко по-голяма футболна култура от тях. Търпението на масовия фен бе "възнаградено" с може би найй-срамното отпадане на нашия отбор.
Но да беше само треньора... След първия мач ръководството имаше шанс да се намеси и да предотврати позора, като смени Делио, но от тях не се чу НИТО ДУМА и изчакаха са се стигне до историческия срам. Само боклуци и печалбари, жалко че Букарев се оказа прав за положението в клуба.
Но да беше само треньора... След първия мач ръководството имаше шанс да се намеси и да предотврати позора, като смени Делио, но от тях не се чу НИТО ДУМА и изчакаха са се стигне до историческия срам. Само боклуци и печалбари, жалко че Букарев се оказа прав за положението в клуба.
-
- Контакти:
sokoleto46 написа:Щеше да се хареса г-н Роси ,ако беше направил и променил нещо,което да се вижда и да си личи.
Например : отборът да има един изпълнител на наказателни удари и 11-метрови наказателни удари с голям процент успеваемост,
поне да е сигурно ,че ще улучи вратата.В Левски в миналото винаги е имало такива играчи : Патрата,Гетов,много други.Вижда се
колко е голямо значението на такъв играч,особено в турнирни мачове,когато грешките може да са фатални.
Да беше понаучил играчите да спират топката и да центрират точно.Днес Кабрал приятно ме изненада,но в един момент му подадоха една топка и тя отхвръкна на 10 метра от него.Ако има официална статистиканякой,нека да покаже колко погрешни центрирания имаше в мача : провалени атаки,загуба на ценно време,повишаване на отчаянието в целия отбор.Ами 80 % от играта се състои в подавания ,центрирания и съвсем малко удари.
И още нещо,ако беше наистина треньор от класа ,щеше да изисква топката да не се води толкова много,а да се подава мигновено.
Никой не е по-бърз от топката.
Най-важното : нямаш ли качествени вратар, централен защитник,плеймейкър и добър ц.нападател,няма да стане.Божката го освиркали и пуска един гигант ,който така и не разбра къде се намира,добре,че играчите на Вадуц се измориха.Те не са водили подготовка при италиански специалист.
Вие не разбрахте ли,че на щур отбор като нашия Левски му трябва щур треньор.Да е малко луд и по-темпераментен. Така и не разбрах г-н Роси какво сочи с един пръст през целия мач.Нето някой го поглежда,нито някой го разбира...Финита ла комедия,прего,сеньор Роси !
Аз бях почти сигурен, че Буш ще изтърве. Даже се зачудих кой ли ще бие първоначално, не за друго, ми миналата година и отявлени дузпаджии изпуснаха.
Иначе си прав, че топката се обработва много бавно от почти всички, чак изглежда леко непохватно на моменти. Това как да е, но самото забавяне на топката в даден играчи, без той да дриблира дава шанс на противника бързо да се върне и да блокира евентуални коридори за подаване. Изключително показателно е, че освен Обертан, човека с най-много дрибли през мача бе Горанов, а не Кабрал, който е крило и има скорост или Буш, който има навика да играе на ръба на засадата.
Иначе днес пресконференцията му бе леко извън стандартните. Малко се изнерви на журналистите, но той една година избягва въпросите им и им говори, като на малки деца. Колкото и да е ниско нивото на журналистиката в нас, няма как да не са му набрали. Валентин Грънчаров днес, наред с няколко други, които не ги знам, наистина му зададе директни и неудобни въпроси, на които обаче Роси пак отказа да отговори открито. Измива си от една страна ръцете с ръководството, че те решават едва ли не всичко, после казва, че си давал мнението за играчите, които напуснали и били взети, после пак казва, че трябва да питат клуба защо Белмонт остана, а не Панайотов и тн.